Rulouri cu mere de post
Postat de: ana77 in Prajituri- se lasa foile sa se dezghete la temp camerei - merele rase se pun pe foc mic cu zaharul cca 10 min pana nu mai au zeama si se amesteca cu 1 lingura margarina si scortisoara si se lasa la...Citeste continuarea
Rulouri din clatite, umplute cu...
Postat de: mamaieelena in PesteMai intai se pregatesc clatitele;intr-un bol se pun ouale,sare,si faina si se amesteca bine si cu putin lapte pana se desfac cocoloasele ajutandu-ne de un tell se continua cu lapte pana se obtine...Citeste continuarea
Rulada cu gem de prune Iri
Postat de: Alinutza80 in PrajituriSe face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul, apoi se adauda peste faina impreuna cu laptele, oul, o...Citeste continuarea
Rulouri din fleica de porc la cuptor
Postat de: Sim0naWorld in PorcFleica am taiat-o bucati lungi, pe care le-am condimentat cu sare si piper, iar apoi le-am rulat. Pentru mai multa siguranta le-am prins cu scobitoare. Intr-o tava am pus putin ulei, am adaugat...Citeste continuarea
Rulouri de prosciutto cotto cu...
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriFiecare felie de prosciutto cotto se umple cu crema de branza sau cu zacusca taraneasca. Se fac rulouri si se taie cu grija in 2 jumatati. Se lasa la rece 1 ora dupa care se pot servi. Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu cartofi...
Postat de: Sim0naWorld in PuiPieptul de pui l-am transat felii subtiri pe care le-am batut cu ciocanul de snitele. Le-am sarat si piperat. Deasupra pieptului batut bine am pus cate o felie de cascaval si o bucata de...Citeste continuarea
Rata pe varza
Postat de: Bunica in RataRata a fost curatata si spalata. Varza taiata fideluta am amestecat-o cu mararul tocat, cimbru, piperul, sucul de rosii si foile de dafin. Un sfert din cantitatea de varza am pus-o in vas,...Citeste continuarea
Rulada cu magiun
Postat de: iri_love in DulciuriPentru inceput se face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa se umfle maiaua pana se dubleaza ca volum, apoi o adaugam peste faina...Citeste continuarea
Rulada cu gem de prune si nuci
Postat de: Alinutza80 in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se dizolva zaharul. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se amesteca cu galbenusurile frecate cu zahar...Citeste continuarea
Risotto cu avocado si peste la cuptor
Postat de: alba_zori in PestePregatirea este chiar foarte simpla,deci eu am inceput cu orezul,am pus o cratita la foc cu morcovii taiati marunt si cu avocado cubulete,am pus un fir de ulei de masline,foaia de...Citeste continuarea
Rigatoni cu sos de ardei rosii
Postat de: alba_zori in PenneSa va explic cat imi place poate nu are mult rost, mai bine este sa incercati cat mai repede si sa vedeti ca am dreptate. Deci eu am inceput sa spal ardeii fara sa-i sterg de apa si sa-i tai...Citeste continuarea
Rulada cu legume
Postat de: deliciousflavours in PorcCuratam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o...Citeste continuarea
Rulada cu ciocolata si visine
Postat de: marinicayou10 in PrajituriBlatul: Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul si batem pana se topeste.Adaugam galbenusurile,pe urma uleiul,esenta de rom,faina si praful de copt.Impartim aluatul in doua...Citeste continuarea
Rulouri cu cacao
Postat de: antici_gabytza in DulciuriDrojdia o amestecam cu putina apa calduta,sarea,lingurita de zahar si lasam sa faca basici mici. Faina o amestecam cu restul de zahar,adaugam esenta,drojdia si framantam. Adaugam treptat...Citeste continuarea
Rulada de pui cu spanac
Postat de: adela1981 in PuiSe aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare,...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: Sim0naWorld in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Am amestecat bine oul batut cu zaharul, apoi am adaugat branza de vaci sfaramata, bicarbonatul, sarea, zaharul vanilat. Am amestecat bine, apoi am adaugat...Citeste continuarea
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci
Postat de: irena in Aperitive / GarnituriIngredientele ptr aluat se amesteca si se da aluatul la rece ptr 1 ora.Daca mai e nevoie se mai adauga faina ,pana aluatul devine destul de consistent, astfel incat sa poti intinde foi. Aluatul...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui umplute cu...
Postat de: nico15 in PuiSe ia pieptul de pui si se va aplatiza, se pune folie de plastic si vom bate pieptul de pui, pentru ai mari suprafata. Asezam feliile de bacon, peste care adaugam pieptul de pui, pe acesta il vom...Citeste continuarea
Rulada cu budinca de vanilie
Postat de: sufletista in PrajituriAlbusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine, Galbenusurile le amestecam cu uleiul si adaugam peste albusuri, amestecam cu o lingura, adaugam faina amestecata cu...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata
Postat de: Monica1997 in PrajituriSe bat ouale cu zaharul,apoi se pune faina.Se tine la cuptor cca.10 minute la temp.170 c. Apoi se unge cu dulceata si se ruleaza. Citeste continuarea
Ramyun-supa coreeana
Postat de: mitinita in SupeSe curata si se spala ciupercile,apoi se feliaza. Ceapa verde se taie in diagonala,iar oul se taie in jumatate. Se pune apa la fiert. Noodles-ii se pun intr-un bol adanc si se presara...Citeste continuarea
Raviolli de spanac pe pat de praz
Postat de: nico15 in PasteSe spala si se curata prazul, se tai bucati de 2-3 centimetri lungime si se taie longitudinal, dupa care se va pune la sotat in ulei de masline dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga stoc de pui...Citeste continuarea
Rulada cu ciocolata şi banane
Postat de: kukibella in Prajiturigalbenuşurile se bat ımpreuna cu zaharul. se adauga faina amestecata cu praful de copt,esenta de vanilie şi albuşurile batute spuma. ın tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se...Citeste continuarea
Racituri de pui
Postat de: Geanina87 in Aperitive / GarnituriPunem carnea la fiert. Spumuim bine, dupa care adaugam morcovii, ceapa si telina intregi. Dupa ce totul este fiert bine, adaugam usturoiul pisat si oprim focul. Potrivim de sare. Ceapa se...Citeste continuarea
Rulada "Krem a la Krem"
Postat de: Elena_Daria in PrajituriBlat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga usor zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma tare si lucioasa.Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se toarna peste spuma...Citeste continuarea
Rulada pufoasa cu magiun
Postat de: iri_love in PrajituriIntr-un castron se freaca margarina cu zaharul pana se formeaza o spuma, apoi se toarna apa minerala impreuna cu sucul de lamaie, esenta de vanilie si mierea de albine si se amesteca bine. Se...Citeste continuarea
Risotto cu gorgonzola si nuci
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriCaliti ceapa tocata marunt in unt. Cand ceapa devine maronie, adaugati orezul si amestecati. Turnati paharul de vin alb in cratita lasati – l sa se evapore. Adaugati apoi gorgonzola...Citeste continuarea
Risotto cu gorgonzola si creveti
Postat de: Bucataras in Fructe de mareCaliti ceapa intr-o tigaie cu unt pana ce devine moale. Adaugati orezul si amestecati timp de 2 minute. Adaugati vinul alb, pe care lasati-l sa se evapore. Adaugati din cand in cand cate un...Citeste continuarea
Reteta de ciorba de oase de porc...
Postat de: Sim0naWorld in CiorbePreparare Reteta de ciorba de oase de porc afumate cu orez si bors Oasele le-am spalat bine-bine in mai multe ape. Le-am pus la fiert fara sare (oasele fiind deja sarate), luand...Citeste continuarea
Rondele de rechin cu orez si sos de...
Postat de: mikidaniro in PesteRondele de rechin: Usturoiul,lamaia si 50-75 ml apa le punem intr-un vas si le pasam cu ajutorul mixerului vertical sau al robotului.Spalam rondelele de rechin si le stergem cu ajutorul...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu pateu
Postat de: LUK in Aperitive / GarnituriBlat: Topim untul la foc mic iar apoi adaugam toata faina si amestecam bine. Adaugam treptat laptele rece, sare,amestecand sa nu se faca cocoloase iar apoi dam de pe foc....Citeste continuarea
Rulada de post cu gem de prune
Postat de: cristi2 in Mancaruri de postSe amesteca faina cu drojdia si sarea si se lasa 10 minute la temperatura camerei.Zaharul se topeste in apa calduta amestecand bine pana se topeste apoi se aduga esenta. Se toarna in faina si se...Citeste continuarea
Rulada de pui cu telemea si ardei...
Postat de: adela1981 in Aperitive / GarnituriSe taie felii pieptul de pui (mi-au iesit 6 felii marisoare) si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, se taie telemeaua felii de 1 cm grosime, apoi fasii de 1cm...Citeste continuarea
Rulada cu ciocolata
Postat de: alinutza88 in DulciuriBLAT: se iau cele 4 oua, se separa albusurile de galbenusuri.Se bat spuma albusurile cu praful de sare. Separat batem galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar,adaugate pe rand,pana se topeste...Citeste continuarea
Rulada cu crema de ciocolata
Postat de: diana_k in PrajituriAlbusurile le mixam bine, adaugam treptat zaharul. In spuma densa ce am obtinut-o incorporam galbenusurile, apoi faina. Intr-un caston mic punem 4-5 linguri de compozitie si o amestecam cu cacaua....Citeste continuarea
Reteta de post delicioasa – hummus
Postat de: ralucaveggie in Mancaruri de postBoabele fierte de naut se trag la tigaie in ulei cu ceapa sau praz. Toate ingredientele se adauga in blender, incepand cu cele mai umede pana la cele mai uscate. Boabele de naut trebuie sa fie...Citeste continuarea
Rulada cu mere
Postat de: iri_love in DulciuriDin cana de apa, drojdie, 2 lingurite de zahar si 3 linguri de faina facem o maia care o lasam sa creasca pana isi mareste volumul, apoi o adaugam peste faina cernuta. Adaugam otetul si margarina...Citeste continuarea
Rulouri cu spanac și feta
Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / GarnituriSe decongelează aluatul foetaj. Se decongelează spanacul și se pune la scurs. Se încinge cuptorul la 200 grade C. Într-un castronel se bat bine ouăle. Se amestecă usturoiul...Citeste continuarea
Rulada de curcan cu legume
Postat de: miha in Aperitive / GarnituriCarnea se toaca la masina de carne, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Pe o bucata de folie de...Citeste continuarea
Rata la cuptor
Postat de: meosiris in RataRata se pregateste cu o zi inainte de a fi gatita si ar fi bine sa aveti pe cineva care sa va ajute. Se curata bine si se freaca apoi peste tot cu sare mare pentru a reimprospata pielea. Dupa...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: ionela2682 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Pentru a avea un aluat omogen si fara cocoloase recomand folosirea mixerului sau a robotului de bucatarie. -se mixeaza bine branza cu oui,sarea ,zaharul...Citeste continuarea
Risotto cu mere si ciocolata alba
Postat de: Cristi_Roman in DulciuriAm curatat de coaja un mar (am folosit Royal Gala, un tip de mar mai dulce, asa ca recomand un mar mai dulce pentru aceasta reteta) si apoi l-am taiat in cubulete. Cu aceasta ocazie admirati si...Citeste continuarea
Rulada din piept de pui
Postat de: lia in Aperitive / GarnituriBatem cele doua bucati de carne si le intindem separat . Pe mijloc asezam felii de sunca, la o rulada punem morcov, patrinjel, de o parte si alta si deasupra cascaval. La ce-a de a doua, punem pe...Citeste continuarea
Ravioli cu mascarpone la cuptor
Postat de: rocsi_1612 in PasteIntr-o cratita punem circa 3 litri de apa la fiert impreuna cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca ,punem pastele la fiert maxim 15 minute. Dupa ce au fiert le scurgem de apa si le lasam...Citeste continuarea
Rulouri de bresaola si mozzarela
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriSeparam feliile de bresaola una de alta, punem pe un platou fiecare felie, deasupra pune branza topita, mozzarela taiata felii subtiri sau bucatele mici, iar castravetele taiem felia in 2. Rulam...Citeste continuarea
Reteta de Muschiulet de porc la...
Postat de: sisterskitchen in PorcCum se prepara Reteta de Muschiulet de porc la cuptor cu garnitura de cartofi, un adevarat rasfat culinar: 1. Muşchiuleţul se curăţă de pieliţe. 2. Curăţăm usturoiul şi îl...Citeste continuarea
Rulada Moni
Postat de: dena in PrajituriLaptele se pune la incazit cu zaharul si cacaua si se lasa pana da intr-un clocot apoi se lasa sa se raceasca. Separat biscuitii se macina fin peste care se adauga compozitia de lapte care s-a...Citeste continuarea
Rulada de mere cu aluat foietaj
Postat de: medioto59 in DulciuriLasam aluatul la dezghetat. Curatam merele de coaja, indepartam cotoarele, le taiem pe jumatate si apoi le dam pe razatoarea cu gauri mari. Intr-o cratita mai inalta punem merele la calit impreuna...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: sufletista in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine,adaugam galbenusurile,amestecam cu o lingura,adaugam branza,grisul,coaja de potrocala,praful...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu branza sarata
Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / GarnituriBlatul de rulada incepem a-l face prin a mixa galbenusurile cu apa, apoi adaugati faina, praful de copt si boiaua de ardei. Adaugati apoi untul topit si racit, incorporati-l bine, dupa care veti...Citeste continuarea