A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulada cu cafea si caramel

Postat de: diaconta in Prajituri

Blat: Se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul pana cand se obtine o consistenta tare si lucioasa.galbenusurile se amesteca cu cele doua linguri de ulei si se pun...Citeste continuarea

Rosii prajite

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se taie rosia rondele. Se infierbanta uleiul si se prajesc feliile de rosii. Se intorc usor pe partea cealalta si se rumenesc.   Citeste continuarea

Rulouri din carne de curcan

Postat de: Ade200 in Curcan

Se dezoseaza carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât sa devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus...Citeste continuarea

Risotto cu lamaie si cimbru

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

 Se pune supa de legume intr-o oala, se se tine pe foc astfel incat sa fie calda tot timpul,dar sa nu fiarba.Sau o puteti incalzi si acoperi cu un capac. Se pune ulei si jumatate din unt...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: LUK in Prajituri

 Reteta de preparare a papanasilor   Se separa albusul de galbenus.Galbenusul se mixeaza impreuna cu branza de vaci scursa bine de zer,zaharul vanilat,grisul,faina.zaharul si coaja de...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu...

Postat de: micki in Pui

Se curata dovlecelul de coaja,se da prin razatoare apoi se amesteca cu branza philadelphia,sare si piper dupa gust..Se bat bine feliile de carne se sareaza,,se ung fiecare in parte cu un strat de...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: laylalala in Prajituri

Intr-un vas se amesteca cocosul cu laptele praf si zaharul pudra. Se adauga laptele condensat si se amesteca pana la omogenizare. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute in interiorul...Citeste continuarea

Risotto cu ciuperci

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Caleste ceapa 2-3 minute apoi adauga usturoiul si orezul. Caleste totul 5-6 minute, amestecand din cand in cand.Adauga apoi ciupercile si vinul...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu ciuperci

Postat de: FraicheBistro in Pui

Se presara peste snitele mirodenii si se lasa departe pana cand pregatesti umplutura astfel: taie ceapa si ciupercile cubulete mici. Caleste ceapa in 2 linguri ulei pana cand devine sticloasa,...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu garnitura de orez

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

pieptul de pui se spala bine,se taie in 6 felii, se bat ca pentru snitel,se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper, pe fiecare bucata se aseaza felia de salam ,felia de branza....Citeste continuarea

Rosii si ardei umpluti cu branza

Postat de: carmenvlad in Aperitive / Garnituri

Se scoate interiorul rosiilor cu o lingurita (cu atentie sa nu se fisureze rosia), se sareaza putin interiorul si se pun la scurs. Ardeiul se spala, se taie in patru, se curata de seminte si se...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu branza topita

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine. se taie in 6 bucati. se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul. le condimentati pe ambele parti cu sare si...Citeste continuarea

Rata cu masline

Postat de: luminita20_2006 in Rata

Se incinge o tigaie se pune un pic de ulei ,apoi dupa ce s-a incins se pune carnea de rata, se prajeste un pic pe o parte, se intorc pe partea cealanla, se pune capacul si se da la foc mic. Cand...Citeste continuarea

Racitura cu carne de porc

Postat de: MIUTA in Porc

Se pune la fiert dupa ce au fost foarte bine curatate piciorusele de porc.Se fierb cca 15 minute.Se arunca apa de pe ele si se spala din nou foarte bine.Se pun din nou la fiert impreuna cu...Citeste continuarea

Rulada pentru Paste

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Mixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem compozitia cu laptele. Tapetam o tava cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin unt.Rasturnam...Citeste continuarea

Rulada cu dulceata de visine si...

Postat de: LUK in Prajituri

 Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Cand sunt tari se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat.Incorporam apoi galbenusurile.Amestecam faina cu amidonul iar apoi o...Citeste continuarea

Rulada cu spanac si porumb

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Spanacul dezghetat si ceapa taiate marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si se adauga un ou si  porumbul scurs de apa din conserva .Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata cu lapte

Postat de: gugugh in Dulciuri

BLatul il gasiti la reteta : rulada cu spuma de ciocolata alba umplutura: ciocolata o topim impreuna cu laptele dulce. crema de branza o frecam cu zaharul pudra apoi punem cae putina ciocolata...Citeste continuarea

Rulada cu spuma de ciocolata alba

Postat de: gugugh in Dulciuri

Aluat: albusurile batute spuma tare cu zaharul , adaugam galbenusurile pe rand si mixam bine. faina o amestecam cu amidonul si le cernem deasupra. amestecam cu o spatula usor de sus in jos . daca...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si coaja de lamaie se amesteca bine pana devine o pasta cremoasa. Faina se amesteca cu praful de...Citeste continuarea

Rulada de pui a la Nico

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina, se vor adauga ouale rand pe rand se adauga vegeta si la final se va adauga smantana lichida, se amesteca...Citeste continuarea

Rulada cu spanac si branza sarata

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Spanacul (eu am folosit congelat, foi)l-am pus pe foc cu putina sare sa se decongeleze mai repede si lasam pana scade apa .Dam prin razatoarea mare atat branza cat si cascavalul iar sunca taiata...Citeste continuarea

Rigate tricolore cu sos rosu

Postat de: alinutza1983 in Paste

1. Intr-o cratita cu apa clocotita punem la fiert pastele cf timpului precizat pe pachet. 2. Intre timp, intr-o tigaie incapatoare punem la incins o  lingura de ulei de masline, apoi un...Citeste continuarea

Romantic

Postat de: aziz in Pui

calim ceapa taiata cit mai marunt impreuna cu usturoiul,adaugam ciupecutele si lasam impreuna la calit. Potrivim de sare, piper, supa instant. Cind sint gata scoatem pe farfurie. In aceeasi tigaie...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Dya in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam brânza impreuna cu zaharul, ouale, sarea, esentele si coaja de lamaie. Cernem faina impreuna cu praful de copt si o adaugam in compozitie,...Citeste continuarea

Rulouri cu frisca

Postat de: mena29 in Dulciuri

Am dezghetat aluatul,am intins cele doua foi si le-am taiat fasii.Am uns cu grasime si am tapetat cu faina,formele pentru rulouri,am infasurat cate o fasie pe fiecare forma,am pus formele in tava...Citeste continuarea

Rata la cuptor in vas roman

Postat de: mamaieelena in Rata

Rata se spala si se curata bine, ca mai sunt usoare urme de puf, dar se da un pic prin flacara de la aragaz, apoi se spala cu apa rece si se portioneaza. Am dat cu cimbru, piper, sare si boia...Citeste continuarea

Rulada cu branza de vaci si stafide

Postat de: LUK in Prajituri

Se face pentru inceput maiaua.Incalzim laptele sa fie caldut.Dizolvam drojdia si zaharul.Amestecam bine si lasam 10min sa creasca. Aluatul:topim margarina impreuna cu uleiul.Separam galbenusele...Citeste continuarea

Rulouri de vitel

Postat de: MotanLaOale in Vita

Feliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper. Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie. Faina si pesmetul se pun in doua farfurii...Citeste continuarea

Rasol de porc cu morcov, telina si...

Postat de: divainbucatarie in Porc

Punem carnea la fiert in apa clocotita cu sare. Luam spuma de cate ori este nevoie. Adaugam morcovul, telina, pastarnacul, ceapa, piper, o frunza mica de dafin si continuam fierberea. Cand a fiert...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

Postat de: Criss in Pui

Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui.  Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu grisul si zaharul dupa gust.(eu am pus 125 grame de zahar). Se adauga ouale,cate unul,amestecand dupa fiecare. Adaugam zaharul...Citeste continuarea

Rulouri cu crema de vanilie

Postat de: elena1988 in Dulciuri

Se decongeleaza aluatul la temperatura camerei si se intinde un pic cu sucitorul, se taie in fasii cu latimea de 2 cm si lungimea cat tine aluatul se infasoara fasile de aluat pe niste...Citeste continuarea

Rulouri cu somon si Babybel(cascaval)

Postat de: comanligia in Somon

Se intinde foaia de placinta peste asezam feliile se somon,apoi taiem cascavalul fasii sau marunt la alegere,apoi se ruleaza dupa preferinta eu am rulat dintr-o parte pana la mijloc apoi si din...Citeste continuarea

Rulada de piept de curcan

Postat de: oana_d in Curcan

Se curata pieptul de curcan de pielite si se bate ca pentru snitel. Muschiul de porc se da prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte si cu ciupercile. Ceapa se curata, se spala si se...Citeste continuarea

Rulada cu gem de caise

Postat de: oana_d in Prajituri

Am batut albusurile bezea impreuna cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile pe rand, mixand la viteza 2 compozitia, apoi am adaugat faina si praful de copt mixand la viteza 1. Aluatul l-am turnat...Citeste continuarea

Rulada cu creier

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Creierul se tine 20 minute in apa rece apoi se curata de pielite. Ceapa se taie solzisori , se caleste in ulei se adauga apoi creierul , piper si se caleste pina creierul se albeste. Se adauga...Citeste continuarea

Racituri de cocos

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Se ia una bucata cocos. se scoate tot din interiorul lui. se parleste de tot puful pe flacara. se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda. se ia o oala mai mare si se umple cu...Citeste continuarea

Reteta copilariei mele, papricas de...

Postat de: ela in Pui

Preparare Reteta copilariei mele, papricas de pui cu galuste Curatam ceapa si o tocam la robotul de bucatarie. Pieptul de pui il taiem cubulete. Intr-o cratita punem putin ulei si...Citeste continuarea

Rondele de fitofag cu cartofi umpluti

Postat de: nico15 in Peste

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de otet, cartofii vor fierbe in coaja. Se lasa pana sunt trei sferturi fierti dupa care se scot si se lasa sa se raceasca...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de tigaie picanta...

Postat de: Furnicuti in Mancaruri cu carne

Cum se prepara Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la...Citeste continuarea

R& D

Postat de: Sidy in Dulciuri

Se prepara budinca cu 3 linguri zahar si cu lapte, conform instructiunilor de pe plic. Piscoturile se aseaza pe o tava iar budinca calda o rasturnam peste ele si dam tava la rece. Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Raffaello cu suc de portocale

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Stoarcem 2-3 portocale pana obtinem cele 180 ml suc de portocale. ciocolata alba o dam pe razatoarea cu ochiuri mici. untul il punem impreuna cu zaharul,intr-o craticioara. le punem pe...Citeste continuarea

Rulada cu pui si ciuperci

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Se prepara aluatul pentru blat : se pun intr-un vas la foc potrivit laptele, margarina si un praf de sare. Cand margarina s-a diyolvat complet se adauga faina in bloc, apoi se amesteca energic...Citeste continuarea

Rulada cu ciuperci

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala. Se da de pe foc si se adauga ouale, pe...Citeste continuarea

Rulada din omleta

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale bine si se adauga un varf de cutit de unt, o lingura de malai, un praf de piper si branza si cascavalul, se pune in tigaia Doubletta unsa cu ulei si se acopera cu capacul pana ce se...Citeste continuarea

Rondele de somon la gratar cu...

Postat de: LUK in Somon

      Pestele se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Se pune in frigider 15min.Intre timp pregatim cartofii.Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.Se pun...Citeste continuarea

RULOURI DE CURCAN

Postat de: adasev12 in Curcan

eu am avut felii de pulpa de curcan cam gosute , le-am batut bine cu ciocanelul de snitele, au iesit destul de mari. pe fiecare felie am puscascaval, apoi sunca, apoi am razuit putin parmezan ,...Citeste continuarea

Rasucele

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Se lasa foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Dupa care se intinde mai subtire cu sucitorul. Pe jumatate din suprafata foietajului se aseaza feliile de jambon, peste care...Citeste continuarea

Racitura moldoveneasca de porc

Postat de: Onesta in Porc

Se transeaza piciorul si se pune in apa la desarat , dupa care se rade fumul de pe fiecare bucata . Se pune la fiert intr-o cantitate mare de apa si se spumeaza de cate ori este nevoie ....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]