Rulou de carne

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 12326 vizualizari

 

Este o reteta bine cunoscuta de catre gospodinele portugheze.Dar se poate umple si cu spanac, cu carnati oltenesti mai pe gustul romanilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata de vita
  • 400 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • pesmet
  • cateva fire de patrunjel
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare si piper
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cub de knorr cu gust de vita dizolvat intr-un pahar cu apa calduta
  • 1 cub margarina
  • Mai ai nevoie de:
  • 8 felii sunca presata(cea preferata)
  • 8 felii cascaval
  • cateva felii de carnati de casa afumati(chouriço)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de carne:

Se amesteca intr-un bol carnea cu oul, patrunjelul tocat, putin pesmet, cimbru. boia dulce, sare si piper. Pe o masa se presara un strat de pesmet peste care vom intinde compozitia ce carne. Apoi vom aseza prima oara sunca presata, feliile de carnati si ultima oara cascavalul. Se ruleza cat mai strans si se aseaza intr-o tava unsa cu margarina. Se toarna paharul de vin, supa de facuta din cubul de knorr si se da la cuptor cca 45 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de carne tocată