A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Raffaello

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Ce simplu! Amestecam totul (untul trebuie sa fie la temperatura camerei), cu mana. Framantam bine , bine , apoi luam cate o lingurita de compozitie,  punem in mijloc cate o bomboana , o...Citeste continuarea

Rosii umplute cu crema de branza

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Rosiile spalate se taie in forma de stea cu ajutorul unui varf de cutit si le desfacem in 2 bucati. Branza se da pe razatoare,apoi se amesteca intr-un castron cu smantana si mararul taiat...Citeste continuarea

Roti de porc / friptura de porc la...

Postat de: Sylvia in Porc

 Preparare : condimentam bine cotletul cu sare si piper si putina boia, prindem sub plasa crenguta de rozmarin si frunzele de dafin . Asezam cotletul intr-un vas termorezistent, eu am...Citeste continuarea

Relish cu dovlecei pentru hotdog

Postat de: mitinita in Pt. carne

Se dau prin robot toate legumele si se pun intr-un bol mare,se presara sarea si se acopera cu apa. Se lasa sa stea asa peste noapte. A doua zi se scurg de apa,se adauga intr-o oala emailata...Citeste continuarea

Rulada cu carne de porc si mamaliga

Postat de: epurasha2bb in Mancaruri cu carne

Am pregatit amestecul de carne tocata amestecand condimentele Kotanyi si 1 praf de sare.Apoi am p[us la calit cepa tocata marunt si cu usturoiul presast in 2 linguri de ulei incins.am adaugat dupa...Citeste continuarea

Rata umpluta cu sos de portocale

Postat de: RuxyRux in Rata

1. Spalam bine rata, o parlim daca e cazul. 2. Masam rata cu sare in jur de zece minute. 3. Ficatul taiat bucatele il prajim in ulei impreuna cu ceapa, apoi adaugam pe rand ingredientele...Citeste continuarea

Rulada de clatite cu somon

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

La aluatul de clatite nu am sa insist pt ca toata lumea stie sa faca clatite. Se amesteca branza data prin razatoare cu feta crema de unt si piper pana cand se obtine o pasta. Pe foaia de clatita...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Untul impreuna cu zaharul se pune pe foc,pana ce se topeste zaharul. apoi se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie si coaja de lamaie. dupa care punem 100 gr nuca de cocos ,iar la urma...Citeste continuarea

Racituri din cocos

Postat de: adriana_bobu in Mancaruri cu carne

Am pus cocosul (eu am avut unul de curte)sa fiarba intr-o oala cu cca 5 l apa. Dupa vreo 2 ore am adaugat si legumele curatate dar lasate intregi si vegeta, pe care eu o folosesc in loc de sare....Citeste continuarea

Rulada de carne tocata

Postat de: Mihaela11_jo in Vita

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua tari. Intr-un bol se amesteca bine carnea cu miezul de paine,...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: diaconta in Pui

Puii i-am luat partial dezosati (din cei pregatiti pentru umplut).Am mai indepartat aripioarele si l-am desfacut,avand grija ca pielea sa-mi ramana intreaga,deoarece avem nevoie de ea pentru...Citeste continuarea

Rulada de porc si cartofi taranesti

Postat de: postavaru in Porc

Curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la sotat in 1 lingura de ulei de masline si 2 linguri de apa. Dupa ce se inmoiae putin adaugam ciupercile curatate si taiate bucatele mici. Lasam pe foc...Citeste continuarea

Rulada cu nutella si crema cu frisca

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

blatul: batem ouale spuma cu zaharul. adaugam uleiul si praful de copt. la urma punem esenta si faina. amestecam bine. luam o tava mai intinsa de aragaz. o ungem cu putina...Citeste continuarea

Rulada de porc cu bacon si cascaval...

Postat de: Retetegg in Porc

Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori. Am pus bucatile de...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu masline

Postat de: miha in Pui

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare bucata de carne se pune intre 2 folii alimentare si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu "verdeturi italiene". Amestecul...Citeste continuarea

Rulada de carne de porc si piept de...

Postat de: lili in Aperitive / Garnituri

Batem bucatile de carne ca si pentru snitele. Luam pieptul de pui si peste el punem pe cea de porc. Le rulam, le dam prin faina si ou si le prajim in baie de ulei. Citeste continuarea

Rulada cu cascaval si sunca

Postat de: lili in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie...Citeste continuarea

Rugelach

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Aluatul: Se mixeaza untul pana devine cremos, apoi se amesteca bine cu crema de branza. Faina se inglobeaza la final. Aluatul rezultat trebuie sa nu fie lipicios deloc, s-ar putea sa mai...Citeste continuarea

Rulada Paradis

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel: topim untul la foc mic, adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam. O lasam...Citeste continuarea

Rulada padurarului

Postat de: RuxyRux in Curcan

1. Untul batut spuma, chifla inmuiata in lapte si scursa, oul, patrunjelul si ciupercile taiate le condimentam cu sare si piper si adaugam pesmet cat trebuie sa iasa o pasta densa numai buna de...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: postavaru in Dulciuri

Se amesteca bine toate ingredientele. va rezulta un aluat destul de sfaramicios, dar nu va speriati. Se ia putin alut in mana, se pune un sambure de migdala si se modeleaza o bomboana rotunda....Citeste continuarea

Reteta rapida - Biscuiti cu cacao,...

Postat de: Brindusa in Prajituri

Incalzeste cuptorul la 200 C (tare) Pe o tava pune foaie de copt Amesteca faina, cacaoa si praful de copt Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza...Citeste continuarea

Racituri/piftie de porc

Postat de: Criss in Porc

Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute. Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert. Apa trebuie sa...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: RuxyRux in Mancaruri cu carne

Tocam carnea, impreuna cu ceapa , usturoiul si verdeata. Amestecam ouale( cele 3), uleiul,  potrivim de sare si piper( un praf), punem ouale fierte in mijloc si  rulam in foaia de copt....Citeste continuarea

Ravioli cu caşcaval la cuptor

Postat de: ionix in Paste

Ravioli se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert pastele, ungem tava cu unt. Punem un strat de pastele fierte, jumătate din ele, iar peste radem caşcaval dat...Citeste continuarea

Rulada de cartofi

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine fierti si furculita intra cu usurinta in ei, se scurg de apa, se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se pun...Citeste continuarea

Ruladă cu mere pentru Roxănica...

Postat de: ionix in Dulciuri

Începem prin a face aluatul. Facem maiaua din laptele călduţ cu puţin zahăr şi drojdie. Se presară puţină făină şi se lasă la dospit preţ de 30 de minute....Citeste continuarea

Reteta rapida de ficatei in lapte,...

Postat de: MoliCook in Ficat

Preparare Reteta rapida de ficatei in lapte, suculenti si deliciosi Se pregatesc ficatei inainte cu 2 ore de a fi preparati. Se spala in mai multe ape, pana nu mai ramane sange, se sareaza...Citeste continuarea

Rosii Grecesti

Postat de: mitinita in Salate

Aranjeaza feliile de rosii si de ceapa intr-un bol. Combina restul ingredientelor si toarna peste rosii. Lasa la rece 2 ore,amestecand din cand in cand. Citeste continuarea

Rulada cu branza

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Se pune pe foc apa cu sare si untul. Se lasa sa dea un clocot ca sa se topeasca untul. Se adaufa faina si se amesteca energic, sa nu se face cocoloase. Se ia de pe foc si se adauga ouale pe...Citeste continuarea

Rolls Cinnabon sau...

Postat de: cec in Dulciuri

PREPARARE Se dizolva drojdia in lapte caldut. Apoi se adauga zaharul, untul moale, ouale, sarea si faina. Se amesteca si se incepe framantatul, pana cand se obtine un alauat elastic, usor...Citeste continuarea

Rulouri umplute din piept găină

Postat de: ionix in Pui

  Pieptul de găină se spală bine, se taie felii şi se bate cu ciocanul ca pentru şnitzele, cu o folie alimentară peste carne. Bucăţtile de piept se condimentează cu chilli,...Citeste continuarea

Rulada de urzici

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Urzicile se curata de codite si apoi se spala in multe ape pana ne plictisim. Se scot cu mana urzicile penru a ramane apa cu nisip. Ceapa alba si usturoiul se toaca marunt. Intre timp se pune apa...Citeste continuarea

Rulou de somon afumat

Postat de: comanligia in Somon

Se intinde foaia de placinta si se pune somonul peste toata foaia,apoi peste somon se unge cu branza si peste branza se pune cascaval taiat cubulete subtiri.Se ruleaza apoi se cresteaza cu cutitul...Citeste continuarea

Rechin cu sos la cuptor

Postat de: Retetegg in Peste

Cotletele de rechin le-am spalat si le-am lasat la scurs. Apoi le-am asezat in tava unsa cu ulei si le-am condimentat. Am pregatit un sos din sos de rosii, oregano, sare, piper, patrunjel si...Citeste continuarea

Rulada cu crema de lapte

Postat de: lilik in Prajituri

Prima data facem crema: Punem laptele pe foc,iar cand incepe sa fiarba il luam de pe foc si adaugam vanilia, zaharul si faina cernute. Punem din nou pe foc si lasam sa fiarba cateva minute pt...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti (by Doamna Dia)

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se zdrobesc biscuitii,nu foarte marunt ca mine,sa ramana si bucati intregi. Nucile se prajesc putin-optional (da un gust mai bun) Rahatul se taie bucatele mici cu un cutit trecut prin zahar pudra...Citeste continuarea

Rulada de curcan si orez cu ciuperci

Postat de: postavaru in Curcan

Se taie pieptul de curcan si se bate putin cu ciocanul pentru snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Ungem fiecare bucata de carne cu mustar. Apoi presaram cascaval ras pe razatoarea cu...Citeste continuarea

Rulada cu crema de vanilie

Postat de: marieta in Prajituri

blat: se separa ouale si se bat albusurile spuma cu un praf de sare si la urma se pune praful de copt si se bate in continuare. galbenusurile se freaca cu zaharina,apa si apoi se amesteca cu...Citeste continuarea

Rulada caramel

Postat de: mena29 in Dulciuri

Blatul :Se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza bine,se adauga sarea si zaharul cate o lingura pe rand.Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si se adauga peste spuma de albus....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un castron pui coaja de lamaie,branza de vaci,zaharul,ouale,esenta de vanilie,grisul,sarea si bicarbonatul de amoniu stins in 2 linguri suc de...Citeste continuarea

Reteta rapida - Salau cu sos teryaki

Postat de: Brindusa in Salau

Cresteaza pestele la distanta se 2-3 cm, pe ambele parti. Pune pestele intr-o tava nu prea mare, dar care sa-l cuprinda. Toarna vinul peste el. Pune rozmarinul in burta pestelui.  Stropeste-l...Citeste continuarea

Rulouri de pui invelite in bacon cu...

Postat de: nico15 in Pui

Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml...Citeste continuarea

Reteta rapida - Pui cu legume...

Postat de: Brindusa in Pui

 1. Mai intai se pregateste garnitura de orez. Intr-o craticioara incalzeste uleiul si pune orezul. Amesteca bine 2-3 minute la foc mediu. Ai grija sa nu se coloreze orezul. 2. Pune apa...Citeste continuarea

Rulada de piept de pui cu dressing...

Postat de: nico15 in Pui

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul din:150 gr de visine din dulceata, rosiile taiate cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se...Citeste continuarea

Rulada cu biscuiti

Postat de: diaconta in Dulciuri

Biscuitii se sfarma marunt,avand grija sa lasam si bucatele mai mari.Stafidele se pun la inmuiat in rom.Nucile,alunele si rahatul se taie bucatele mici. Zaharul se pune la caramelizat,iar...Citeste continuarea

Rulada de Craciun

Postat de: comanligia in Prajituri

Blat: se separa albusurile de galbenusuri,se freaca galbenusurile cu zaharul,sarea si uleiul.Albusurile se bat spuma tare,se adauga galbenusurile si apoi faina.Se unge tava cu putin ulei si se...Citeste continuarea

Rulada cu budinca de...

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

De la ziua Deei mi-e ramas un blat de pandispan cu cacao subtire pe care l-am pastrat in frigider.Azi am observat ca e foarte flexibil si m-am gandit sa incerc o rulada.A iesit foarte repede si...Citeste continuarea

Rafaello cu gris si ciocolata alba

Postat de: jolygina in Prajituri

Se pune laptele la fiert cu zaharul ,cand a inceput sa fiarba aduagam grisul in ploaie si amestecam continu pana incepe sa se ingroasa ,adaugam si ciocolata alba (eu am dat-o pe razatoare) dupa...Citeste continuarea

Rosii umplute cu crema de branza

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Spalam bine rosiile, apoi cu un cutit special taiem rosiile in forma de floare. O sa iasa 2 floricele dintr-o rosie. Pregatim crema de branza: Amestecam branza cu smantana si un praf de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]