A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulada cu crema de branza

Postat de: mena29 in Prajituri

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile.Se bat bine cu mixerul si la sfarsit,se adauga faina si cacaua cernute.   Aceasta compozitie se...Citeste continuarea

Rosii umplute si bruschetti

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

am preparat o maioneza clasica din un galbenus de ou fiert tare , un galbenus crud, mustarul, uleiul si un praf de sare.Apoi am fiert fasolea verde , am scurs-o si am lasat-o la rece.Am amestecat...Citeste continuarea

Rulada cu crema de ciocolata si...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

blatul: ouale se bat spuma cu zaharul. se pune esenta si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. la urma se adauga coaja de portocale si faina. se tapeteaza o tava cu...Citeste continuarea

Rulada din carne de pui

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Cantitatile sunt doar orientative. Doua oua se fierb.La fel si legumele,eu am folosit legume congelate. Carnea se  condimenteaza foarte bine,se adauga putin cascaval razuit si doua oua...Citeste continuarea

Rosti cu dovlecei

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se spala cartofii si se fierb in coaja cca 15 minute, apoi se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci se curata si se dau pe razatoarea mare impreuna cu dovleceii curatati si ei in prealabil....Citeste continuarea

Rulada ciocolatoasa

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

ouale spalate bine si sterse , se sparg si se se separa albusul de galbenus in 2 vase diferite; astfel, mai  intai cele 5 albusuri se bat spuma cu un praf de sare , apoi galbenusurile se...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui invelite...

Postat de: corina241 in Pui

pieptul de pui se feliaza subtire si obtinem 7-8 bucati pe care le batem usor ca pentru snitele. punem sare si piper dupa gust si ungem cu mustar fiecare felie de carne,apoi punem pe rand 1...Citeste continuarea

Rulada de curcan cu branza

Postat de: meosiris in Curcan

-Am amestecat branza feta cu cascavalul, smantana, ardeiul gras taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, apoi am pus sare si piper. -Am spalat pipetul de curcan, apoi l-am taiat fileuri...Citeste continuarea

Rulada din piept de pui

Postat de: meosiris in Pui

-Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel. -Le condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu. Deasupra asezam ardeii grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si...Citeste continuarea

Rulada caramel

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-pentru blat procedam ca la blatul obisnuit,se coace cam 12-15 min,se scoate si se ruleaza strans cu tot cu hartia de copt, Crema _4 lg de zahar se pun intr-o cratita si se...Citeste continuarea

Ragu alla Bolognese con tagliatelle

Postat de: adasev12 in Paste

se toaca marunt ceapa, morcovul si telina. intr-un vas se pune untul la topit cu uleiul si se adauga legumele, se calesc pana s einmoaie, dar sa n u s eprajeasca, apoi se adauga pancetta si...Citeste continuarea

rulada de pui cu garnitura de...

Postat de: mamaieelena in Pui

Se taie pieptul de pui in 4 pe lungime dupa care il batem cu ciocanul de snitel in folie de plastic ,se sareaza se pipereaza ,dupa care se pune cascavalul ras ,sunca intreaga deasupra  si...Citeste continuarea

Ratotă cu dovlecel

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Cartofii si dovlecelul se curata, se spala si se taie cubulete. Se da in clocot cca un litru de apa cu sare si se fierb cartofii aprox. 2 minute, in ultimul minut se adauga si dovlecelul. Se scurg...Citeste continuarea

Rulada de carne (polpettone)

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

amestecam carnea tocata cu un ou, putin parmezan, sare , piper, paine inmuiata. Separat fierbem 3 oua tari. Dupa ce am amestecat bine compozitia o punem pe o bucata de hartie pt cuptor si intindem...Citeste continuarea

Rulada cu crema de nuca de cocos

Postat de: lili2010 in Prajituri

Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile si la urma faina amestecata cu cacao. Se aseaza compozitia pe hartie de copt si...Citeste continuarea

Reteta rapida si gustoasa de spanac...

Postat de: mimmi in Mancaruri de legume

Preparare Reteta rapida si gustoasa de spanac cu ochiuri Spanacul se spala si se fierbe in apa.Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul,usturoiul pisat,sare si 2 linguri...Citeste continuarea

Rulouri din mamaliguta umplute cu...

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se caleste ceapa cu morcovul si baconul tocat se condimenteaza cu sare si piper dupa care se pune pasta de tomate si vinul. Se pune apa sa fiarba 400 ml cu 300 ml lapte  putina sare ...Citeste continuarea

Risotto roz

Postat de: Gouda in Aperitive / Garnituri

 Se pregătesc cipsii din sfeclă: Se feliază subţire o sfeclă, aproximativ 2 mm, se presară cu sare şi oregano, apoi se pune în cuptor pentru 20 minute la 180 grade.   A...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: epurasha2bb in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Se bat ouale spuma, se adauga zaharul inmuiat cu un capacel de vin Lacrima lui Ovidiu, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul. Branza...Citeste continuarea

Rulou de pui cu cascaval si gogosar...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

pieptul de pui se spala bine. se tamponeaza cu un servet,apoi il taiem bucati mai mari . fiecare bucata de piept se bate ca pe snitel ,dar nu prea tare ca sa il sfaramati. le condimentati...Citeste continuarea

Rulada de pui cu carne tocata (by...

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se feliaza pieptul de pui ,se bate bine cu un ciocenel de snitele se condimenteaza cu sare si piper. O parte din piept l-am fiert in supica dupa care l-am tocat marunt, Se amesteca carnea...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui

Postat de: maria_claudia in Mancaruri cu carne

Pieptul se condimenteaza si se aseaza pe planseta.Pe fiecare bucata se pun 2-3 linguri ciuperci, care au fost tocate marunt si calite impreuna cu ceapa si usturoiul. Peste ciuperci se pune...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata si zmeura

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Cuptorul se preincalzeste la 180C. (acum imi dau seama... "preincalzeste"..? :))) sa mai adaugam niste cuvinte fondului lexical ca oricum sunt putine :)) ) Tapetam o tava de cca 40cm...Citeste continuarea

Rulada cu crema de portocale

Postat de: lilik in Prajituri

facem prima data crema astfel incat sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul (putin),omogenizam amidonul cu putin suc de portocale si il adaugam peste oua, apoi subtiem cu restul de suc si...Citeste continuarea

Rulada cu crema cappuccino

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute. Se rastoarna pe un servet...Citeste continuarea

Rulada Kazacioc

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Cremvustii fierti se curata de pielita si se taie marunt. Ceapa si gogosarul se taie fasii subtiri iar branza se faramiteaza. Ouale se bat bine si li se adauga putina sare si piper. Intr-un...Citeste continuarea

Rulada cu crema de ciocolata cu menta

Postat de: miha in Prajituri

Crema: Ciocolata o topim impreuna cu frisca lichida, la foc mic sau pe baine marine. Se aduce pana la punctul de fierbere, se da deoprate de pe foc si se omogenizeaza. Se da la frigider pana...Citeste continuarea

Rulouri cu carnati

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Se lasa la desghetat foaia de foitaj(eu am cumparat dar se poate face si in casa), se intinde pe masa pe care am presarat putina faina si apoi se taie aluatul in forma de patrate.Fiecare patratel...Citeste continuarea

Ragout de vita

Postat de: lia in Vita

Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa...Citeste continuarea

Rulada din piept de pui

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza ,se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa,...Citeste continuarea

Rulade de dovlecei si vinete la cuptor

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

Mai intai pregatim legumele.Se curata dovlecelul si vanata si se taie felii subtiri,pe lung.Se pune un gratar la incins si se pun feliile de dovlecel si vinte cat sa prinda culoare si sa se...Citeste continuarea

Rosii coapte, umplute cu carne de...

Postat de: Bucataras in Porc

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi...Citeste continuarea

Reteta Ciorba de pui cu legume...

Postat de: izulika in Ciorbe

Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca: Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la...Citeste continuarea

Rulada cu crema de vanilie

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se fac doua blaturi,cantitatile sant pt un blat Se separa albusurile de galbenusuri se bat bine, apoi se pune zaharul se mai bat dupa care se pun galbenusurile cu apa amestecate, iar apoi...Citeste continuarea

Reteta de tocanita de cartofi cu...

Postat de: izulika in Mancaruri cu carne

Cum se prepara Reteta de tocanita de cartofi cu costita afumata, o mancare gustoasa Ceapa se toaca marunt, si se pune la prajit in cele 4 linguri de ulei, apoi se adauga morcovul taiat rondele,...Citeste continuarea

Rulada cu branza si ardei copti

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul. Gelatina se pune la hidratat cu...Citeste continuarea

Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi

Postat de: ionix in Porc

Preparare legume pentru umplut: Scoatem capacelele de la ardeii copti, taiem codita si partea cu seminte . Dovleceii ii taiem in doua, le luam coaja, ii taiem pe orizonatala la capete...Citeste continuarea

Rulada cu crema de lamaie

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Blat: se separa galbenusutile de albus. Albusurile se bat spuma api se adauga zaharul, zaharul vanilat , dupa care galbenusurile si la final faina. Se toarna totul intr-o tava si se da la cuptor...Citeste continuarea

Rulada cu ton, iaurt si faina de gris

Postat de: rivka in Peste

Intr-un castron de bucatarie se pune pestele din conserva , 1 conserva impreuna cu uleiul din conserva, cea de-a doua conserva fara ulei (se scurge de ulei).Se adauga iaurtul, ouale, piperul,...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Mai mult decat simplu: Branza scursa bine de zer se amesteca cu zaharul, ouale, faina, grisul, un zahar vanilat, o lingurita esenta rom si praful se sare....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se amesteca intr-un bol branza cu zaharul, oul, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina si se framanta aluatul. Se ia apoi...Citeste continuarea

Rulada cu prune si crema de branza

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se amesteca usor de jos in sus. Se pune hartie de copt intr-o tava si se intinde compozitia. Se...Citeste continuarea

Rosii umplute cu ciuperci si vinete

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se taie capacul de la rosii si se scobesc bine ,apoi se lasa la scurs Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in putin unt. Se pun ciupercile si vanata  tocate marunt , se calesc ...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se amesteca bine cu o furculita branza cu grisul, 50 g zahar, vanilia si oul. Se lasa deoparte cateva minute. Se pune apa la fiert intr-o cratita mare. Se...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de mazare cu sos:...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legume

Cum se prepara Reteta delicioasa de mazare cu sos: simplu, rapid si de post eapa se curata si se toaca foarte marunt. Rosia se curata de pielita si se taie bucatele mici. Intr-o tigaie se...Citeste continuarea

Rata aromata in sos de vin rosu

Postat de: laylalala in Rata

Se incinge cuptorul la 190°C. Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara si 1 lingura sare de mare.Se unge rata cu acest amestec si se aseaza in tava.Restul de...Citeste continuarea

Reteta simpla si delicioasa de...

Postat de: Ina in Prajituri

Preparare Reteta simpla si delicioasa de prajitura cu mere si gris, de post  Radem merele pe razatoarea mare si presaram scortisoara din belsug. (nu calim merele pe foc) Facem ...Citeste continuarea

Rosii umplute cu salata de vinete...

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Ardeii grasi se taie in doua se curata se seminte. Castravetii se taie cubulete se pun la scurs, sunca se taie marunt. Se amesteca castravetii cu sunca rosiile si sos de maioneza, se orneaza cu...Citeste continuarea

Rulouri cu carnati

Postat de: bitza in Pui

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza. Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti cu ciocolata alba

Postat de: miha in Prajituri

Biscuitii se vor tine la frigider inainte de a fi folositi, sa fie ciocolata tare. Se pun in vasul robotului si se mixeaza la viteza mare. Se adauga untul topit, cate putin, pana se obtine o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]