Rulada cu peste ton
Postat de: mamaieelena in Aperitive / GarnituriOrezul a fost fiert inainte.Le-am pus pe toate untr-un castron si le-am amestecat ;orezul rece,pestele scurs bine,coriandrul tocat,ceapa maruntita bine,ardeiul tocat fin,usturoiul dat prin presa...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu bacon
Postat de: carmenvlad in PuiMod de lucru - se dezoseasa si se imparte pieptul de pui in doua si se bate usor cu ciocanul de snitele - se condimenteaza cu condimente pentru pui, sare si piper daca mai este...Citeste continuarea
Rulada de omleta cu perlute si legume
Postat de: aziz in Aperitive / Garniturise bat ouale spuma adaugam maslinele si cascavalul taiat sau dat pe razatoare+sarea. din aceasta compozitie vom face 2 omlete pe care le vom umple cu perlutele si castravete taiat marunt si...Citeste continuarea
Rulada de pui Tex-Mex
Postat de: mitinita in Aperitive / GarnituriSe amesteca toate ingredientele. Se pun foile unse cu ulei in forma,eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o. Se introduce amestecul de carne. Se inveleste cu foile de placinta....Citeste continuarea
Reteta veche de ciulama de pui cu...
Postat de: bitza in PuiCum se prepara Reteta veche de ciulama de pui cu ciuperci si smantana, rapida si delicioasa Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt.Cand se...Citeste continuarea
Rulada de porc umpluta
Postat de: silvi0ara in PorcCarnea se desface si se intinde,apoi se bate usor pana obtinem o felie cat mai egala.Apoi se condimenteaza cu sare si piper,iar in interior punem bucatile de ficat pe toata lungimea carnii,o...Citeste continuarea
Rulada din piept de pui
Postat de: diaconta in PuiPieptul de pui dezosat se taie astfel incat sa se poata intinde o bucata mai mare.Se pune intre doua folii si se bate cu ciocanul de snitele,incercand sa-l intindem cat mai mult. Mie mi-a iesit...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata de mere
Postat de: sufletista in DulciuriAm pregatit faina intr-un lighean. In mijloc i-am facut o gaura, am pus zaharul, sarea, oul, margarina, drojdia si un pic de coaja de portocale, un pic de apa calduta. Am amestecat ingredientele...Citeste continuarea
Ruladă cu ciocolată, arahide şi...
Postat de: Retetegg in PrajituriAm separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar pana s-a topit zaharul. Am adaugat coaja de lamaie si faina. Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare....Citeste continuarea
Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor
Postat de: lilik in CurcanPregatim o umplutura din felia de paine maruntita(pesmet),parmezan,sare,piper,patrunjel verde tocat foarte marunt si punem ulei de masline pana nu se mai faramiteaza. Punem pe masa de lucru...Citeste continuarea
Ratuste cu crema de vanilie
Postat de: postavaru in DulciuriAluatul l-am pregatit la fel ca pentru eclere, si anume: Punem apa la fiert cu vanilia si un praf de sare. Adaugam untul si lasam sa dea un clocot. Luam de pe foc si adaugam faina toata....Citeste continuarea
Rulada cu carne tocata si legume...
Postat de: corina241 in Aperitive / GarnituriLegumele(morcovul si cartofii)fierte in coaja le dam pe razatoarea mica dupa ce le-am curatat de coaja. Ciupercile spalate le taiem marunt. Intr-un vas (vezi foto) punem carnea...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui umplut si...
Postat de: LUK in PuiPentru inceput pregatim carnea.O batem cu ciocanul de snitzel si o condimentam cu sare si piper.O punem in frigider cat timp pregatim umplutura. Ciupercile le taiem bucatele...Citeste continuarea
Rulouri cu cremvusti
Postat de: rocsi_1612 in PorcFeliile de muschi de porc,le spalam si le tamponam cu niste servetele de bucatarie. apoi le batem cu un ciocan pentru snitzele,dar nu foarte tare sa le sfaramam. le condimentam cu sare,piper...Citeste continuarea
Rulada cu cascaval,bacon si sunca
Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carneSe impletesc bucatile de bacon ,in patura,vezi foto 1 Se aseaza peste patura de bacon 4 felii de cascaval de vaca am pus eu(de care va place,dar sa fie feliat subtire) Peste cascaval se pun...Citeste continuarea
Rulada cu carne
Postat de: ana in Mancaruri cu carnePainea o inmuiem in lapte si apoi o scurgem bine si o amestecam cu carnea tocata ,usturoiul pisat ,ouale ,mustarul si bulionul.Amestecam bine apoi asezonam dupa gust cu sare,piper si pasta...Citeste continuarea
Rulada din carne de porc
Postat de: elena1988 in Porcbucata de carne am taiat-o, ca sa imi iasa ca o foaie mai lunga, se bate putin cu ciocanul de snitele si se pun la margine ciupercile cu mararul tocat si sunculita. Se ruleaza si se pun...Citeste continuarea
Rulouri din muschi de porc cu piure...
Postat de: lavinia24 in PorcMuschiul de porc se taie felii subtiri,se condimenteaza cu sare si piper,se ruleaza cu bucatele de carnat de casa si se aseaza intr-un vas de yena,uns cu putin ulei inainte.Se acopera cu o folie...Citeste continuarea
Ratuste din oua si branza pe valuri...
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriFierbem ouale tari si apoi dupa ce se racesc le taiem in doua pe lung. Scoatem galbenusurile pe care le vom folosi la alta salata...sau chiar la maioneza asa cum am facut eu... Nu voi scrie...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: lia in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam bile, cu mana infainata, le asezam pe o tava tapetata cu...Citeste continuarea
Racituri de pui
Postat de: Julie in PuiSe pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie...Citeste continuarea
Reteta de tocanita de cartofi cu...
Postat de: onuta in Mancaruri de postPreparare Reteta de tocanita de cartofi cu mazare in sos de rosii 1. Se toaca marunt ceapa, si se pune in cratita. 2. Intre timp se taie cubulete cartofii, se taie marunt morcovul ,...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu rosii si crema...
Postat de: postavaru in Aperitive / GarnituriBlatul: Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare. Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire. Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o...Citeste continuarea
Rulada de pui cu fenel si piure de...
Postat de: aziz in Puipieptul de pui se pune la marinat de cu seara ,se sareaza pipereaza se taie usturoiul felii si se amesteca cu 2 linguri ulei de masline cu care se maseaza pieptul. il impachetam in...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: nadina73 in Mancaruri de legumeCe-i drept am vazut mai multe retete de ratatouille, asa ca eu va spun varinata mea , e drept sursa de inspiratie a pornit de la Tavi. Multumersc mult Tavi Se taie vanata in cubulete si se...Citeste continuarea
Rulada aperitiv
Postat de: Lily_Musat in Aperitive / GarnituriPieptul de pui il dezosam si il curatam de pielita, il presaram cu sare si piper. il tocam la robot si il amestecam cu 2 oua. Pregatim staniolul pe care il ungem cu ulei si punem susan pe el....Citeste continuarea
Rulouri reci si acre cu ou
Postat de: housy in Aperitive / Garnituri- cremvrustii se taie in 3 - castraveciorii murati si gogosarii se taie felii - ouale fierte se feliaza cu aparatul - peste felia de sunca se aseaza felia de...Citeste continuarea
Rulada pentru MAMA
Postat de: mena29 in PrajituriPentru blat: -separam galbenusurile de albusuri,mixam bine albusurile intr-un bol.Cand acesta este tare,adaugam pe rand cate o lingura de zahar mixand in continuare.Separat amestecam...Citeste continuarea
Rulada din carne de porc
Postat de: bitza in PorcCarnea se bate putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza.Pe suprafata fleicii se aseaza feliile de sunca,2 catei de usturoi zdrobiti,iar in margine un carnat.Carnea se ruleaza...Citeste continuarea
Rulada cu spanac, sunca si cascaval
Postat de: epurasha2bb in PuiSpanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada. Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu carne de porc
Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / GarnituriCarnea de porc se bate ca pentru snitele. Se face un amestec din carne tocata cu orez foarte putin si este optional, patrunjel tocat, sare , piper si delikat . Pe carnea de porc se pun feliile...Citeste continuarea
Racituri
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriRasoalele de porc le spalam bine. Pulpele de pui le spalam si le parlim pe flacara,pe puf. Telina o curatam,o spalam si o taiem bucati mai mari. Morcovii ii curatam si ii spalam. Cepele le...Citeste continuarea
Reteta Medi...atizata:Carnati cu...
Postat de: mitinita in PorcSe infierbanta uleiul si se pune carnatul la prajit. Dupa ce s-a rumenit ,se scoate si se pun ouale la prajit. De data asta n-am mai scos carnatul,ca a lasat ulei cu paprika si era bun de...Citeste continuarea
Rulou din piept de pui
Postat de: mena29 in PuiAm dezosat cei doi piepti de pui si fiecare piept de pui l-am impartit in doua, astfel au rezultat patru bucati piept pui pe care le-am feliat frumos, am pus pe un tocator cate un piept de pui pe...Citeste continuarea
Rulouri cu crema de vanilie
Postat de: comanligia in PrajituriSe intinde foaia de placinta pe masa de lucru, apoi se taie fasii lungi si se ruleaza pe bete. Se pun in tava pe foaia de copt si se dau la cuptor sa se coaca. Dupa coacere se dau la racit si apoi...Citeste continuarea
Rulada din carne tocata
Postat de: Criss in Aperitive / GarnituriPe o folie de aluminiu intindem amestecul de carne tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei. Punem tava in...Citeste continuarea
Rulada de foietaj cu curcan
Postat de: laylalala in Curcan1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan,...Citeste continuarea
Rulouri de ardei copt, jambon si...
Postat de: laylalala in Aperitive / GarnituriRulourile se prepara astfel : se aseaza o fasie de ardei copt , se acopera cu una de jambon apoi se aseaza la un capat un cub de branza. Se ruleaza si se aseaza pe o farfurie de servire. Citeste continuarea
Rulada cu crema de ciocolata si...
Postat de: pusikmea in PrajituriBlatul : se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, untul la temperatura camerei, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava...Citeste continuarea
Rata cu varza la cuptor
Postat de: Anastasia in Mancaruri cu carne1. Se taie fidea varza murata si se caleste in putin ulei la foc iute timp de 20 de minute cu capac, amestecand la fiecare 4 minute . 2. Se inabusa si varza proaspata pana cand scade din volum...Citeste continuarea
Racituri (piftii)
Postat de: burdulea56 in PorcLabutele si ciolanul le-am parlit la aragaz dupa care le-am curatat f. bine apoi le-am lasat in apa cu sare vreo 2 ore, ca sa iasa sangele din carnita si sa obtinem un preparat limpede. Punem...Citeste continuarea
Razalai
Postat de: lili in PasteSe amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei. Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in...Citeste continuarea
Rulada cu carne, ficat si carnati.
Postat de: medioto59 in Aperitive / GarnituriFicatul se spala si apoi se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se spumeaza din cand in cand iar cand ficatul este gata fiert se scoate din apa cu ajutorul...Citeste continuarea
Rulada cu crema de nuca de cocos
Postat de: luminita20_2006 in PrajituriSe bate bine untul cu zaharul, ouale , laptele, cacaoa, faina si praful de copt. Se toarna totul intr-o tava cu hartie de copt se da la cuptor 20 min se ruleaza dupa ce e gata . Crema:...Citeste continuarea
Racituri
Postat de: kamy in Aperitive / GarnituriAm curatat bine piciorusele(eu am un big numai pt asa ceva, le rad bine iar intre degete tai cu un cutit f ascutit...sa nu simt vreun par nici macar la mana ca o iau razna) le-am spalat, le-am...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: lili in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Zdrobim bine branza si o amestecam cu grisul. faina si ouale.Amestecam bine pana obtinem o pasta cremoasa.Adaugam si putina sare. Facem gogosele din aluat, le...Citeste continuarea
Racituri (piftii)
Postat de: cec in Porcpicioarele de porc se trec prin flacara, se înlatura unghiile, se taie in bucati, se spala si se oparesc picioarele si ciolanul de porc se fierb in apa rece cu sare cat sa le acopere de...Citeste continuarea
Racituri de porc
Postat de: meosiris in PorcSpalam si curatam bine carnea, o taiem in bucatele mai mic, curatam legumele si le punem impreuna la fiert. Apa adaugam cat sa le acopere. In cazul in care se mai evapora, mai adugam apa ca sa...Citeste continuarea
Rondele de crap pe pat de orez...
Postat de: postavaru in Crap / CarasPestele se curata si se spala bine. Taiem pestele rondele si le condimentam cu sare. Le dam la frigider 2 ore. Ceapa o curatam si o taiem marunt. La fel si usturoiul. Punem ceapa si usturoiul...Citeste continuarea
Rulade piept pui cu muraturi
Postat de: cec in Aperitive / Garnituriam pus pieptii de pui taiati si batuti la macerat cu sare, piper, usturoi, o cescuta de vin, apa si verdeturi uscate. Cat timp a stat sa se macereze am pregatit restul ingredientelor Am...Citeste continuarea