A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulada de biscuiti

Postat de: iri_love in Dulciuri

biscuitii se sfarama si se amesteca cu nuca si cacaua. 200g zahar se adauga in lapte ,apoi esenta de cafea si 1/2 margarina,dupa care se aseaza pe foc pana se incalzeste si se topeste zaharul...Citeste continuarea

Red velvet cupcakes cu cremă de...

Postat de: diaconta in Dulciuri

 Pregatim mai intai cupcakes-urile. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,praful de copt,sarea si cacaua. Iaurtul il amestecam cu colorantul alimentar.Dupa cum...Citeste continuarea

Rol banana-cappuccino

Postat de: miremirc in Prajituri

Pentru blat : mixam albusurile spuma tare, adaugam treptat zaharul, apoi apa lingura cu lingura, galbenusurile pe rand, iar la final faina amestecata cu amidonul, praful de copt si cele 2 lg de...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata

Postat de: bylaura in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu amidon. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor...Citeste continuarea

Rulouri de vinete cu branza Brie

Postat de: CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri

Taiem vinetele feliute subtiri. Punem uleiul la incins intr-o tigaie (2-3 linguri de ulei). Inainte sa prajim feliutele de vinete, le stropim cu putina apa evitand astfel absoarberea uleiului. Se...Citeste continuarea

Rol cu branza dulce si fructe de...

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

La faina nu am scris din greseala 750 ml, am ales sa masor faina cu ajutorul unei cani gradate. Asadar, am pus faina intr-un castron, am facut o depresiune la mijlocul acesteia si am pus drojdia,...Citeste continuarea

Rulada din pulpa de porc

Postat de: MotanLaOale in Porc

Carnea se taie si se bate pana devine ca o foaie intinsa de grosime aproximativ de 1 cm. Carnea care se taie la fasonare se toaca pentru umplutura. Se toaca marunt o parte din ardei, costita,...Citeste continuarea

Rulouri cu branza si somon fumee

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Taiem ardeiul cubulete mici pe care le adaugam peste branza de vaci scursa. Adaugam branza topita,frunze de patrunjel taiate marunt,sare si piper dupa gust. Le amestecam bine sa obtinem o...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pieptii de pui se curata, se feliaza si se bat cu ciocanul ca la snitele. Celelalte ingrediente se toaca marunt iar cascavalul se rade prin razatoarea mare si se amesteca cu oul, vegeta si...Citeste continuarea

Rulada cu gem de mere

Postat de: Retetegg in Prajituri

Ouale se separa si se bat spuma albusurile cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile, faina, praful de copt si zaharul vanilat si se mixeaza pana la omogenizare. Se pune compozitia in tava...Citeste continuarea

Rulada din piept de curcan

Postat de: mamaieelena in Curcan

Am portionat pieptul ca pentru snitele mai mari si le-am subtiat cu ciocanul de snitele, apoi le-am sarat si piperat pe fiecare. Am pus pe fiecare bucata de piept felii de sunca apoi cascaval...Citeste continuarea

Ruladă Krem a la Krem

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se pregăteşte întâi blatul: se separă ouăle. Albuşurile le batem spumă tare cu un praf de sare şi cu zahărul. Gălbenuşurile se freacă cu uleiul. Se adaugă peste spuma de...Citeste continuarea

Rulada turceasca cu ciocolata

Postat de: pusikmea in Prajituri

Oprim un pahar de lapte, iar restul il punem la fiert. Omogenizam faina si zaharul tos cu paharul de lapte, turnand putin cate putin pentru a nu face cocoloase. Adaugam peste amestecul de faina si...Citeste continuarea

Rulada cu praz si ghimbir

Postat de: deliciousflavours in Porc

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata...Citeste continuarea

Rulada de porc cu carnat si bacon

Postat de: Julie in Porc

Muschiul de porc se taie in felii subtiri, care se condimenteaza dupa gust, cu sare, cimbru si piper. Se azeaza pe fiecare felie de carne, cate o bucata de carnat si se ruleaza strans. Ruladele se...Citeste continuarea

Rosii si ardei umpluti cu crema de...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac , le scobim miezul si le scurgem de zeama. Ardeii ii spalam,le taiem si lor cate un capac si le scoatem toate semintele....Citeste continuarea

Rulada de pui cu spanac

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Spalam si curatam pieptul de pui de pielite, dupa care il batem usor cu ciocanul de snitele, il condimentam cu sare si piper, apoi vom pune spanacul fiert si tocat, iar peste spanac cascavalul ras...Citeste continuarea

Rotoli de parizer si branza topita

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza) Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si...Citeste continuarea

Ruladă de pui cu legume

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Din pieptul de pui am taiat patru felii mai mari, le-am acoperit cu o folie si le-am batut ca sa le mai intind putin. Fasiile de carne care au ramas le-am tocat, se vor folosi la umplutura....Citeste continuarea

Rulada din piept de pui servita cu...

Postat de: nico15 in Pui

Pregatim o marinada dupa cum urmeaza: taiem usturoiul, tocam ghimbirul doar jumatate din cantitate, punem ceasca de vin, adaugam otetul balsamic, mierea, sare, piper, adaugam ceapa si morcovul...Citeste continuarea

Rulada din biscuiti cu banane

Postat de: Ubulika in Prajituri

Se face un sirop din apa,zahar si bucatica de unt.Se pune apoi romul.Biscuitii se piseaza sau se dau prin masina de tocat,eu nu am avut rabdare sa dau la manivela:))  Apoi se amesteca cu...Citeste continuarea

Rotite NuSi

Postat de: andreea123 in Prajituri

Se face un aluat din 210g faina, 2 galbenusuri, 85g de zahar pudra, 140g de unt si smantana. Se intinde o foaie cu o grosime de 5 mm maxim din care se taie cu ajutorul unui pahar mic (diametrul...Citeste continuarea

Rulada turceasca

Postat de: sufletista in Prajituri

Oprim un pahar de lapte, restul il punem pe foc Amestecam faina cu zaharul, laptele care l-am oprit, capsunile pisate si omogenizam bine. Cand laptele a inceput sa fiarba adaugam amestecul...Citeste continuarea

Rulada din muschi de porc cu...

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Spalam muschiul, dupa care il uscam cu un servetel. Crestam muschiul pe jumatate, astfel incat sa nu se desprinda. Batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele fete. Condimentam cu...Citeste continuarea

Raffaello cu visine

Postat de: mimmi in Dulciuri

Amestecam ingredientele de mai sus (fara visine),pana rezulta o compozitie "legata". Daca nu se leaga compozitia mai puteti adauga 1 lingura de dulce de leche sau unt. Formam...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti cu cocos

Postat de: ela in Dulciuri

Untul trebuie lasat la temperatura camerei cateva ore. Fierbem laptele,adaugam esenta de rom,10 linguri de zahar pudra,un zahar vanilat apoi cacaoa si lasam sa dea cateva clocote,amestecand...Citeste continuarea

Racituri moldovenesti (sau piftie...

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

  Se spala bine picioarele, buturelul, urechile de porc si se pun intregi intr-o oala mare (de preferinta o oala inalta). Zarzavatul, cartofii, usturoiul, ceapa se curata si se pun intregi...Citeste continuarea

Rulouri de porc umplute

Postat de: miha in Porc

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece. Feliile de cotlet se invelesc in folie...Citeste continuarea

Rosii umplute la cuptor

Postat de: Kadia80 in Aperitive / Garnituri

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos, pe care il plasam intr-un castronel. Peste miezul de rosii se adauga 2 linguri de urda sarata,...Citeste continuarea

Rulada turceasca 2

Postat de: pusikmea in Prajituri

  Oprim un pahar de lapte, iar restul il punem la fiert. Omogenizam faina si zaharul tos cu paharul de lapte, turnand putin cate putin pentru a nu face cocoloase. Zmeura o pasam cu...Citeste continuarea

Risotto cu prosciutto si creveti

Postat de: radu_popovici in Fructe de mare

Se pune orezul intr-o tigaie bine incinsa si se prajeste uscat 2-3 minute, la foc mare, amestecand continuu. Se adauga in fondul clocotit sofranul si se amesteca. Intre timp se incinge...Citeste continuarea

Rulada aperitiv

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Pregatim blatul: Topim untul la foc mic iar apoi adaugam toata faina si amestecam bine. Adaugam treptat laptele rece, amestecand sa nu faca cocoloase. Adaugam sare si amestecam iar apoi dam...Citeste continuarea

Rudolf

Postat de: mitinita in Mancare copii

  Se unge muffinsul cu finetti,apoi se aplica biscuitele rotund. Pe fundul bomboanei rosii se aplica putin finetti si se lipeste pe biscuite. La fel se procedeaza si cu ochii,la care se...Citeste continuarea

Rudolf,renul cu nasul rosu

Postat de: mitinita in Mancare copii

  Se pun covrigeii in locul urechilor.Se taie capetele maslinei,care se pun in locul ochilor. Din rosie se taie nasul si se asambleaza. Lasati copii sa va ajute si aveti ocazia sa-i...Citeste continuarea

Rulada de pui cu umplutura de carne...

Postat de: panacris in Pui

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se asezoneaza de sare, boia si piper si se lasa la foc mic pentru cca. 20 minute pana se evapora tot...Citeste continuarea

Relish de gogosari si ardei

Postat de: mitinita in Muraturi

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu. Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare. Se...Citeste continuarea

Rulada cu masline

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Blatul : Spargem 5 oua intr-un castron si mixam foarte bine, pana obtinem o spuma, in care adaugam untul, maioneza si condimentam cu sare si piper mixand din nou pana ce toate ingredientele se...Citeste continuarea

Risotto cu ciuperci

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Se taie ceapa si se caleste in uleiul de masline pana devine sticloasa, dar sa nu se prajeasca, doar sa se inmoaie. Se pun ciupercile si se calesc vreo 5-6 minute cu ceapa impreuna, se adauga...Citeste continuarea

Raffaello aperitiv

Postat de: EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri

Se pun intru-un caston branza de vaci cu maioneza sarea,piperul si se amesteca bine pana obtinem o pasta omogena. Se adauga usturoiul pisat sau dat pe razatoare pe partea mica. Se amesteca...Citeste continuarea

Rulada cu dovleac

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se amesteca laptele caldut, apa, uleiul, oul, zaharul, coaja de lamaie, drojdia, praful de sare. Treptat adaugam faina, pentru inceput folosim telul. Framantam un aluat potrivit si il lasam sa se...Citeste continuarea

Reteta gustoasa de Aripioare...

Postat de: bitza in Pui

 Cum se prepara Reteta gustoasa de Aripioare crocante cu fulgi de porumb, mai bune decat la fast food: Aripioarele se taie pe jumatate, vom obtine 6 bucati in afara de partea subtire pe...Citeste continuarea

Rulada festiva

Postat de: Lolly in Porc

-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in  vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu  un servetel si o  umpli ...Citeste continuarea

Rulada cu gem de prune si nuca

Postat de: Oana in Prajituri

Ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, pana se incorporeaza. Se tapeteaza o tava cu folie de copt,...Citeste continuarea

Rulada aperitiv calda

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Punem la topit untul taiat cubulete, intr-o cratita, la foc mic, adaugam apoi faina, laptele si condimentele. Amestecam bine pina se ingroasa , avand grija sa sa nu faca cocoloase. Luam de pe...Citeste continuarea

Reteta de tocanita de ciuperci cu...

Postat de: Criss in Mancaruri de legume

Preparare Reteta de tocanita de ciuperci cu smantana si usturoi Se curata si se spala ciupercile. Se taie in bucati nu foarte mici pentru ca ele oricum lasa apa si scad. Se toaca ceapa si...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Julie in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile. Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta. La final se incorporeaza albusurile batute...Citeste continuarea

Rulada "Krem a la Krem"

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare si lucioasa, ca de bezea. Se freaca galbenusurile cu ulei, apoi se toarna...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu prune

Postat de: miha in Pui

Pieptul de pui se portioneaza, astfel incat sa obtinem 4 felii. Fiecare felie o acoperim cu folie alimentara si o batem usor cu ciocanul de snitele. Condimentam dupa gust cu piper. Sare nu...Citeste continuarea

Rulouri cu varza

Postat de: deliciousflavours in Porc

Curatam, spalam, tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline circa 2-3 minute, apoi adaugam varza stoarsa bine de zeama (daca este prea acra sau sarata o lasam in prealabil in apa...Citeste continuarea

Reteta de cheesecake cu dovleac si...

Postat de: bitza in Prajituri

Asa se prepara Reteta de cheesecake cu dovleac si caramel Pentru a obtine piureul de dovleac se taie pe jumatate un dovleac(~1 kg), se scot semintele, se presara putin zahar si se coace 1 ora...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]