Rulada cu cafea si caramel
Postat de: diaconta in PrajituriBlat: Se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul pana cand se obtine o consistenta tare si lucioasa.galbenusurile se amesteca cu cele doua linguri de ulei si se pun...Citeste continuarea
Rosii prajite
Postat de: mitinita in Aperitive / GarnituriSe taie rosia rondele. Se infierbanta uleiul si se prajesc feliile de rosii. Se intorc usor pe partea cealalta si se rumenesc. Citeste continuarea
Rulouri din carne de curcan
Postat de: Ade200 in CurcanSe dezoseaza carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât sa devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus...Citeste continuarea
Risotto cu lamaie si cimbru
Postat de: mitinita in Aperitive / GarnituriSe pune supa de legume intr-o oala, se se tine pe foc astfel incat sa fie calda tot timpul,dar sa nu fiarba.Sau o puteti incalzi si acoperi cu un capac. Se pune ulei si jumatate din unt...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: LUK in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Se separa albusul de galbenus.Galbenusul se mixeaza impreuna cu branza de vaci scursa bine de zer,zaharul vanilat,grisul,faina.zaharul si coaja de...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu...
Postat de: micki in PuiSe curata dovlecelul de coaja,se da prin razatoare apoi se amesteca cu branza philadelphia,sare si piper dupa gust..Se bat bine feliile de carne se sareaza,,se ung fiecare in parte cu un strat de...Citeste continuarea
Raffaello
Postat de: laylalala in PrajituriIntr-un vas se amesteca cocosul cu laptele praf si zaharul pudra. Se adauga laptele condensat si se amesteca pana la omogenizare. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute in interiorul...Citeste continuarea
Risotto cu ciuperci
Postat de: laylalala in Aperitive / GarnituriIncinge uleiul si untul intr-o tigaie. Caleste ceapa 2-3 minute apoi adauga usturoiul si orezul. Caleste totul 5-6 minute, amestecand din cand in cand.Adauga apoi ciupercile si vinul...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu ciuperci
Postat de: FraicheBistro in PuiSe presara peste snitele mirodenii si se lasa departe pana cand pregatesti umplutura astfel: taie ceapa si ciupercile cubulete mici. Caleste ceapa in 2 linguri ulei pana cand devine sticloasa,...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu garnitura de orez
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carnepieptul de pui se spala bine,se taie in 6 felii, se bat ca pentru snitel,se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper, pe fiecare bucata se aseaza felia de salam ,felia de branza....Citeste continuarea
Rosii si ardei umpluti cu branza
Postat de: carmenvlad in Aperitive / GarnituriSe scoate interiorul rosiilor cu o lingurita (cu atentie sa nu se fisureze rosia), se sareaza putin interiorul si se pun la scurs. Ardeiul se spala, se taie in patru, se curata de seminte si se...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu branza topita
Postat de: rocsi_1612 in PuiPieptul de pui (fara piele si os) se spala bine. se taie in 6 bucati. se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul. le condimentati pe ambele parti cu sare si...Citeste continuarea
Rata cu masline
Postat de: luminita20_2006 in RataSe incinge o tigaie se pune un pic de ulei ,apoi dupa ce s-a incins se pune carnea de rata, se prajeste un pic pe o parte, se intorc pe partea cealanla, se pune capacul si se da la foc mic. Cand...Citeste continuarea
Racitura cu carne de porc
Postat de: MIUTA in PorcSe pune la fiert dupa ce au fost foarte bine curatate piciorusele de porc.Se fierb cca 15 minute.Se arunca apa de pe ele si se spala din nou foarte bine.Se pun din nou la fiert impreuna cu...Citeste continuarea
Rulada pentru Paste
Postat de: Sidy in Aperitive / GarnituriMixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem compozitia cu laptele. Tapetam o tava cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin unt.Rasturnam...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata de visine si...
Postat de: LUK in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Cand sunt tari se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat.Incorporam apoi galbenusurile.Amestecam faina cu amidonul iar apoi o...Citeste continuarea
Rulada cu spanac si porumb
Postat de: medioto59 in Aperitive / GarnituriSpanacul dezghetat si ceapa taiate marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si se adauga un ou si porumbul scurs de apa din conserva .Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca...Citeste continuarea
Rulada cu ciocolata cu lapte
Postat de: gugugh in DulciuriBLatul il gasiti la reteta : rulada cu spuma de ciocolata alba umplutura: ciocolata o topim impreuna cu laptele dulce. crema de branza o frecam cu zaharul pudra apoi punem cae putina ciocolata...Citeste continuarea
Rulada cu spuma de ciocolata alba
Postat de: gugugh in DulciuriAluat: albusurile batute spuma tare cu zaharul , adaugam galbenusurile pe rand si mixam bine. faina o amestecam cu amidonul si le cernem deasupra. amestecam cu o spatula usor de sus in jos . daca...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: MotanLaOale in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si coaja de lamaie se amesteca bine pana devine o pasta cremoasa. Faina se amesteca cu praful de...Citeste continuarea
Rulada de pui a la Nico
Postat de: nico15 in Aperitive / GarnituriPieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina, se vor adauga ouale rand pe rand se adauga vegeta si la final se va adauga smantana lichida, se amesteca...Citeste continuarea
Rulada cu spanac si branza sarata
Postat de: mamaieelena in Aperitive / GarnituriSpanacul (eu am folosit congelat, foi)l-am pus pe foc cu putina sare sa se decongeleze mai repede si lasam pana scade apa .Dam prin razatoarea mare atat branza cat si cascavalul iar sunca taiata...Citeste continuarea
Rigate tricolore cu sos rosu
Postat de: alinutza1983 in Paste1. Intr-o cratita cu apa clocotita punem la fiert pastele cf timpului precizat pe pachet. 2. Intre timp, intr-o tigaie incapatoare punem la incins o lingura de ulei de masline, apoi un...Citeste continuarea
Romantic
Postat de: aziz in Puicalim ceapa taiata cit mai marunt impreuna cu usturoiul,adaugam ciupecutele si lasam impreuna la calit. Potrivim de sare, piper, supa instant. Cind sint gata scoatem pe farfurie. In aceeasi tigaie...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Dya in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecam brânza impreuna cu zaharul, ouale, sarea, esentele si coaja de lamaie. Cernem faina impreuna cu praful de copt si o adaugam in compozitie,...Citeste continuarea
Rulouri cu frisca
Postat de: mena29 in DulciuriAm dezghetat aluatul,am intins cele doua foi si le-am taiat fasii.Am uns cu grasime si am tapetat cu faina,formele pentru rulouri,am infasurat cate o fasie pe fiecare forma,am pus formele in tava...Citeste continuarea
Rata la cuptor in vas roman
Postat de: mamaieelena in RataRata se spala si se curata bine, ca mai sunt usoare urme de puf, dar se da un pic prin flacara de la aragaz, apoi se spala cu apa rece si se portioneaza. Am dat cu cimbru, piper, sare si boia...Citeste continuarea
Rulada cu branza de vaci si stafide
Postat de: LUK in PrajituriSe face pentru inceput maiaua.Incalzim laptele sa fie caldut.Dizolvam drojdia si zaharul.Amestecam bine si lasam 10min sa creasca. Aluatul:topim margarina impreuna cu uleiul.Separam galbenusele...Citeste continuarea
Rulouri de vitel
Postat de: MotanLaOale in VitaFeliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper. Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie. Faina si pesmetul se pun in doua farfurii...Citeste continuarea
Rasol de porc cu morcov, telina si...
Postat de: divainbucatarie in PorcPunem carnea la fiert in apa clocotita cu sare. Luam spuma de cate ori este nevoie. Adaugam morcovul, telina, pastarnacul, ceapa, piper, o frunza mica de dafin si continuam fierberea. Cand a fiert...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval
Postat de: Criss in PuiPulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui. Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: cris2711 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu grisul si zaharul dupa gust.(eu am pus 125 grame de zahar). Se adauga ouale,cate unul,amestecand dupa fiecare. Adaugam zaharul...Citeste continuarea
Rulouri cu crema de vanilie
Postat de: elena1988 in DulciuriSe decongeleaza aluatul la temperatura camerei si se intinde un pic cu sucitorul, se taie in fasii cu latimea de 2 cm si lungimea cat tine aluatul se infasoara fasile de aluat pe niste...Citeste continuarea
Rulouri cu somon si Babybel(cascaval)
Postat de: comanligia in SomonSe intinde foaia de placinta peste asezam feliile se somon,apoi taiem cascavalul fasii sau marunt la alegere,apoi se ruleaza dupa preferinta eu am rulat dintr-o parte pana la mijloc apoi si din...Citeste continuarea
Rulada de piept de curcan
Postat de: oana_d in CurcanSe curata pieptul de curcan de pielite si se bate ca pentru snitel. Muschiul de porc se da prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte si cu ciupercile. Ceapa se curata, se spala si se...Citeste continuarea
Rulada cu gem de caise
Postat de: oana_d in PrajituriAm batut albusurile bezea impreuna cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile pe rand, mixand la viteza 2 compozitia, apoi am adaugat faina si praful de copt mixand la viteza 1. Aluatul l-am turnat...Citeste continuarea
Rulada cu creier
Postat de: Sidy in Aperitive / GarnituriCreierul se tine 20 minute in apa rece apoi se curata de pielite. Ceapa se taie solzisori , se caleste in ulei se adauga apoi creierul , piper si se caleste pina creierul se albeste. Se adauga...Citeste continuarea
Racituri de cocos
Postat de: rocsi_1612 in PuiSe ia una bucata cocos. se scoate tot din interiorul lui. se parleste de tot puful pe flacara. se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda. se ia o oala mai mare si se umple cu...Citeste continuarea
Reteta copilariei mele, papricas de...
Postat de: ela in PuiPreparare Reteta copilariei mele, papricas de pui cu galuste Curatam ceapa si o tocam la robotul de bucatarie. Pieptul de pui il taiem cubulete. Intr-o cratita punem putin ulei si...Citeste continuarea
Rondele de fitofag cu cartofi umpluti
Postat de: nico15 in PesteSe spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de otet, cartofii vor fierbe in coaja. Se lasa pana sunt trei sferturi fierti dupa care se scot si se lasa sa se raceasca...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de tigaie picanta...
Postat de: Furnicuti in Mancaruri cu carneCum se prepara Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la...Citeste continuarea
R& D
Postat de: Sidy in DulciuriSe prepara budinca cu 3 linguri zahar si cu lapte, conform instructiunilor de pe plic. Piscoturile se aseaza pe o tava iar budinca calda o rasturnam peste ele si dam tava la rece. Dupa ce s-a...Citeste continuarea
Raffaello cu suc de portocale
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriStoarcem 2-3 portocale pana obtinem cele 180 ml suc de portocale. ciocolata alba o dam pe razatoarea cu ochiuri mici. untul il punem impreuna cu zaharul,intr-o craticioara. le punem pe...Citeste continuarea
Rulada cu pui si ciuperci
Postat de: madi_marin in Aperitive / GarnituriSe prepara aluatul pentru blat : se pun intr-un vas la foc potrivit laptele, margarina si un praf de sare. Cand margarina s-a diyolvat complet se adauga faina in bloc, apoi se amesteca energic...Citeste continuarea
Rulada cu ciuperci
Postat de: postavaru in Aperitive / GarnituriLaptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala. Se da de pe foc si se adauga ouale, pe...Citeste continuarea
Rulada din omleta
Postat de: epurasha2bb in Aperitive / GarnituriSe bat ouale bine si se adauga un varf de cutit de unt, o lingura de malai, un praf de piper si branza si cascavalul, se pune in tigaia Doubletta unsa cu ulei si se acopera cu capacul pana ce se...Citeste continuarea
Rondele de somon la gratar cu...
Postat de: LUK in SomonPestele se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Se pune in frigider 15min.Intre timp pregatim cartofii.Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.Se pun...Citeste continuarea
RULOURI DE CURCAN
Postat de: adasev12 in Curcaneu am avut felii de pulpa de curcan cam gosute , le-am batut bine cu ciocanelul de snitele, au iesit destul de mari. pe fiecare felie am puscascaval, apoi sunca, apoi am razuit putin parmezan ,...Citeste continuarea
Rasucele
Postat de: mimmi in Aperitive / GarnituriSe lasa foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Dupa care se intinde mai subtire cu sucitorul. Pe jumatate din suprafata foietajului se aseaza feliile de jambon, peste care...Citeste continuarea
Racitura moldoveneasca de porc
Postat de: Onesta in PorcSe transeaza piciorul si se pune in apa la desarat , dupa care se rade fumul de pe fiecare bucata . Se pune la fiert intr-o cantitate mare de apa si se spumeaza de cate ori este nevoie ....Citeste continuarea