Rulouri de vinete cu ricotta si spanac
Postat de: Oana in Mancaruri de legumeVinetele se spala, se sterg si se taie pe lung, felii de 0.5 cm. Se sareaza si se lasa 15 minute. Se sterg apoi cu servet de hartie, se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt si se coc la foc...Citeste continuarea
Rulada de biscuiti cu nuca
Postat de: deyutzky in PrajituriBlat: Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu cacaua si zaharul, adaugam treptat laptele caldut si esenta de rom si amestecam bine. Impartim compozitia obtinuta in 2 si ne apucam de crema....Citeste continuarea
Rulou din piept de pui cu carnat la...
Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carneSe feliaza pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Ouale se amesteca cu putin mustar, sare, lapte dulce si faina. Se unge pieptul de pui cu putin mustar, se aseaza carnatul la...Citeste continuarea
Reteta fina si cremoasa de...
Postat de: deliciousflavours in DulciuriCum se prepara Reteta fina si cremoasa de cheesecake fara coacere cu fructe de padure Macinam biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau in cazul in care nu aveti dati prin masina de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: antici_gabytza in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza cu ouale batute,adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat...Citeste continuarea
Reteta de pui cu legume mexicane,...
Postat de: elucubratiiculinare in PuiCum se prepara Reteta de pui cu legume mexicane, multicolora, gustoasa si sanatoasa se prepara usor si contine ingrediente la indemana oricui Pieptul de pui se spală, se zvântă și se...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata
Postat de: alinutzika in PrajituriAlbusurile se bat spuma, apoi se adauga pe rand zaharul. Cand albusurile sunt tari, adaugam pe rand galbenusurile, apoi treptat faina, amestecand usor. Coacem in tava, pe hartie de copt, la 180 de...Citeste continuarea
Reteta gustoasa de ardei umpluti cu...
Postat de: timea in PorcPreparare Reteta gustoasa de ardei umpluti cu carne tocata, in sos dulce aromat Eu am folosit pulpa de porc pe care am tocat-o impreuna cu slanina, ceapa si morcovul . Adaugam orezul spalat...Citeste continuarea
Raspberry chocolate tart
Postat de: Poliana in DulciuriReteta este dintr-o carte minunata Michel Roux - Pastry, unde sunt prezentate cu maiestrie fel de fel de retete din patiseria frantuzeasca. Pozele de acolo iti lasa gura apa, fie ca e...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu pesto
Postat de: Poliana in PuiCum pregatim bunatatea asta? Nimic mai simplu...incepem cu pesto. Frunzele de busuioc si cele de patrunjel (am vrut eu neaparat sa pun si patrunjel in compozitie) le spalam si apoi le uscam...Citeste continuarea
Rulou de salau in foaie de orez...
Postat de: nico15 in SalauAvem cele doua fileuri, sarate si piperate, intre ele vom adauga o felie de grapefruit, o bara de morcov, una de pepene si un ou de prepelita. Ouale au fost fierte in avans si barele de morcovi...Citeste continuarea
Raspberry cupcakes
Postat de: Poliana in PrajituriDaca am zis ca este o reteta simpla, atunci sa trecem repede la treaba. Untul trebuie sa fie moale si ouale la temperatura camerei, da? Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt...Citeste continuarea
Risotto cu fructe de mare
Postat de: Sim0naWorld in Fructe de mareFructele de mare le-am spalat bine in mai multe ape, apoi le-am pus 1 minut in apa oparita. Mai intai am pregatit orezul... Am calit ceapa tocata marunt si morcovul ras in putin ulei de...Citeste continuarea
Rulou de carne
Postat de: Mirela_Tilvescu in Aperitive / GarnituriSe amesteca intr-un bol carnea cu oul, patrunjelul tocat, putin pesmet, cimbru. boia dulce, sare si piper. Pe o masa se presara un strat de pesmet peste care vom intinde compozitia ce carne. Apoi...Citeste continuarea
Reteta de iahnie de fasole rosie in...
Postat de: RuxyRux in Mancaruri de postPreparare Reteta de iahnie de fasole rosie in sos aromat Fasolea se lasa in apa timp de 24 de ore, intre timp avand grija sa aruncam apa si sa clatim fasolea de trei ori. Punem fasolea la...Citeste continuarea
Rulouri de legume cu mozzarella
Postat de: Oana in Aperitive / GarnituriArdeii se coc, se curata de pielita exterioara si se taie fasii late de 3 cm. Vanata si dovlecelul se feliaza si se coc pe gratar 2-3 minute. Se ruleaza cubulete de mozzarella in fasiile de...Citeste continuarea
Rulada cu mere
Postat de: maslinutza in PrajituriMerele curatate de coaja se dau pe razatoare si se scurg de zeama bine. Se amesteca cu 4 linguri de zahar, coaja de lamaie sau scortisoara. Pe o tava de cuptor se pune hartie de copt si se intind...Citeste continuarea
Rulada cu biscuiti
Postat de: postavaru in PrajituriCrema de biscuiti: Biscuitii de macina fin . Zaharul se caramelizeaza la foc mic. Cand ajunge la o culoare aurie se adauga apa (grija mare la aburi) si se lasa sa fiarba pana se dizolva tot...Citeste continuarea
Rulada din piept de pui in foi de...
Postat de: nico15 in PuiTaiem legumele(morcov, telina, ardei) julien, dupa care le vom sota, le scoatem pe servetele absorbante, adaugam ciupercile, 1-2 catei de usturoi taiati fin si costita taiata la fel, se soteaza si...Citeste continuarea
Rulouri de vinete cu cascaval
Postat de: Bunica in Mancaruri de legumeVanata se taie in felii subtiri-pe lungime-si se lasa putin sa piarda apa. Intre timp se amesteca ulei cu sucul de rosii ca sa ungi feliile de vinete cu aceasta. Prajesti un picut feliile de...Citeste continuarea
Rosii umplute cu creveti
Postat de: Mirela_Tilvescu in Aperitive / GarnituriSe taie capace la rosii,dupa care se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.Amesteca intr-un castron crevetii,ouale.patrunjelul,maioneza,sarea si piperul,apoi umpleti rosiile.Se decoreaza cu...Citeste continuarea
Rulou din file de pangasius cu spanac
Postat de: mamaieelena in PangasiusSe lasa la dezghetat fileul si spanacul si cand sunt gata pestele se spala cu un jet de apa si se tamponeaza cu hartie de bucatarie.Pestele se asezoneaza cu piper,sare maghiran.Spanacul la fel se...Citeste continuarea
Rulada cu smantana si cascaval
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriMargarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă...Citeste continuarea
Rulada cu crema de cocos si caramel
Postat de: ana in PrajituriSe maruntesc biscuitii dupa care se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se mai lasa pe foc pana se topeste, dupa care se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine si se intinde pe foi...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: mihaelar63 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecati branza cu oua , sare si gris . Puneti la fiert o oala cu 3 l apa . Topiti untul , amestecati cu pesmet cateva minute avand grija sa nu se...Citeste continuarea
Risotto cu legume si crochete de peste
Postat de: privatelaura in PesteSe curata ceapa si morcovul si se spala. Ceapa se taie cubulete, morcovul se rade. Intr-o tigaie, se pune la incins uleiul si se rumenesc ceapa si morcovul. Orezul se spala si se pune...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: LUK in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Pregatiti pesmetul pentru inceput.Puneti uleiul impreuna cu pesmetul si zaharul intr-o tigaie nonaderenta si lasati pe foc mic amestecand mereu pana cand...Citeste continuarea
Rulada ochi de elefant
Postat de: Alinutza80 in PrajituriBiscuitii se sfarma sau se dau prin masina de tocat (mie imi plac mai mari, asa ca i-am sfarmat). Apa cu zahar se pun pe foc, pana se topeste zaharul. Dupa ce oprim focul se adauga esenta de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Sidy in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un vas maricel amestecam bine toate ingredientele, le framantam bine de tot . Luam cu lingura din compozitie si pe o suprafata data cu faina facem sul...Citeste continuarea
Rulada din piept de curcan cu...
Postat de: Alinutza80 in CurcanPieptul de curcan dezosat se taie transversal ca sa fie mai subtire, apoi se pune o folie de plastic deasupra si se bate putin. Se unge cu putin unt si se da cu sare, piper si cimbru, apoi se...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata de capsuni
Postat de: Maria68 in DulciuriOuale le separam. Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat(in ploaie). Dupa care se adauga galbenusurile frecate cu sare si continuam sa batem in continuare....Citeste continuarea
Risotto cu file de cod si sos cu...
Postat de: privatelaura in PesteSe curata ceapa si morcovul si se spala. Ceapa se taie cubulete,morcovul se rade. Intr-o tigaie, se pune la incins uleiul si se rumeneste ceapa si morcovul. Orezul se spala si se...Citeste continuarea
Rasturnata cu visine si frisca
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriOuale le separam. Mixam galbenusurile cu zaharul, pe care il punem treptat, pana isi dubleaza volumul. Incorporam uleiul, apoi apa minerala. Adaugam praful de copt, coaja de lamaie rasa si faina...Citeste continuarea
Rulada aperitiv tricolora
Postat de: Sidy in Aperitive / GarnituriPreparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite.Dupa cum se observa difera doar ingredientul care va da culoare aluatului. Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si...Citeste continuarea
Rubarba cu crema custard
Postat de: Toamna07 in PrajituriMod de preparare rubarba : Taiati tulpinile de rubarba fasii scurte si puneti-le intr-o cratita ,impreuna cu zaharul brun,coaja si sucul de la portocala .Adaugati putina apa,...Citeste continuarea
Risotto cu aripioare picante
Postat de: Sim0naWorld in PuiAripioarele le-am curatat, spalat si taiat pe articulatii. Varfurile le-am aruncat oprind doar cele doua bucati. Le-am condimentat cu boia, sare, piper, fulgi de ardei iute, usturoi praf si ulei...Citeste continuarea
Rulada Diplomat
Postat de: mimmi in PrajituriPentru blat am folosit tava de la aragaz. Separam ouale, galbenusurile le frecam spuma cu zaharul. Adaugam esenta de vanilie dupa gust, un praf de sare, coaja de portocala si bicarbonatul stins...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de iahnie de...
Postat de: madi_marin in Mancaruri cu carnePreparare Reteta delicioasa de iahnie de fasole cu costita afumata Fasolea se spală în câteva ape, apoi se pune la înmuiat pentru câteva ore. Se spală din nou şi se...Citeste continuarea
Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne- Rinichii se curata de pielite se taie in doua si se curata si in interior . Se spala bine cu apa rece si se oparesc timp de 5 minute in apa clocotita in care am pus otet, sare, piper boabe si o...Citeste continuarea
Rulouri de salata verde
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriFoile de salata se ung cu un strat de crema de branza, se aseaza o felie de parizer, se unge din nou cu crema de branza, apoi se pune o felie de branza topita, cate o felie de ou fiert, apoi se...Citeste continuarea
Rulada cu branza
Postat de: ana77 in PrajituriRulada: - se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf sare si se adauga galbenusurile pe rand, apoi romul, faina si se amesteca bine - se toarna compozitia in tava de aragaz tapetata cu...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu ou
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carnePieptul de pui il taiem felii si il batem cu ciocanul pentru snitele, Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara si dam la rece cca 30 min Batem oul bine...Citeste continuarea
Reteta de negresa pufoasa, cea mai...
Postat de: dakris in PrajituriIata cum se prepara Reteta de negresa pufoasa, cea mai savurata prajitura Se pun intr-o cratita laptele, untul sau margarina, zaharul si cacaua, se dau intr-un clocot, apoi se pune amestecul la...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Teona in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf de copt sau bicarbonat ( 1/2 lingurita ), grisul si...Citeste continuarea
Rulada Buturuga
Postat de: Sim0naWorld in PrajituriMai intai am pregatit crema: am topit pe foc mic ciocolata impreuna cu 300 ml frisca, fara a lasa sa fiarba. Cand a fost gata, am lasat sa se raceasca. Am separat albusurile de galbenusuri....Citeste continuarea
Rulada cu crema de dulce de leche
Postat de: Elena_Daria in PrajituriBlatul Albusurile se bat spuma cu un praf de sare iar apoi se adauga zaharul lingura cu lingura pana obtinem o spuma lucioasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul, cacaoa, iar apoi...Citeste continuarea
Ravioli cu carne si sos de rosii
Postat de: lia in PasteFramantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: deyutzky in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom. Adaugam faina treptat si amestecam bine. Dam forma papanasilor si mai facem...Citeste continuarea
Rulada cu mere
Postat de: mon in PrajituriCuratam merele de coaja, cotor si seminte si le taiem cubulete.Topim untul intr-o tigaie si calim merele pana se imoaie putin Separam albusurile si le batem spuma cu un praf de sare,treptat...Citeste continuarea
Risotto cu ceapa verde
Postat de: adela1981 in Aperitive / GarnituriCeapa verde se curata si se spala, apoi se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul de masline, 1-2 minute. Apoi adaugam orezul spalat in mai multe ape si mai lasam cateva...Citeste continuarea