Placinta cu branza sarata
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriFoile se decongeleaza. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 4 oua, 100 smantana si 2 plicuri zahar vanilat. Eu am pus mixerul. Se unge o tava cu ulei si se pune prima...Citeste continuarea
Prajitura cu crema de ciocolata
Postat de: mihasara in DulciuriCrema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul moale (la temperatura camerei) peste ea. Fierbi frisca pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci...Citeste continuarea
Painici chifle cu sunca si cascaval
Postat de: gabrielasfechis in PiinePunem drojdia in apa cu zahar la dizolvat. Apoi punem apa minerala la incalzit. Intr-un vas mare punem faina, sarea, drojdia dizolvata, cele 2 oua si apa minerala si incepem sa framantam bine....Citeste continuarea
Pastrav si salau la cuptor
Postat de: mihaelar63 in PastravSe face un amestec din cimbru, rozmarin, sare, usturoi, ulei de susan, boiaua si fulgii de ardei iute. Spalati bine pestii si-i increstati. Condimentele vorda gust mai usor si pesti...Citeste continuarea
Prajitura Shoko-Cioco
Postat de: RuxyRux in DulciuriTopim untul intr-un ibric, dam vasul deoparte si in el topim fulgii de ciocolata, apoi adaugam si cacaoa si amestecam bine pana la omogenizare. Intr-un vas de mixer, punem ouale, apoi laptele...Citeste continuarea
Pate de casa, cu portocala si migdale
Postat de: privatelaura in FicatSpalam ficateii, ii lasam la scurs. Carnita o punem la fiert, alaturi de niste legume. Ficateii ii punem la rumenit in putin unt cu ulei de masline. Se adauga feliile de portocala curatate de...Citeste continuarea
Pangasius cu ciuperci si smantana...
Postat de: gurita_ta2005 in PangasiusBucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie iar in...Citeste continuarea
Pulpe de pui la tava
Postat de: RuxyRux in PuiSe curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul,...Citeste continuarea
Placinte poale-n brau
Postat de: Alepaty in DulciuriPentru inceput se pun cam 4-5 linguri de lapte caldut intr-un bol peste care se adauga drojdia si se lasa cca 15 min. sa fermenteze. Intre timp, cernem faina, facem cu mana loc in mijloc unde...Citeste continuarea
Porc cu sos teriyaki
Postat de: mitinita in PorcCarnea de porc se feliaza in felii subtiri de marime egala. Intr-un bol se amesteca sosul teriyaki, zaharul brun, usturoiul pisat, ghimbirul pudra si apa. Se adauga feliile de porc si se...Citeste continuarea
Prajitura Boema
Postat de: Geanina87 in DulciuriAlbusurile se bat spuma tare impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si...Citeste continuarea
Prajitura Kotanyi
Postat de: gospodariu in PrajituriIntr-un bol se freaca untul cu zaharul, se adauga apoi oul, mierea de albine, bicarbonatul stins cu lapte, cacaoa si la sfarsit faina cernuta. Se framanta pana se obtine o compozitie omogena. Se...Citeste continuarea
Prajitura cu ciocolata
Postat de: reisnaor_2006 in PrajituriSe amesteca ingredientele uscate faina, zaharul, sarea, praful de copt si cacao. Adaugati uleiul, apa si se amesteca bine cu...Citeste continuarea
Prajitura cu foi fragede si...
Postat de: momo121 in DulciuriSeparam ouale, iar albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul, adaugam pe rand si galbenusurile, mai mixam putin si adaugam laptele, untul si continuam sa mixam pana omogenizam mine...Citeste continuarea
Pui Kiev
Postat de: momo121 in PuiUntul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si piper si punem pasta rezultata intr-o folie de plastic, iar cu...Citeste continuarea
Placinta cu somon
Postat de: ctlina in SomonPresarati faina pe masa de lucru si intindeti aluatul de foietaj. Faceti un dreptunghi, si puneti-l pe o hartie de copt. Taiati benzi subtiri pe fiecare parte. Puneti somonul taiat fasii in mijloc...Citeste continuarea
Pizza rapida
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PizzaIntr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine taiate mai subtiri. Asezam paine si in locurile goale dintre felii. Cu ajutorul unei pensule...Citeste continuarea
Pui imbracat in unt cu cartofi la...
Postat de: Adrian2016 in PuiSpalam bine puiul si-l lasam putin sa se scurga. Il saram, piperam si il aseazam intr-un vas de yena. Cartofii ii...Citeste continuarea
Prajitura in dungi
Postat de: sufletista in DulciuriFoile -intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si impartim compozitia in 3 vase. In primul vas adaugam macul, amestecam, adaugam 1 ou, 100 g...Citeste continuarea
Platica cu fasole verde
Postat de: mihaelar63 in PesteSe spala platica si se lasa sa se scurga sau se tamponeaza cu un servet apoi se incresteaza cu un cutit bine ascutit. Se amesteca sarea, ierburile si fulgii de usturoi . Cu...Citeste continuarea
Prajitura Ole
Postat de: Pungasa_Rogue in PrajituriBlat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o...Citeste continuarea
Prajitura Minunata
Postat de: Constelatialeu in DulciuriFoi: Margarina la temperatura camerei, impreuna cu zaharul o amestecam bine, apoi adaugam galbenusurile, omogenizam. Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina, iar la final...Citeste continuarea
Prajitura cu afine
Postat de: NaomiR in DulciuriIntr-un bol, amestecam galbenusul cu zaharul pana devine cremos, adaugam uleiul, iaurtul, cele doua linguri cu gem si amestecam. Adaugam cele 2 linguri de bicarbonat, dupa care amestecam totul....Citeste continuarea
Pavlova cu orange curd, frisca,...
Postat de: simona72 in TorturiPentru mereng: De cele mai multe ori ne pune in dificultate la acest tort prepararea mereng-ului. Eu l-am facut de fiecare data folosindu-ma de un mixer planetar sau de un tel, am reusit si cu...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu vin si usturoi la...
Postat de: gicuta69 in PuiCuratam, spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper. Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si...Citeste continuarea
Pachetele cu carne tocata
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriIntr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Incepem sa framantam adaugand treptat apa...Citeste continuarea
Prajitura cu banane si nuca de cocos
Postat de: ctlina in DulciuriSe incalzeste cuptorul la 180 ° C. Ungem cu unt o forma in silicon sau cu pereti detasabili (24 cm pentru mine). Într-un castron, se amestecă făina, praful de copt,...Citeste continuarea
Prune umplute cu nuci
Postat de: Ksenya in DulciuriSpalam prunele in 2-3 ape. Le lasam pentru 15 minute in apa calda ca sa se inmoiae. Scoatem prunele si le punem intr-o strecuratoare ca sa scurga toata apa, le intindem pe un prosop de hartie....Citeste continuarea
Prajitura Metrou
Postat de: elucubratiiculinare in DulciuriSe face blatul galben: Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga pe rand apa calda, uleiul si faina cernuta. Se adauga si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. Separat se bat...Citeste continuarea
Prajitura cu crema de branza si foi...
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru aluat, frecam ouale cu putina sare si zaharul pana se spumeaza. Incalzim laptele si diluam in el cacaua si ciocolata, apoi se lasa sa se raceasca. Peste ouale spumate, adaugam uleiul,...Citeste continuarea
Pere in vin
Postat de: mihasara in DulciuriCuratam perele de coaja si le punem oala cu vin in care am pus scortisoara, zaharul, cuisoarele si jumatate de lamaie. Punem oala pe foc mic, acoperita cu un capac....Citeste continuarea
Prajitura frageda cu mere si...
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe cerne faina intr-un vas larg, untul rece se da pe razatoare, se pune cu oul si galbenusul, smantana, zaharul, vanilia, coaja si zeama de portocala, praful de copt si faina si se framanta...Citeste continuarea
Piept de curcan cu sos curry -...
Postat de: ctlina in Mancaruri cu carneRumenti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte. Scoateti-le si taiati-le cubulete. Puneti carnea taiata din nou in tigaie, sare, piper si reveniti bine cubuletele pe toate partile....Citeste continuarea
Prajitura cu crema de ciocolata si...
Postat de: mirela0911 in PrajituriBlatul: Se separa ouale. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si zaharul adaugat pe rand, apoi zaharul vanilat. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza. Se toarna in fir subtire...Citeste continuarea
Placintele cu spanac si branza
Postat de: mihasara in Aperitive / GarnituriIntr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si...Citeste continuarea
Paine cu seminte
Postat de: cristeena20 in PiineAmestecam drojdia cu apa calduta ; faina o punem intr-un bol si o amestecam cu seminte. eu am folosit de in, susan, floarea soarelui, de dovleac). Amestecam usor cu apa amestecata cu drojdia si...Citeste continuarea
Prajitura cu blat de nuca, foi...
Postat de: andaoana in PrajituriMod de preparare Punem zaharul,pe foc pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand are culoare frumoasa si s-a topit tot adaugam apa , aici sa fiti foarte atenti...Citeste continuarea
Pernite cu gem de gutui
Postat de: Constelatialeu in DulciuriIntr-un castron am pus osanza, am adaugat sarea, praful de copt si coaja de lamaie, apoi am pus otetul si am inceput sa amestec, am adaugat si apa si la final faina cernuta. Am framantat cu mana...Citeste continuarea
PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN
Postat de: mihaelar63 in PastravPastravii curatati se increasta cu varful cutitului . Se condimenteaza cu sare si piper .Se presara cu cimbru maruntit si fulgi de usturoi ..Se ung cu zeama de lamaie si ulei de...Citeste continuarea
Pizza la tigaie in 15 minute
Postat de: Zamfira in PizzaAmestecăm oul cu iaurtul, uleiul, făina, praful de copt şi sarea. Aluatul trebuie să fie moale spre consistent. Ungem o tigaie cu unt (punem un strat destul de generos). Adăugăm...Citeste continuarea
Prajitura cu branza dulce, stafide...
Postat de: RuxyRux in DulciuriGalbenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul si vanilia, cu coaja de lamaie, apoi cu branza dulce, grisul in ploaie, amidonul si praful de copt. Vom pune si stafidele si agrisele....Citeste continuarea
Placintele cu ciuperci si cascaval
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriAluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul, punem apa putin cate putin si framantam. Cand aluatul devine omogen si elastic, incorporam...Citeste continuarea
Placinta cu spanac si pui
Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carnePentru inceput ne ocupam de pregatirea spanacului. Intr-o craticioara topim untul. Curatam atat ceapa uscata cat si ceapa verde. Pe cea dintai o tocam cubulete, ceapa verde o taiem...Citeste continuarea
Pui la punga la cuptor
Postat de: ctlina in Puiincalziti cuptorul la 200°C. Desfaceti punga, introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3). Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate...Citeste continuarea
Prajitura cu visine din congelator
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriSe bat ouale cu zaharul,se adauga uleiul,laptele, faina si praful de copt. Se iau 2 lg de aluat si se amesteca cu cacao. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia in tava ,...Citeste continuarea
Prajitura cu urda
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriSe da drumul la cuptor. Omogenizam urda cu laptele,zaharul,coaja de portocala. Ouale le separam. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul treptat si mixam pana se...Citeste continuarea
Placinta (melcisori ) cu mere
Postat de: gicuta69 in DulciuriAluat: Amestecam toate ingredientele si framantam bine pana iese un aluat care nu se lipeste de maini. Impartim aluatul in 16 bile din care intindem foi cam de 12 cm...Citeste continuarea
Piept de pui cu radacina de telina...
Postat de: gurita_ta2005 in PuiPieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute. Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin....Citeste continuarea
Piept de porc la cuptor
Postat de: Constelatialeu in PorcMai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de...Citeste continuarea
Prajitura Duo Chocolat
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru blat, presaram putina sare peste albusuri si le mixam spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam folosind treapta superioara a mixerului, pana cand obtinem o bezea...Citeste continuarea