Reteta de preparare a papanasilor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 3160 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri gris
  • faina
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu ouale batute,adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat nelipicios si elastic.

Pe masa infainata facem un rulou pe care il  taiem in  felii de cca 2-3 cm.Facem o gaura in mijloc si ii asezam pe masa de lucru.Facem cercuri rotunde pentru tot atatia papanasi cati am decupat

II prajim in baie de ulei dupa care ii scoatem pe un servetel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti