Rosii prajite

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 7718 vizualizari

 

Daca v-am zis ca sunt bune cu chiftelutele persane cum era sa va las in intuneric si sa nu impartasesc cu voi reteta?

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii prajite:

Se taie rosia rondele.

Se infierbanta uleiul si se prajesc feliile de rosii.

Se intorc usor pe partea cealalta si se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

daca rosiile au fost zemoase nu aruncati ce a ramas in tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă tricoloră a la Sidy