A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Placinta cu branza sarata

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Foile se decongeleaza. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 4 oua, 100  smantana si 2 plicuri zahar vanilat. Eu am pus mixerul. Se unge o tava cu ulei si se pune prima...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata

Postat de: mihasara in Dulciuri

Crema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul  moale (la temperatura camerei) peste ea. Fierbi frisca pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci...Citeste continuarea

Painici chifle cu sunca si cascaval

Postat de: gabrielasfechis in Piine

Punem drojdia in apa cu zahar la dizolvat. Apoi punem apa minerala la incalzit. Intr-un vas mare punem faina, sarea, drojdia dizolvata, cele 2 oua si apa minerala si incepem sa framantam bine....Citeste continuarea

Pastrav si salau la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Se face un amestec din cimbru, rozmarin, sare, usturoi, ulei de susan, boiaua si fulgii de ardei iute. Spalati bine pestii si-i increstati. Condimentele vorda gust mai usor si pesti...Citeste continuarea

Prajitura Shoko-Cioco

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Topim untul intr-un ibric, dam vasul deoparte si in el topim fulgii de ciocolata, apoi adaugam si cacaoa si amestecam bine pana la omogenizare. Intr-un vas de mixer, punem ouale, apoi laptele...Citeste continuarea

Pate de casa, cu portocala si migdale

Postat de: privatelaura in Ficat

Spalam ficateii, ii lasam la scurs. Carnita o punem la fiert, alaturi de niste legume. Ficateii ii punem la rumenit in putin unt cu ulei de masline. Se adauga feliile de portocala curatate de...Citeste continuarea

Pangasius cu ciuperci si smantana...

Postat de: gurita_ta2005 in Pangasius

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie iar in...Citeste continuarea

Pulpe de pui la tava

Postat de: RuxyRux in Pui

Se curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul,...Citeste continuarea

Placinte poale-n brau

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Pentru inceput se pun cam 4-5 linguri de lapte caldut intr-un bol peste care se adauga drojdia si se lasa cca 15 min. sa fermenteze. Intre timp, cernem faina, facem cu mana loc in mijloc unde...Citeste continuarea

Porc cu sos teriyaki

Postat de: mitinita in Porc

Carnea de porc se feliaza in felii subtiri de marime egala. Intr-un bol se amesteca sosul teriyaki, zaharul brun, usturoiul pisat, ghimbirul pudra si apa. Se adauga feliile de porc si se...Citeste continuarea

Prajitura Boema

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si...Citeste continuarea

Prajitura Kotanyi

Postat de: gospodariu in Prajituri

Intr-un bol se freaca untul cu zaharul, se adauga apoi oul, mierea de albine, bicarbonatul stins cu lapte, cacaoa si la sfarsit faina cernuta. Se framanta pana se obtine o compozitie omogena. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

            Se amesteca ingredientele uscate faina, zaharul, sarea, praful de copt si cacao. Adaugati uleiul, apa si se amesteca bine cu...Citeste continuarea

Prajitura cu foi fragede si...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Separam ouale, iar albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul, adaugam pe rand si galbenusurile, mai mixam putin si adaugam laptele, untul si continuam sa mixam pana omogenizam mine...Citeste continuarea

Pui Kiev

Postat de: momo121 in Pui

      Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si piper si punem pasta rezultata intr-o folie de plastic, iar cu...Citeste continuarea

Placinta cu somon

Postat de: ctlina in Somon

Presarati faina pe masa de lucru si intindeti aluatul de foietaj. Faceti un dreptunghi, si puneti-l pe o hartie de copt. Taiati benzi subtiri pe fiecare parte. Puneti somonul taiat fasii in mijloc...Citeste continuarea

Pizza rapida

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Pizza

Intr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine taiate mai subtiri. Asezam paine si in locurile goale dintre felii. Cu ajutorul unei pensule...Citeste continuarea

Pui imbracat in unt cu cartofi la...

Postat de: Adrian2016 in Pui

             Spalam bine puiul  si-l lasam putin sa se scurga. Il saram, piperam si il aseazam intr-un vas de yena. Cartofii ii...Citeste continuarea

Prajitura in dungi

Postat de: sufletista in Dulciuri

Foile -intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si impartim compozitia in 3 vase. In primul vas adaugam macul, amestecam, adaugam 1 ou, 100 g...Citeste continuarea

Platica cu fasole verde

Postat de: mihaelar63 in Peste

Se spala platica si se lasa sa se scurga sau se tamponeaza cu un servet apoi se incresteaza cu un cutit bine ascutit. Se amesteca sarea, ierburile si fulgii de usturoi . Cu...Citeste continuarea

Prajitura Ole

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o...Citeste continuarea

Prajitura Minunata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Foi: Margarina la temperatura camerei, impreuna cu zaharul o amestecam bine, apoi adaugam galbenusurile, omogenizam. Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina, iar la final...Citeste continuarea

Prajitura cu afine

Postat de: NaomiR in Dulciuri

Intr-un bol, amestecam galbenusul cu zaharul pana devine cremos, adaugam uleiul, iaurtul, cele doua linguri cu gem si amestecam. Adaugam cele 2 linguri de bicarbonat, dupa care amestecam totul....Citeste continuarea

Pavlova cu orange curd, frisca,...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru mereng: De cele mai multe ori ne pune in dificultate la acest tort prepararea mereng-ului. Eu l-am facut de fiecare data folosindu-ma de un mixer planetar sau de un tel, am reusit si cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu vin si usturoi la...

Postat de: gicuta69 in Pui

Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper. Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si...Citeste continuarea

Pachetele cu carne tocata

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Incepem sa framantam adaugand treptat apa...Citeste continuarea

Prajitura cu banane si nuca de cocos

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Ungem cu unt o forma in silicon sau cu pereti detasabili (24 cm pentru mine).  Într-un castron, se amestecă făina, praful de copt,...Citeste continuarea

Prune umplute cu nuci

Postat de: Ksenya in Dulciuri

Spalam prunele in 2-3 ape. Le lasam pentru 15 minute in apa calda ca sa se inmoiae. Scoatem prunele si le punem intr-o strecuratoare ca sa scurga toata apa, le intindem pe un prosop de hartie....Citeste continuarea

Prajitura Metrou

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Se face blatul galben: Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga pe rand apa calda, uleiul si faina cernuta. Se adauga si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. Separat se bat...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza si foi...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru aluat, frecam ouale cu putina sare si zaharul pana se spumeaza. Incalzim laptele si diluam in el cacaua si ciocolata, apoi se lasa sa se raceasca. Peste ouale spumate, adaugam uleiul,...Citeste continuarea

Pere in vin

Postat de: mihasara in Dulciuri

Curatam perele de coaja si le punem oala cu vin in care am pus scortisoara, zaharul, cuisoarele  si jumatate de lamaie. Punem oala pe foc mic, acoperita cu un capac....Citeste continuarea

Prajitura frageda cu mere si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se cerne faina intr-un vas larg, untul rece se da pe razatoare, se pune cu oul si galbenusul, smantana, zaharul, vanilia, coaja si zeama de portocala, praful de copt si faina si se framanta...Citeste continuarea

Piept de curcan cu sos curry -...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Rumenti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte. Scoateti-le si taiati-le cubulete. Puneti carnea taiata din nou in tigaie, sare, piper si reveniti bine cubuletele pe toate partile....Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata si...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si zaharul adaugat pe rand, apoi zaharul vanilat. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza. Se toarna in fir subtire...Citeste continuarea

Placintele cu spanac si branza

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

      Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si...Citeste continuarea

Paine cu seminte

Postat de: cristeena20 in Piine

Amestecam drojdia cu apa calduta ; faina o punem intr-un bol si o amestecam cu seminte. eu am folosit de in, susan, floarea soarelui, de dovleac). Amestecam usor cu apa amestecata cu drojdia si...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de nuca, foi...

Postat de: andaoana in Prajituri

Mod de preparare Punem zaharul,pe foc pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand are culoare frumoasa si s-a topit tot adaugam apa , aici sa fiti foarte atenti...Citeste continuarea

Pernite cu gem de gutui

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron am pus osanza, am adaugat sarea, praful de copt si coaja de lamaie, apoi am pus otetul si am inceput sa amestec, am adaugat si apa si la final faina cernuta. Am framantat cu mana...Citeste continuarea

PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Pastravii curatati  se increasta cu varful cutitului . Se condimenteaza cu sare si piper .Se presara cu cimbru maruntit si fulgi de usturoi ..Se ung cu zeama de lamaie si ulei de...Citeste continuarea

Pizza la tigaie in 15 minute

Postat de: Zamfira in Pizza

Amestecăm oul cu iaurtul, uleiul, făina, praful de copt şi sarea. Aluatul trebuie să fie moale spre consistent. Ungem o tigaie cu unt (punem un strat destul de generos). Adăugăm...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce, stafide...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Galbenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul si vanilia, cu coaja de lamaie, apoi cu branza dulce, grisul in ploaie,  amidonul si praful de copt. Vom pune si stafidele si agrisele....Citeste continuarea

Placintele cu ciuperci si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul, punem apa putin cate putin si framantam. Cand aluatul devine omogen si elastic, incorporam...Citeste continuarea

Placinta cu spanac si pui

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Pentru inceput ne ocupam de pregatirea spanacului. Intr-o craticioara topim untul. Curatam atat ceapa uscata cat si ceapa verde. Pe cea dintai o tocam cubulete, ceapa verde o taiem...Citeste continuarea

Pui la punga la cuptor

Postat de: ctlina in Pui

incalziti cuptorul la 200°C. Desfaceti punga,  introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3). Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate...Citeste continuarea

Prajitura cu visine din congelator

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Se bat ouale cu zaharul,se adauga uleiul,laptele, faina si praful de copt. Se iau 2 lg de aluat si se amesteca cu cacao. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia in tava ,...Citeste continuarea

Prajitura cu urda

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Se da drumul la cuptor. Omogenizam urda cu laptele,zaharul,coaja de portocala. Ouale le separam. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul treptat si mixam pana se...Citeste continuarea

Placinta (melcisori ) cu mere

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

  Aluat: Amestecam toate ingredientele si framantam bine  pana iese un aluat care nu se lipeste de maini. Impartim aluatul in 16 bile din care intindem foi cam de 12 cm...Citeste continuarea

Piept de pui cu radacina de telina...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute. Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin....Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de...Citeste continuarea

Prajitura Duo Chocolat

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru blat, presaram putina sare peste albusuri si le mixam spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam folosind treapta superioara a mixerului, pana cand obtinem o bezea...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]