Rulada cu spanac, branza si ciuperci
Postat de: divainbucatarie in Aperitive / GarnituriO rulada aperitiv cu spanac, branza si ciuperci . Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata...Citeste continuarea
Rulada in aluat de foietaj cu spanac
Postat de: mamaieelena in Aperitive / GarnituriRulada in aluat de foietaj cu spanac se prepara foarte rapid si usor. O reteta ce poate fi facuta chiar si de un incepator in ale bucatariei. Spanacul curatat,spalat si oparit se lasa la...Citeste continuarea
Reteta de chiftelute delicioase cu...
Postat de: Silvioara in Aperitive / GarnituriPreparare Reteta de chiftelute delicioase cu dovlecel si cartof, gustoase si usor de preparat Se stoarce bine de zeama dovlecelul, cartofii fierti se paseaza cu o furculita, se adauga...Citeste continuarea
Raffaello
Postat de: aziz in DulciuriPentru a prepara bomboanele Raffaello amestecam intr-un bol laptele praf ,untul,zaharul pudra,smantana,foaia de napolitana sfaramitata si vom obtine un ,,aluat,,usor de modelat in ,,bilute,,cu...Citeste continuarea
Rulada cu crema de lapte...
Postat de: lilik in PrajituriPregatim prima data blatul pentru rulada : separam ouale si batem albusurile ca pt bezea cu zaharul si mierea,apoi adaugam treptat galbenusurile amestecate cu uleiul si praful de sare. La...Citeste continuarea
Rulada cu cascaval
Postat de: alexandra20 in Aperitive / GarnituriSe amesteca cascavalul ras cu untul,se pun condimentele,se face o pasta uniforma,se intinde o folie de celofan se unge cu ulei si se intinde pasta de cascaval in strat subtire.Deasupra, peste...Citeste continuarea
Rosii umplute, coapte
Postat de: adinaciosescu in Mancaruri de legumeTai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga. Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le...Citeste continuarea
Ravioli cu carne tocata in sos de...
Postat de: sufletista in PasteFramantam din ou,apa,sare,faina un aluat potrivit de tare si lasam sa se odihneasca 30 min la frigider. UMPLUTURA -ceapa se caleste putin,adaugam rosia tocata,carnea,amestecam si lasam sa se...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Onesta in DulciuriReteta de preparare a papanasilor In branza de vaci bine scursa si faramitata se incorporeaza , ouale , zaharul , esenta , si faina bine cernuta amestecata cu praful de copt , omogenizandu-se ,...Citeste continuarea
Ratatouille cu pui
Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Mancaruri cu carneVânăta și dovleceii se spală bine și se taie bucăți (le-am lăsat coaja, dar dacă nu vă place puteți să o curățați). Bucățile de vânătă le-am sărat și după 1 minut...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: bitza in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste,apoi se adauga branza si se omogenizeaza. Praful de copt si bicarbonatul se sting cu zeama de...Citeste continuarea
Rulada cu sunca si crema de branza
Postat de: bitza in Aperitive / GarnituriCrema de branza se condimenteaza si se mixeaza impreuna cu untul. Se asezoneaza cu marar. Feliile de paine "se intind" cu sucitorul pana devin subtiri se se aseaza una langa alta pe...Citeste continuarea
Reteta savuroasa de Mancare de...
Postat de: susu in VitaCepele si usturoiul se toaca marunt. Carnea se pune la fiert cu putina sare si se spumeaza. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins dupa care adaugam ardeiul tocat si morcovul dat prin...Citeste continuarea
Rulada de pui cu carne tocata
Postat de: luminita20_2006 in PuiPieptul de pui fara os se taie in asa fel incat atunci cand dupa ce il batem sa se poate rula. Carnea tocata se amesteca cu orez, sare, piper, putina boia dulce, ceapa tocata, patrunjel. Morcovul...Citeste continuarea
Rulada cu crema de vanilie, fructe...
Postat de: Sidy in PrajituriAm facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de praf de copt. Asa cald scos din cuptor, am uns pandispanul cu gem de caise, l-am rulat in...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu carnaciori
Postat de: mirela0911 in PuiSe taie pieptul de pui ca pentru snitele. Se bate usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Nu trebuie sa fie foarte mare bucata de carne, doar cat sa se poata rula in jurul...Citeste continuarea
Rosii surpriza, in vas de lut
Postat de: lia in Aperitive / GarnituriSpalam rosiile, le taiem un capacel si cu o lingurita, scoatem miezul, apoi le punem pe un servet absorbant cu scobitura in jos. Ciupercile le spalam si le taiem in doua sau in patru depinde cat...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: cec in Mancaruri de legumeCeapa se curata si se toaca foarte fin,se caleste,se adauga si ardeii tocati marunt, apoi sucul de rosii, sare, piper si o lingurita de condimente uscate. Se toarna amestecul intr-un vas oval, eu...Citeste continuarea
Rulada din piept de pui cu ciuperci...
Postat de: gelu in Aperitive / GarnituriCeapa tocata marunt se caleste usor pana se inmoaie in unt, se adauga ciupercile taiate feli, se amesteca cca 4 minute, apoi se adauga smantana. Se mai lasa 4-5 minute la foc mic si se ia de pe...Citeste continuarea
Rulada cu cirese
Postat de: adasev12 in TorturiSe face un blat obisnuit si se toarna in forma, deasupra se presara cirese intregi, dupa ce au fost scosi samburii si stoarse putin. Se coace la 200 grade ca orice blat de tort...nu insist...Citeste continuarea
Raviolii cu carne in sos tomat
Postat de: ionela2682 in PasteAluatul -framantam din ou,sare apa si faina un aluat potrivit,lasam sa se odihneasca Umplutura -ceapa se caleste putin,adaugam carnea si rosia tocata, -tinem pana scade zeama...Citeste continuarea
Raviolii cu branza
Postat de: ionela2682 in PastePreparam aluatul: -oul se bate cu putina sare,adaugam apa,inglobam faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare -intindem aluatul in foaie subtire,formam raviolii adaugand umplutura de...Citeste continuarea
Rulada cu gem
Postat de: ionela2682 in DulciuriPeste albusurile batute spuma cu putina sare adaugam zaharul,mixam pana la topirea acestuia -galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga in compozitia de bezea -adaugam si faina...Citeste continuarea
Ratatouille la cuptor
Postat de: ionela2682 in Mancaruri de postAm fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: diaconta in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia si coaja de lamaie.Apoi se adauga faina si grisul si putina sare.Din aceasta compozitie se fac...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: mimmi in Mancaruri de legumeIata cum am preparat aceasta reteta de Ratatouille, care este simpla si gustoasa: Taiem vanata felii de cca 2 cm grosime,presaram putina sare pe fiecare felie pe ambele parti,dupa care le...Citeste continuarea
Rulada cu gem de prune
Postat de: Ina in PrajituriBLATUL: Batem albusurile spuma cu un praf de sare , apoi adaugam , mixand cate putin dupa fiecare ingredient adaugat, zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt si o fiola de...Citeste continuarea
Rulouri de dovlecei
Postat de: rodica_m in Aperitive / GarnituriDovleceii se spala, se sterg bine. Se taie pe lung in fasii potrivite (nici prea groase nici prea subtiri). Saram doar in momentul cand am scos dovleceii prajiti pe farfurie. (In caz contrar vor...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de gogosi...
Postat de: mihaelab in DulciuriPreparare Reteta delicioasa de gogosi pregatite acasa, cu branza dulce Ok , ca de obicei cernem faina intr-un lighenas unde vom face un cuib si vom pune ouale, sarea, zaharul, drojdia, coaja...Citeste continuarea
Rotite de pui
Postat de: camelia75 in PuiPieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i-l dam pe razatoarea mica. Amestecam carnea de pui cu legumele, verdeata,ouale batute si pesmetul.Condimentam...Citeste continuarea
Ravioli cu piept de pui, rosii si...
Postat de: laylalala in PastePentru paste, amesteca faina cu ouale apoi framanta bine pana la omogenizare. Da aluatul la rece 30 minute. Pentru umplutura , adauga in blender toate ingredientele in...Citeste continuarea
Rulada "Padurea Neagra"
Postat de: lilik in PrajituriPrepararea blatului: Separam ouale si batem albusurile spuma cu zaharul,apoi cand stau bat pune galbenusurile pe rand,iar la sfarsit incorporam cu o lingura de lemn faina,cacao si praful de...Citeste continuarea
Rulada cu ton si capere in foietaj
Postat de: medioto59 in PestePunem intr-un bol tonul( 2 conserve cu ulei cu tot) si apoi pe rand ( fara o ordine anume) un galbenus de ou, cascavalul ras, crema de branza si marar verde tocat fin. Amestecam bine...Citeste continuarea
Russian Cheese Pancakes
Postat de: rodica_m in DulciuriBranza se amesteca cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Dupa ce s-a omogenizat bine totul adaugam faina (puteti pune mai multa sau mai putina, in functie de cat de moale este branza), astfel...Citeste continuarea
Reteta mea de mic dejun integral
Postat de: Cristi_Roman in Vegan / Raw veganDe ce prefer sa-mi fac singur combinatia aceasta? Pentru ca amestecurile gata facute din magazine sunt pline de zahar si pentru ca nu stiu exact cum au fost amestecate, unde, cum, etc. Plus ca...Citeste continuarea
Rulouri din foietaj umplute cu crema
Postat de: mamaieelena in PrajituriAm desfacut pachetul de foietaj si l-am taiat fasii de 2 cm si jumatate pe care le-am rulat pe tevile metalice speciale pentru rulouri. Le-am asezat in tava aragazului pe care am tapetat-o cu...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: rodica_m in Mancaruri de legumeSosul: Punem ardeii in tava si ii coacem aprox. 30 min. Ardeii fierbinti se pun intr-o punga de plastic si se lasa sa formeze aburi in asa fel se vor decoji mai usor. Apoi ardeii se curata de...Citeste continuarea
Rata [ ratza] a la Jamie
Postat de: mihaelar63 in RataRata curatata si spalata, unsa cu unt , miere si sare se pune intr-o tava ceramica .Se alatura si carnatul . Legumele se curata, se spala si se feliaza , se amesteca cu...Citeste continuarea
Rulouri pane din piept de...
Postat de: lilik in PuiTocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei. Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam...Citeste continuarea
Rasol de pastai cu usturoi
Postat de: mihaelab in Mancaruri de postPastaile le curatam ,le spalam apoi le punem in apa cu sare si piper la fiert. Intre timp curatam usturoiul si-l zdrobim,facem un mujdei. Cand fasolea este fiarta o punem intr-o sita si o...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de prajitura...
Postat de: ionela2682 in PrajituriCum se prepara Reteta delicioasa de prajitura turnata cu branza si stafide - ouale se mixeaza cu zaharulsi sarea pana-si dubleaza volumul -se adauga in fir subtire ,mixand continuu...Citeste continuarea
Rulou cu cartofi si cascaval
Postat de: LUK in PorcFeliile de muschi se bat ca pentru snitel ,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 30min la frigider.Intre timp curatam cartoful,il taiem cubulete mici si il punem la fiert.Dupa ce a...Citeste continuarea
Reteta de bors din tarate de grau...
Postat de: mamaieelena in CiorbePreparare Reteta de bors din tarate de grau pregatita acasa Prima etapa: vasul in care dorim sa facem borsul trebuie sa fie din sticla sau de pamant, se poate si in plastic dar eu nu recomand...Citeste continuarea
Reteta de prajitura Petre Roman cu...
Postat de: miremirc in PrajituriIata cum se prepara Reteta de prajitura Petre Roman cu crema de vanilie si caramel Pentru blat : mixam ouale cu zaharul pana se albesc, adaugam faina amestecata cu praful de copt si nucile si...Citeste continuarea
Red grapefruit mint cooler
Postat de: aziz in BauturiPunem apa cu zaharul si menta la fiert .Se lasa apoi la racit ,strecuram ceaiul, adaugam peste el sucurile de lamaie si grapefruit ,apa minerala sau sifonul si gheata amestecam bine, adaugam...Citeste continuarea
Rulouri de clatite cu visine
Postat de: rodica_m in DulciuriSpalam si scurgem visinele, dupa care le scoatem samburii si le lasam cu zaharul cat timp pregatim clatitele. Pregatim clatitele : se bat ouale cu zaharul si sarea, se adauga putin lapte...Citeste continuarea
Risotto cu ciuperci
Postat de: divainbucatarie in Aperitive / GarnituriCalim ceapa tocata marunt in ulei de masline. Adaugam ciupercile, taiate felii, si le calim pana se moaie. Punem apoi orezul sa se prajeasca pana devine transparent. Turnam vinul peste orez,...Citeste continuarea
Red velvet cupcakes
Postat de: Retetegg in PrajituriAm separat albusurile de galbenusuri. Am batut albusurile bine pana au devenit spuma, apoi am adaugat zaharul si am amestecat pana s-a topit. Am pus galbenusurile, esenta, zaharul vanilat,...Citeste continuarea
Rasol din cap de porc
Postat de: mihaelab in PorcCapul il taiem in bucati apoi il punem intr-o oala cu apa peste care adaugam toate condimentele mentionate mai sus. Lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe oase. Scoatem...Citeste continuarea
Ruladă de bezea cu căpşuni
Postat de: alice_ciobanu in PrajituriAlbuşurile se mixează spumă cu un praf de sare. Apoi se încorporează zahărul, câte o lingură pe rând, şi se mixează continuu până ce spuma devine bezea...Citeste continuarea