A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paine pentru sandwich

Postat de: daniastefania in Reteta de vedeta

Intr-un vas punem 125 ml apa calduta, drojdia si zaharul. Se lasa 5 minute sa se activeze drojdia. Faina se amesteca cu sarea si restul de apa. Se amesteca bine. Se adauga apa cu drojdia si...Citeste continuarea

Paine cu masline si rosii

Postat de: sufletista in Pizza

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul, sarea, oregano (dupa gust), un praf de piper, facem gaura in mijloc si adaugam oul batut, drojdia dizolvata in putina apa calduta. Incepem sa framantam...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii

Postat de: licurici_lra in Paste

Am pus apa la fiert cu sare, apoi am adaugat pastele si le-am lasat 7 min. Intre timp, m-am apucat de sos. Ceapa si rosiile uscate le-am taiat marunt. Am calit ceapa,...Citeste continuarea

Paté de surimi

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

- Decongelam bastoanele de surimi - le scoatem din ambalajul de plastic si le taiem bucati potrivite. Apoi le bagam la tocatorul robotului. Daca nu aveti, trebuie sa le marunttii fin, bucata cu...Citeste continuarea

Piept de curcan la cuptor cu legume

Postat de: mihasara in Curcan

Carnea de curcan eu o marinez  cu o zi inainte de a o baga in cuptor. Amestec piperul cu cimbrul, boiaua, cu fulgii de chilli si cu 1 lingura de ulei de masline. Cu acest...Citeste continuarea

Plachie de crap, cea mai simpla si...

Postat de: gicuta69 in Crap / Caras

Cum se prepara Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste: Pestele curatat, spalat si uscat cu servetele de hartie il taiem in bucati potrivite. Il presaram cu sare pe...Citeste continuarea

Prajitura cu visine si iaurt

Postat de: katty in Dulciuri

Mixam intr-un vas untul cu zaharul, pana devine spumos. Adaugam pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare, apoi adaugam iaurtul, cacaoa, zaharul vanilat si romul, iar la final cernem deasupra...Citeste continuarea

Placinta de malai cu galbiori

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Din malai, lapte, 500 ml apa si sare dupa gust facem o mamaliga moale. Spalam bine galbiorii,ii stergem si ii taiem in bucati  mai mici. Incintam untul intr-o tigaie si punem galbiorii.Ii...Citeste continuarea

Panini cu prosciutto si branza...

Postat de: AlexTeacher in Sandvisuri

Taie painea pe jumatate, pe lungime; Ruleaza feliile de prosciutto si cele de Fol Epi si intercaleaza-le; Taie rosiile felii, pune-le...Citeste continuarea

Pancakes cu sunca si branza

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri. Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele. Turnam...Citeste continuarea

Pui cu portocale la cuptor

Postat de: simona72 in Pui

Puiul intreg, se spala atat la exterior cat si la interior, se curata de eventualele pene mici ramase. Se lasa sa se zvante. Intre timp se pregateste marinata: intr-un castronel se pun toate...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se cerne faina, adaugam sarea si amestecam dupa care facem o gaura in mijloc adaugam oul batut cu furculita, drojdia dizolvata cu putin lapte, uleiul si incepem sa framantam adaugand...Citeste continuarea

Paste cu resturi de friptura

Postat de: ianculubita in Paste

Rosiile pasate cu blenderul,se amesteca cu resturile de friptura iar cand s-a format un sos,se condimenteaza daca e cazul,se adauga busuioc uscat si se amesteca cu pastele fierte si scurse Se...Citeste continuarea

Pulpite de pui invelite in bacon cu...

Postat de: raluca95 in Pui

Incepem prin a spala bine pulpele si a le pune la fiert in 3/4 cani de apa. Dupa ce spumam carnea, adaugam si morcovul taiat rondele si cubul de vegeta si lasam pulpele sa fiarba cam jumatate de...Citeste continuarea

Pizza de casa quatro stagioni

Postat de: Alepaty in Pizza

Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute. Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela. Cascavalul il dam pe razatoarea mare. Tava...Citeste continuarea

Prajitura Fanta - Reteta delicioasa...

Postat de: gicuta69 in Prajituri

Iata cum se prepara  Prajitura Fanta - Reteta delicioasa pentru un desert rafinat si racoritor Blat :  Separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul 1-2 minute...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci in sos de iaurt...

Postat de: mirela0911 in Paste

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. La final se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Intre timp, ciupercile se spala, se curata si se...Citeste continuarea

Paine pufoasa de casa

Postat de: reisnaor_2006 in Piine

         Intr-un castron punem toate ingredientele si cu ajutorul unei linguri de lemn le omogenizam.Compozitia o punem intr-o forma mai mica de...Citeste continuarea

Placinta ruseasca cu branza

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un bol se omogenizeaza bine grisul cu smantana. Se da deoparte pentru 30 de minute. Peste stafide se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se lasa timp de 10 minute, dupa care se scurg...Citeste continuarea

Pastrama din piept de pui

Postat de: ctlina in Mezel de casa

Carnea se va macera in 2 pasi : Prima marinada: Intr-un bol se pun zaharul, usturoiul zdrobit, sarea si frunzele de dafin Adaugati 2 pahare de apa, amestecati bine pana se dizolva sarea...Citeste continuarea

Placinte cu branza si marar

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Din aceasta cantitate ne ies sase placinte mari, dar desigur daca le facem mai micute ne vom bucura de mai multe...oricum sunt tare gustoase si dispar rapid de pe platou! Cernem faina intr-un...Citeste continuarea

Peste englezesc

Postat de: ianculubita in Somon

Fileurile portionate,condimentate,se trec prin faina,unt topit apoi prin pesmet,se pun in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor 30min Pentru sos se freaca galbenusurile cu 2linguri apa,se...Citeste continuarea

Platou cu aperitive

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Preparati feliile cu piept de curcan . Preparati chiftelutele . Feliati salamul , sunca si telemeaua . Spalati legumele . Feliati ardeii . Aranjati tote...Citeste continuarea

Pulpa de pui in vas de lut

Postat de: sebirizescu in Pui

Pulpa de pui se condimenteaza pe ambele parti,se cresteaza pana la os si se stropeste cu ulei de masline. Daca aveti timp puteti sa o lasati sa se marineze cateva ore la frigider. In vasul...Citeste continuarea

Prajitura cu cocos si crema de vanilie

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Faina, praful de sare, cacaoa, zaharu si praful de copt se amesteca impreuna. Se taie untul bucatele mici si se amesteca cu ajutorul degetelor pana se obtine un aluat mai sfaramicios. Se...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri, mac, cacao...

Postat de: panacris in Dulciuri

Albușurile aduse la temperatura camerei, se bat energic împreună cu sarea și oțetul. După ce au devenit o spumă consistentă, se adaugă zahărul, zahărul vanlinat și se continuă...Citeste continuarea

Penne gratinate cu șuncă, bacon...

Postat de: CameliaComan in Paste

Prima data trebuie sa fierbem pastele penne al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le scurgem bine si le punem intr-un bol mai mare. Spalam ceapa uscata, ceapa verde si...Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Postat de: momo121 in Curcan

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc. Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem...Citeste continuarea

Panna cotta cu fragi si nuci...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim jeleul , punem intr-o craticioara, fragii,zaharul,apa si lasam sa fiarba in 2-3 clocote apoi adaugam amidonul si amestecam bine sa nu se lipeasca. Cand s-a ingrosat tragem de pe...Citeste continuarea

Prajitura cu clementine

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

            Clementinele le curatam de coaja si le rupem felii.Ouale le batem bine impreuna cu zaharul.Adaugam laptele caldut amestecat cu...Citeste continuarea

Plachie de cod

Postat de: Pungasa_Rogue in Peste

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se pune intr-o tava impreuna cu 4 linguri de ulei. Codul se spala si se taie in jumatati. Se...Citeste continuarea

Pulpe cu legume la cuptor

Postat de: licurici_lra in Pui

Am spalat si am taiat pulpele, le-am dat cu sare si piper pe ambele parti, apoi le-am pus sa se prajeasca.  Le-am lasat cateva minute pe fiecare parte, apoi le-am pus intr-un...Citeste continuarea

Paste cu sunca,legume si smantana

Postat de: reisnaor_2006 in Paste

            Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de...Citeste continuarea

Prajitura cu mere caramelizate si...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Caramelul: intr-o cratita cu fund dublu am pus la topit zaharul. Cand incepe sa se topeasca adaugam frisca lichida, pe rand, lingura cu lingura, amestecand de fiecare data. Lasam pe foc pana...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si dulceata de...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru blat , aducem toate ingredientele la temperatura camerei, in special untul care trebuie sa fie moale. Frecam galbenusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul si untul moale pana se...Citeste continuarea

Prajitura cu mac si crema de vanilie

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare. Se adauga pe rand cele 9 lg Green Sugar si se bate bine dupa fiecare. Se adauga macul, apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor cu...Citeste continuarea

Placinta "galette des rois"

Postat de: ctlina in Dulciuri

Incepem cu crema de vanilie: Se pune la-ncalzit laptele cu 15 g de zahar si vanilia. Frecam galbenusul de ou cu restul de zahar, adaugam amidonul si amestecam bine. Se toarnă deasupra...Citeste continuarea

Platou aperitiv

Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri

Aranjam dupa preferinta si imaginatie. Cascavalul taiat triunghiuri...salamul felii subtiri...muschiul dreptunghiular...iar in mijloc am facut niste "floricele" din salam....Citeste continuarea

Pastarnac crocant

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Se curata radacinile de coaja, se spala, apoi cu feliatorul de legume se taie felii subtiri, se pun imediat la prajit in baie de ulei, se trece mereu cu spumiera printre ele sa se rumeneasca bine...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de cacao, crema de...

Postat de: Moni_alex in Prajituri

Pentru blat se separa ouale, se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga cate o lingura de zahar si se bat in continuare pana rezulta o bezea tare. Se adauga galbenusurile unul cate...Citeste continuarea

Placinta cu mozzarella si rosii

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Pentru blat, intr-un bol se amesteca untul, faina, sarea, praful de copt. Se adauga smantana, apa si oregano. Se amesteca bine pana rezulta un aluat nelipicios. Se tine la rece cca juma' de ora....Citeste continuarea

Pulpa de miel impanata cu sunculita...

Postat de: Constelatialeu in Oaie

Pulpa o lasam la dezghetat de seara, apoi o spalam putin, o stergem cu un servet si o intepam din loc in loc, facem ca niste buzunarase. Intr-o farfurie punem sare, piper si cimbru si tavalim...Citeste continuarea

Panna cotta cu sampanie, jeleu de...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Punem la hidratat gelatina intr-un pahar cu 200 ml spumos. Lasam deoparte 10 minute. Pregatim o baie de aburi, punem intr-un vas smantana lichida si laptele, iar  cand incepe sa se...Citeste continuarea

Pulpa de curcan cu anghinare si praz

Postat de: katty in Curcan

Spalam pulpa de curcan, o tamponam bine cu un servet uscat, apoi  o frecam bine cu un amestec de sare,piper macinat si putina boia.Punem pulpa intr-o tava, o stropim cu uleiul, apoi acoperim...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor cu verdeturi

Postat de: katty in Pastrav

Curatam pastravii ii spalam bine si ii stergem cu un servet uscat.Cu un cutit ascutit  facem  cate 3 taieturi adanci pe ambele parti si ii frecam  cu putina sare. Intr-un vas mixam...Citeste continuarea

Paine de casa cu faina integrala de...

Postat de: katty in Piine

Intr-un vas adanc cernem faina. Adaugam drojdia uscata si amestecam bine. Incalzim intr-un vas apa si iaurtul, cat sa putem tine mana fara sa ne ardem si adaugam zaharul.In mijlocul fainii facem o...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu portocale si ceapa...

Postat de: katty in Pui

Spalam pulpele si le scurgem bine de apa. Cu un cutit ascutit crestam pulpele deasupra , oblic de 2-3 ori.Amestecam 20 gr unt usor  inmuiat  cu sare, piper si cimbru uscat si frecam bine...Citeste continuarea

Prajitura *Combinata*

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Blat 1:  Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga treptat sucul de portocale,faina si praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se coace pana se rumeneste usor. Blat 2:...Citeste continuarea

Prajitura *Cuburi de gheata*

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Blat: Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile frecate si se omogenizeaza. Se adauga faina in ploaie amestecand cu palete de jos in sus pana se incorporeaza dupa care adaugam...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si crema de vanilie

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc,se adauga nucile,faina,praful de copt,10 lg apa. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma. Se pune in tava la copt pt 25-30 min,in cuptorul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]