A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui si ciuperci in sos de...

Postat de: merisor67 in Pui

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...Citeste continuarea

Prajitura cu mot...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, pana obtinem o spuma tare. Zaharul cu apa  pe foc pana incepe sa fiarba, 2-3 clocote. Apoi turnam siropul...Citeste continuarea

Pavlova cu ciocolata si capsuni

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, pana obtinem o spuma tare. Incepem sa punem zaharul, cate 2 linguri, mixam cca 10 min, continuam asa pama terminam zaharul, apoi adaugam amidonul,...Citeste continuarea

Pricomigdale

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand devin tari adaugam zaharul tos si mixam pana se topeste zaharul si obtinem o spuma ferma. Renuntam la...Citeste continuarea

Pizza din aluat cu masline si fulgi...

Postat de: Valclaudia in Pizza

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Drojdia se pune intr-un castron impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita zahar. Amestecam pena se lichefiaza drojdia. Adaugam apoi bucatelele de...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: Floryella78 in Dulciuri

Merele se curata de coaja se dau  pe razatoarea mare si se calesc impreuna cu 4lg zahar si scortisoara, apoi se pun la scurs intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol punem...Citeste continuarea

Pate din ficat de pui

Postat de: Criss in Ficat

Ficateii se spala si se curata de pielite/vene si ce mai au pe acolo. :P Atentie sa nu ramana vreo punguta cu fiere. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 50 g unt. Se adauga si...Citeste continuarea

Paine cu cartofi

Postat de: madi_marin in Piine

Se cerne făina. Într-un castron se amestecă făina cu razătura de cartofi şi se frământa bine cu degetele. Se adaugă uleiul, sare şi drojdia uscată şi se toarnă apă...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta din fulgi de...

Postat de: merisor67 in Pui

Feliem pieptul de pui în fâșii lungi pe care le masăm cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie, apoi le condimentăm cu sare, pudră de ghimbir și boia de ardei dulce...Citeste continuarea

Placinta cu mere (de post)

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Cernem faina intr-un vas.Adaugam apa minerala amestecata cu o lingura de otet.Apa impreuna cu otetul trebuie sa fie 100 ml.Adaugam praful de sare si incepem sa amestecam usor adaugand treptat si...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri de ou cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare pentru cateva minute. Se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devine consistenta si lucioasa. Se pune uleiul si coaja de lamaie,se mixeaza la...Citeste continuarea

Pirojki cu camembert si mere

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se dizolvă drojdia în puțin lapte caldut cu zahărul. Se amestecă bine și se lasă sa creasca aproximativ 5 minute. Intr-un bol se toarnă făină, sarea și untul tăiat...Citeste continuarea

Picior de miel la cuptor cu miere...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Se amestecă 4 linguri de ulei cu 5 linguri de miere. Adaugati cimbru în funcție de gusturile dumneavoastră. Ungeti bine picioarele de miel si dati la frigider pentru  o oră....Citeste continuarea

Pilaf de orez cu aripi de pui prajite

Postat de: carla27carla in Pui

Aripioarele de pui se spala si se pun la fiert si se ia spuma care se formeaza. Cand sunt fierte se strecoara supa si aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie cu...Citeste continuarea

Pesti mici prajiti crocant

Postat de: ela2015 in Peste

Se curăță peștii de solzi, intestine, capuri și cozi (pentru ai curăța mai ușor de solzi folosiți cuțitul economic; eu am folosit capetele si cozile la borșul de pește) și se clătesc...Citeste continuarea

Pasca traditionala cu branza dulce...

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Intr-un lighean mare punem faina cernuta, facem in mijlocul fainii o gaura si adaugam drojdia, zaharul tos, zaharul vanilinat, coaja rasa de lamaie, galbenusurile, apa calduta, laptele caldut si...Citeste continuarea

Paine integrala de casa

Postat de: gospodariu in Piine

Intr-un bol turnati 1 pahar din apa pregatita, cubul de drojdie si 2-3 linguri de faina alba. Amestecati bine cu telul si lasati 10-15 minute. Apoi turnati restul de apa si sarea, amestecati bine....Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor cu afumatura

Postat de: MotanLaOale in Oaie

Pulpa se curata, se spala si se usuca cu un prosop absorbant. Se fac taieturi adanci pe toata latimea ei din 3 in 3 centimetri pe ambele parti. Se presara sare grunjoasa, piper si boia si se...Citeste continuarea

Plachie de crap la cuptor

Postat de: gospodariu in Crap / Caras

  Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii  kapia rondele şi usturoiul pisat.     Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile...Citeste continuarea

Praz umplut cu carne

Postat de: gospodariu in Mancaruri cu carne

Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.    Separat...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce

Postat de: gospodariu in Prajituri

Într-un bol se pune făina, se face un gol la mijloc şi se adaugă ouăle, maiaua pregătită din drojdie, lapte şi puţin zahăr şi se frământă adăugându-se toate...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga nuca de cocos, praful de copt...Citeste continuarea

Pasca fara aluat cu branza si...

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Intr-un bol se amesteca branza cu praful de sare, zaharul, zaharul vanilat si smantana. Se adauga ouale si se omogenizeaza bine. Se toarna pe rand faina apoi grisul, amestecand bine dupa fiecare....Citeste continuarea

Prajitura rapida cu biscuiti si frisca

Postat de: eumimi in Prajituri

Mai intai pregatim budinca: punem 400 ml lapte pe foc la foc mic, iar restul de 100 ml il amestecam cu praful de budinca si 5 linguri de zahar. Cand laptele de pe fac incepe sa fiarba, adaugam si...Citeste continuarea

Pasca cu ciocolata

Postat de: katty in Dulciuri

Preparam  maiaua frecand drojdia cu o lingura zahar, putin lapte caldut si faina pana capata consistenta unei smantani. O lasam la cald sa dospeasca. Cernem faina, facem o adancitura la...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu mustar invelite cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu mustar si se presara condimentele deasupra. Fiecare pulpa de pui se inveleste cu 2 felii de bacon, de jur imprejur, daca aveti nevoie folositi scobitori....Citeste continuarea

Placinta cu branza si somon afumat...

Postat de: simona72 in Somon

In primul rand ne ocupam de pestele afumat…Taiem pestele in cuburi, il punem intr-un castron, iar peste el stoarcem sucul de la jumatate de limeta. Marinam pestele putin in felul...Citeste continuarea

Paste de orez cu legume

Postat de: andaoana in Paste

Legumele le curatam de coaja si razuim pe razatoarea mica morcovul si zuchini.Apio si ceapa le tocam cu un cutit cat de mici doriti. Punem pe foc intr-o oala 1.5  litri de apa si o lingura...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce si smantana...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, apoi ca pentru bezea cu zaharul si vanilia. Untul se topeste la foc mic, se lasa deoparte. Branza dulce se mixeaza cu galbenusurile, apoi se adauga...Citeste continuarea

Pulpa de miel gatita la 140 de grade

Postat de: Sylvia in Oaie

     Povestea incepe cu pregatirea condimentelor si a mielului , pulpa se spala si se sterge si se lasa sa ajunga temperatura camerei ca sa nu cream un soc termic la gatire. Intr-un...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de capsuni

Postat de: Meea in Dulciuri

    Pentru blat mixam spuma tare albusurile. Adaugam apoi zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.     Adaugam galbenusurile si mixam in...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie si...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Aluatul de decongeleaza la temperatura camerei. se portioneaza in trei foi care se intind usor cu sucitorul si fiecare foaie se coace pe dosul tavii. Se pun la rece, la final.  Crema de...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: aliliana in Dulciuri

Branza dulce a fost nevoie sa fie framantata putin, adica maruntita bine-bine.  Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul si un praf de sare, bine. Acestea se pun peste branza si se...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie si...

Postat de: Zamfira in Prajituri

Pregătim cele 3 foi de prăjitură Amestecăm toate ingrediente, doar smântâna o adăugăm treptat. Vom obţine un aluat elastic din care vom obţine 3...Citeste continuarea

Paste Delicio-Basilico

Postat de: Zamfira in Paste

Pregătirea sosului Călim ceapa în 4 linguri de ulei, adăugăm pulpele tocate de la două roşii, punem ciupercile feliate şi lăsăm totul să fiarbă la foc mic timp de 5...Citeste continuarea

Pasca cu branza sarata

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Se cerne faina intr-un vas. Se amesteca cu sarea. Se face o gropita mica in mijloc si se pune drojdia si zaharul. Se toarna 100 ml lapte caldut si se lasa timp de 10 minute sa...Citeste continuarea

Prajitura (pasca) cu branza

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Blat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie ) si se imparte aluatul in doua parti inegale (una mai mare care se pune in tava si alta mai mica ,...Citeste continuarea

Panna cotta cu capsuni

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Frisca,laptele 2 linguri de zahar se pun intr-o cratita cu fund dublu,pana se incalzeste. Se pune pastaia ,semintele de vanilie,si cele 10 g de gelatina preparat anterior conform...Citeste continuarea

Pasca cu branza de vaci si stafide

Postat de: Ina in Dulciuri

Din cantitatile date am facut doua portii de pasca, in tavi cu diametrul de 22 cm, respectiv 24 cm. Ingredientele pentru aluat le-am pus in masina de paine si am pornit programul de framantare/...Citeste continuarea

Pasca traditionala cu branza si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Inainte de a va apuca de lucru, ar fi bine ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Aluat:  Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, 5 linguri de lapte caldut si...Citeste continuarea

Placinta de peste cu curry

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se toaca usturoiul si chiliul si se soteaza in cateva linguri de ulei, la foc mediu. Se adauga semintele de mustar si se mai lasa 5 minute. Se indeparteaza de pe foc. Cartofii se curata de...Citeste continuarea

Paine de casa si doi ani de bucataras

Postat de: AdrianUdrea in Piine

Mai intai se cerne faina intr-un vas adanc si se face o adancitura la mijloc. Se prepara maiaua. Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putina apa calda si putina faina...Citeste continuarea

Prajitura ratatilor

Postat de: Mutulica in Dulciuri

Amestecati ingredientele uscate, apoi adaugati oul, laptele, uleiul si amestecati din nou foarte bine toata compozitia care trebuie ne-a-pa-rat sa incapa intr-un bol, dar sa nu depaseasca 2/3...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie carnea în bucăţi. Se presară cu condiment special pentru pui şi se pune la rumenit într-un vas termorezistent cu ulei, în cuptorul încins. Se toacă mare...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: luminita79 in Dulciuri

 Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu cana de zahar si cescuta de apa. Galbenusurile se freaca cu un varf de cutit de sare si cescuta de ulei; ca la maioneza....Citeste continuarea

Piure de primavara cu branza pane

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se incalzesc 25 de grame de unt intr-o tigaie si se adauga cartofii.Se soteaza 1 minut. Se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba 10 minute,...Citeste continuarea

Pulpa curcan la cuptor

Postat de: Deny22 in Curcan

Legumele se toaca marunt si se pun in tava, peste ele adaugam ulei si sare. Pulpa o crestam si punem in aceste crestaturi usturoi taiat marunt. Asezam pulpa peste legume. Punem si baconul...Citeste continuarea

Pita din faina integrala

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Se amesteca 1 cana de apa calda cu drojdia si se lasa 5-10 minute, pana se dizolva si devine spumoasa.  Se adauga 2 1/2 cani faina, sare si uleiul de masline si se amesteca pana se obtine...Citeste continuarea

Pasca cu branza si stafide

Postat de: CozonaculDolofan in Dulciuri

Pentru aluat pasii urmati sunt identici cu cei ai aluatului pentru cozonac: ingrediente sa fie la temperatura camerei, faina se cerne de 2-3 ori, se pregateste maiaua diizolvand intr-un bol mic...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume si morcov...

Postat de: AndrutzaP in Pui

Incepeti cu caramelizarea morcovilor. Morcovii, curatati si spalati, se taie rondele si si fierb in apa cu sare. Dupa ce apa a dat in clocot, adaugati rondelele de morcovi si mai lasati 2-3...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]