A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura Valurile Dunarii

Postat de: panacris in Dulciuri

Ouăle se mixează cu un praf de sare, zahărul și zahărul vanilinat, până ce se topește. Se toarnă treptat uleiul, apoi laptele, amestecându-se ușor, până ce se...Citeste continuarea

Panna cotta cu portocale

Postat de: andaoana in Dulciuri

Eu in reteta nu am folosit zahar si pentru mine a fost bine , dar daca doriti un desert dulce atunci va trebui sa adaugati zahar sau indulcitor , sau sa cumparati lapte de migdale indulcit ....Citeste continuarea

Prajitura "Racoare intre biscuiti"

Postat de: anuta in Torturi

1.Se prepara blatul (pentru o forma etasabila de tort cu diametrul de 26 cm) mixand albusurile cu un praf de sarea apoi cu zaharul pana se intaresc.Se incorporeaza galbenusurile zdrobite, esenta...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu portocale

Postat de: panacris in Dulciuri

Portocalele spălate foarte bine cu apă fierbinte și oțet, se taie felii subțiri. Acestea se așează într-o tavă termorezistentă, se presară cele 100 g de zahăr tos pentru...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie,...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul de cacao: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul si laptele. Incoproram faina, cacaoa, praful de copt si vanilia. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Le...Citeste continuarea

Prajitura cu mouse de ciocolata si...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam pentru inceput albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si praful de copt pana isi dubleaza volumul. Adaugam apa...Citeste continuarea

Prajitura cu banane si iaurt

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Ingredientele uscate se amesteca bine impreuna. Untul se topeste si se lasa sa se raceasca usor. Peste ingredientele uscate se toarna jumatate din cantitatea de iaurt si untul topit. Se amesteca...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de portocale si...

Postat de: andaoana in Prajituri

Blatul: Am folosit o tava de 30 X20 cm pe care am pus hartie de copt. Ouale le-am batut impreuna cu zaharul, apa de trandafir, scortisoara pana cand s-a  intarit putin si nu s-a mai...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Foia de cocos- albusurile se bat spuma cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul treptat si mixam pana ce se topeste si devine o bezea lucioasa si cremoasa. Adaugam nuca de...Citeste continuarea

Pilaf cu carne de cocos

Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carne

Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat...Citeste continuarea

Paste cu piept de pui in sos tomat...

Postat de: mirela0911 in Pui

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pipeptul de pui se spala, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie fasii. Cratita in care se va prepara carnea se unge/se...Citeste continuarea

Pilaf cu carne de porc - Reteta...

Postat de: licurici_lra in Porc

Cum se prepara Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min. Am dat...Citeste continuarea

Placinte cu branza sarata

Postat de: Adrian2016 in Aperitive / Garnituri

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca...Citeste continuarea

Prajitura cu praf de ciocolata si...

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

      Albusurile se separa de galbenusuri. Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si...Citeste continuarea

Prajitura ciocolatoasa Reteta 800

Postat de: ianculubita in Prajituri

1-Intr-un vas pe bain-marie se pune ciocolata si untul cubulete iar dupa ce s-a topit se amesteca energic pentru lichefiere apoi se lasa sa se raceasca; se freaca galbenusurile cu zahar pana...Citeste continuarea

Paine alba cu masline negre si seminte

Postat de: Valclaudia in Piine

Drojdia se pune intr-o cana impreuna cu sarea si zaharul. Amestecam pana devine drojdia lichida, adaugam 50 ml apa calduta si 2 linguri de faina. Amestecam si lasam 15 minute la dospit....Citeste continuarea

Prajitura cu mascarpone si ciocolata

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Blat: Punem apa clocotita peste cacao, amestecam bine si lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul in 3- 4...Citeste continuarea

Prajitura rapida cu doua creme

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Cremele se fac foarte usor. Se pune continutul plicului intr-un castron si se pun 4 linguri zahar pudra. Se toarna 200ml lepte rece de la frigider si se mixeaza 4-5 minute pana se intareste....Citeste continuarea

Prajitura cu foi cu cacao si branza...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol punem ouale, le mixam spuma cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul treptat, apoi iaurtul. Punem cacaoa, drojdia si praful de copt, le amestecam. Cernem...Citeste continuarea

Pariziene cu mere

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Am incalzit laptele putin, am topit zaharul si drojdia in lapte. Intr-un vas mai incapator am cernut faina, am adaugat treptat laptele, ouale batute putin, sarea, vanilia si am omogenizat bine. Am...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume ghimbir si...

Postat de: timea in Pui

Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul le taiem felii si le calim intr-un wok in care am incins uleiul de masline. Adaugam puiul taiat cubulete mici apoi dovlecelul la fel taiat...Citeste continuarea

Prajitura cu visine si chipsuri de...

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Topim untul și îl lăsăm să se răcească. Eu am folosit vișine congelate. Le-am lăsat toată noaptea în frigider ca să se scurgă. Puteți să le lăsați și 20 de minute...Citeste continuarea

Prajitura fina cu crema spumoasa de...

Postat de: momo121 in Dulciuri

       Separam ouale, galbenusurile le batem bine cu zaharul si vanilia pana devin albicioase, adaugam si crema de branza cu untul topit si mixam pana omogenizam...Citeste continuarea

Prajitura televizor 2

Postat de: sufletista in Dulciuri

Foile: I ntr-un vas mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul, laptele si amestecam bine, adaugam amoniacul amestecat cu cacao si treptat faina pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa....Citeste continuarea

Prajitura cu crema de portocale

Postat de: Madda in Prajituri

Blatul:  Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu putina sare.  Portocala se curata de coaja si de pielita, apoi se trece miezul prin blender pentru a obtine un piure fin,...Citeste continuarea

Pulpa de ied in stil grecesc

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Pulpa de de ied se curata  si se spala. Se amesteca ingredientele pentru marinare. Se maseaza pulpa  de ied cu amestecul pentru marinata si se lasa la rece pana...Citeste continuarea

Piscoturi cu crema de ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele, impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se omogenizeaza. Acoperim crema cu folie alimentara si dam la rece. Dupa ce...Citeste continuarea

Prajitura minunata cu branza dulce...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Branza dulce se amesteca cu laptele condensat, cu galbenusurile, apoi cu untul topit. Se cantareste amidonul si se adauga peste compozitia de branza, urmeaza praful de copt,  praful de...Citeste continuarea

Prajitura Greta Garbo

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Foi: Intr-un castron am pus zaharul pudra si drojdia si am frecat pana ce drojdia s-a lichefiat, apoi am adaugat untul moale, am omogenizat, dupa care am adaugat ouale, unul, cate unul si am...Citeste continuarea

Pulpe de pui în sos de lapte

Postat de: ela2015 in Pui

Într-o tigaie se încinge ușor uleiul, după care punem cubul de unt la topit (atenție să nu se ardă). Între timp, tăvălim pulpele (scurse de zeamă) prin făină (nu...Citeste continuarea

Prajiturele cu ciocolata si caramele

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Am amestecat untul moale cu zaharul, mierea si oul. Am adaugat faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine, apoi am adaugat ciocolata si caramelele maruntite. Eu am avut chipsuri de...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se topeste ciocolata avand grija sa nu fiarba. Acoperim cu folie alimentara si dam la rece. Intr-un vas...Citeste continuarea

Pulpa superioara de curcan cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Curcan

Pulpa superioara de curcan se cresteaza pe ambele parti, se condimenteaza si se pune intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica, se pune apa, se acopera cu o folie alimentara si se da la...Citeste continuarea

Prajitura insiropata cu mere la...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Merele se curata de coaja si se rad. Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste. Se adauga galbenusurile, nuca macinata si merele rase. Faina se...Citeste continuarea

Placinta cu branza sarata

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Foile se decongeleaza. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 4 oua, 100  smantana si 2 plicuri zahar vanilat. Eu am pus mixerul. Se unge o tava cu ulei si se pune prima...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata

Postat de: mihasara in Dulciuri

Crema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul  moale (la temperatura camerei) peste ea. Fierbi frisca pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci...Citeste continuarea

Painici chifle cu sunca si cascaval

Postat de: gabrielasfechis in Piine

Punem drojdia in apa cu zahar la dizolvat. Apoi punem apa minerala la incalzit. Intr-un vas mare punem faina, sarea, drojdia dizolvata, cele 2 oua si apa minerala si incepem sa framantam bine....Citeste continuarea

Pastrav si salau la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Se face un amestec din cimbru, rozmarin, sare, usturoi, ulei de susan, boiaua si fulgii de ardei iute. Spalati bine pestii si-i increstati. Condimentele vorda gust mai usor si pesti...Citeste continuarea

Prajitura Shoko-Cioco

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Topim untul intr-un ibric, dam vasul deoparte si in el topim fulgii de ciocolata, apoi adaugam si cacaoa si amestecam bine pana la omogenizare. Intr-un vas de mixer, punem ouale, apoi laptele...Citeste continuarea

Pate de casa, cu portocala si migdale

Postat de: privatelaura in Ficat

Spalam ficateii, ii lasam la scurs. Carnita o punem la fiert, alaturi de niste legume. Ficateii ii punem la rumenit in putin unt cu ulei de masline. Se adauga feliile de portocala curatate de...Citeste continuarea

Pangasius cu ciuperci si smantana...

Postat de: gurita_ta2005 in Pangasius

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie iar in...Citeste continuarea

Pulpe de pui la tava

Postat de: RuxyRux in Pui

Se curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul,...Citeste continuarea

Placinte poale-n brau

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Pentru inceput se pun cam 4-5 linguri de lapte caldut intr-un bol peste care se adauga drojdia si se lasa cca 15 min. sa fermenteze. Intre timp, cernem faina, facem cu mana loc in mijloc unde...Citeste continuarea

Porc cu sos teriyaki

Postat de: mitinita in Porc

Carnea de porc se feliaza in felii subtiri de marime egala. Intr-un bol se amesteca sosul teriyaki, zaharul brun, usturoiul pisat, ghimbirul pudra si apa. Se adauga feliile de porc si se...Citeste continuarea

Prajitura Boema

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si...Citeste continuarea

Prajitura Kotanyi

Postat de: gospodariu in Prajituri

Intr-un bol se freaca untul cu zaharul, se adauga apoi oul, mierea de albine, bicarbonatul stins cu lapte, cacaoa si la sfarsit faina cernuta. Se framanta pana se obtine o compozitie omogena. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

            Se amesteca ingredientele uscate faina, zaharul, sarea, praful de copt si cacao. Adaugati uleiul, apa si se amesteca bine cu...Citeste continuarea

Prajitura cu foi fragede si...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Separam ouale, iar albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul, adaugam pe rand si galbenusurile, mai mixam putin si adaugam laptele, untul si continuam sa mixam pana omogenizam mine...Citeste continuarea

Pui Kiev

Postat de: momo121 in Pui

      Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si piper si punem pasta rezultata intr-o folie de plastic, iar cu...Citeste continuarea

Placinta cu somon

Postat de: ctlina in Somon

Presarati faina pe masa de lucru si intindeti aluatul de foietaj. Faceti un dreptunghi, si puneti-l pe o hartie de copt. Taiati benzi subtiri pe fiecare parte. Puneti somonul taiat fasii in mijloc...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]