Raviolii cu branza

de ionela2682 in Paste, 11 Iul 2011 | 7521 vizualizari

 

Sau mai popular spus.."Coltunasi cu branza"!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 2 oua
  • 2-3 lg apa
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • 2-300 g telemea de vaca
  • 1 ou
  • 2-3 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raviolii cu branza:

Preparam aluatul:

-oul se bate cu putina sare,adaugam apa,inglobam faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare

-intindem aluatul in foaie subtire,formam raviolii adaugand umplutura de branza(vezi foto)

-fierbem in apa cu sare pentru 5-6 min

-servim calzi stropiti din belsug sau iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raviolii cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raviolini