Racituri de porc(Piftie)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2011 | 7731 vizualizari

 

de pofta...

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc cu os de 500 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • 6-7 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(Piftie):

Se spala carnea si se pune la fiert vreo 4-5 ore pana se desprinde de pe os.Cand e fiarta de jumatate se adauga 1 ceapa intreaga si 1 morcov.Dupa ce sunt fierte se strecoara zeama si se pune pe foc unde se adauga sare,piper dupa gust si usturoiul pisat si se mai da un clocot .In castronele se pune carnea bucatele si morcovul taiat rondele si se pune zeama strecurata si se da la rece .A doua zi e numai buna de mancat cu boia de ardei presarata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(Piftie)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]