A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui Shanghai

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider...Citeste continuarea

Placinta cu mere, de post

Postat de: robert_badica in Mancaruri de post

Foi: Intr-un bol mare, punem uleiul si zaharul. Amestecam bine pana ce zaharul, incepe sa se dizolve, apoi adaugam apa. Faina, o cernem direct in bolul cu ingredientele uscate, impreuna cu praful...Citeste continuarea

Prajitura fina cu ciocolata si zmeura

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Ouale se mixeaza 30 de secunde cu un praf de sare, se adauga zaharul pudra, coaja de lamaie si vanilia si se mixeaza timp de zece minute. Intre timp se topeste untul intr-un vas la foc mic, in...Citeste continuarea

Prajitura cu foi Ani

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Aluat: Se rade coaja de lamaie. Bicarbonatul se stinge in putina zeama de lamaie. Se amesteca toate ingredientele si se imparte aluatul in 4 parti. Se intind pe dosul unei tavi mari (de cuptor)...Citeste continuarea

Penne rigate cu sos de rosii si...

Postat de: Monica1997 in Penne

Se caleste pieptul de pui taiat cubulete, se scoate pe o farfurie. Intre timp se calesc cateii de usturoi si se scot, apoi se caleste ceapa. Cand aceasta s-a inmuiat se adauga rosiile pisate si...Citeste continuarea

Pomana porcului cu vin si portocala

Postat de: Monica1997 in Porc

Se spala si se  portioneaza carnea si se lasa la calit in 2 linguri de untura/ulei incins. Dupa vreo 15 minute, se adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert la foc mic alte 15-20 de minute....Citeste continuarea

Penne Rigate cu hrisca si carnati...

Postat de: Valclaudia in Penne

Taiem carnatii rondele de 1 cm si le prajim in tigaia antiaderenta pana se rumenesc dupa preferinta. Prazul spalat se taie rondele, apoi se pune la calit impreuna cu ardeiul in ulei de masline....Citeste continuarea

Pulpe de rata cu crusta de fistic,...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Pulpele de rață se curăță de eventualele pene sau fulgi și se asezonează de sare și piper, se ung cu ulei de măsline și sos de soia, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Se...Citeste continuarea

Prajitura Deliciu pentru cafea

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru foi, frecam untul cu zaharul pana se spumeaza, apoi adaugam galbenusurile frecate cu putina sare, omogenizam si adaugam laptele. Desfacem bicarbonatul in otet si il adaugam peste...Citeste continuarea

Placinta frageda cu dovleac

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Preagatirea umpluturii: Dovleacul placintar, curatat de coaja si seminte, se da pe razatoarea mare a robotului de bucatarie. Se caleste impreuna cu zaharul pana cand scade toata zeama lasata...Citeste continuarea

Prajitura cu castane si nuci

Postat de: anuta in Prajituri

1. Se prepara blatul alb, mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu margarina lichida apoi se incorporeaza in albusurile batute. Se...Citeste continuarea

Prajitura Carnaval

Postat de: anuta in Prajituri

Se pepara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul. Se mixeaza galbenusurile cu uleiul  si esenta,se incorporeaa in bezea,se amesteca bine apoi turnam faina in...Citeste continuarea

Prajitura Multicolorata cu fructe

Postat de: anuta in Prajituri

1. Se prepara blaturile separat in 2 tavi, mixand albusurile cu un praf de sare si zaharul, galbenusurile frecate cu uleiul se adauga peste albusuri, se dauga si coaja rasa apoi faina. Se coc in...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de alune

Postat de: anuta in Pui

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se pipereaza si condimenteaza cu Maggi secretul gustului cu gust intensavor de legume, apoi se cresteaza usor pe lung si in...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat: Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam bana obtinem o bezea tare. Separat punem la topit ciocolata cu margarina, lasam 5 min sa se...Citeste continuarea

Poale-n brau

Postat de: eumimi in Prajituri

Punem faina toata intr-un bol mare. Laptele il incalzim putin, nu il fierbem. In laptele incalzit adaugam uleiul si untul topit, zaharul si drojdia si o dizolvam bine. Turnam laptele usor peste...Citeste continuarea

Pizza cu portocale, asortata cu salata

Postat de: simona72 in Pizza

Pentru aluat: in felul meu characteristic si fara prea mare bataie de cap, l-am facut la masina de paine. Am pus ingredientele in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingredient. Am...Citeste continuarea

Pizza cu ananas si piept de pui

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Într-un bol micuţ se pasează drojdia cu zahărul şi se lasă la dospit pentru aproximativ 10 minute. Într-un vas încăpător se cerne făina şi se adaugă, pe...Citeste continuarea

Pui Valdostana - Reteta savuroasa...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Iata cum se prepara Pui Valdostana - Reteta savuroasa pentru un preparat excelent Pieptul de pui il spalam si il stergem cu niste servetele. Cu un cutit bine ascutit, il taiem in doua pe...Citeste continuarea

Piersici cu crema de ciocolata si nuci

Postat de: gospodariu in Prajituri

Ouale le mixam cu zaharul,adaugam apoi laptele, margarina Rama Maestro taiata cubulete, esenta de vanilie, coaja de lamaie si la sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt.  Framantam...Citeste continuarea

Prajitura noroioasa - Mississippi...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Intr-un castron mare se freaca untul topit cu zahărul, sarea și vanilia. Se adaugă cacaoa, treptat ouăle usor batute și se amestecă.  Se amestecă praful de copt cu faina. Se...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu sfecla rosie,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa sarata 20 de minute.  Se prajesc bucatile de bacon intr-o tigaie fara ulei, 15 minute, pana devin crocante. Se pastreaza...Citeste continuarea

Penne rigate cu praz, ciuperci si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Penne

Prazul se spala si se taie rondele. Ciupercile se spala si se taie felii subtiri. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi se adauga prazul, ciupercile si putina sare si se acopera...Citeste continuarea

Platica lui Godina

Postat de: mihaelar63 in Peste

Platica curatata si eviscerata se spala bine cu apa rece . Increstati platica pe ambele parti la distanata de cate doua degete (pentru a se condimenta mai uniform) . Sarati si...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: mirela0911 in Pizza

Aluatul: Se pune drojdia la dospit impreuna cu putin lapte caldut, 1 lgt zahar si 1 lg faina. Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea, uleiul apoi maiaua. Se incalzeste laptele usor si se...Citeste continuarea

Pandișpan cu zmeură și căpșuni

Postat de: MadalinaPaula in Dulciuri

       Pentru inceput separam ouale.Albusurile le mixam pana ce volumul lor se dubleaza si devin o spuma consistenta.Adaugam apoi treptat cele 16 linguri de zahar mixand pana...Citeste continuarea

Pateu de ficat cu visinata si migdale

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ficateii se curata de pelite, se spala si se pun intr-un bol [ de portelan, sticla sau inox ] . Se toarna lapte deasupra si se dau la rece cateva ore . Daca se poate , scurgeti zeama si...Citeste continuarea

Parfait napolitan cu 3 feluri de...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se ia o forma de chec, se unge la baza cu putin ulei vegetal si se asaza o folie de prospetime( eu am dublat-o) cu marginile sa atarne peste ea. Intr-un vas mic, se pune zaharul impreuna cu 4...Citeste continuarea

Panna cotta

Postat de: Meea in Dulciuri

  Granulele de gelatina le lasam la umflat in 2-3 lingurite de lapte rece.           Punem pe foc laptele,frisca lichida si zaharul si le omogenizam. Lasam pe foc...Citeste continuarea

Prajitura cu branza, fructe uscate...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru inceput, la aceasta prajitura ne ocupam de fructele uscate. Punem intr-un castron stafidele, adaugam caisele si ananasul taiate in bucati. Peste fructe punem romul si lasam la hidratat...Citeste continuarea

Placinta sarata cu branza si telemea

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se lasa foile de placinta sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-un vas se pune branza si telemeaua data pe razatoarea mare. Se adauga maslinele negre taiate felii, ardeiul taiat cubulete...Citeste continuarea

Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Iepure

Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa o taiem solzisori,ardeiul si prazul betisoare,morcovul  bucati mai mari . Intr-un...Citeste continuarea

Paleuri cu crema de ciocolata

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Se freacă untul la temperatura camerei cu zahărul pudră și esența de vanilie până devine pufos. Adăugăm ouăle unul câte unul, apoi gălbenușurile și amestecăm până...Citeste continuarea

Prajitura Godina cu mere caramelizate

Postat de: Monica1997 in Prajituri

Pasul1.Caramelizam intr-o tava/cratita cele 6 linguri de zahar. Dupa ce acesta s-a caramelizat,ungem tava asa cum se procedeaza la crema de zahar. Pasul2. Cat zaharul caramelizat se...Citeste continuarea

Placinta cu dulceata de pere

Postat de: eumimi in Prajituri

Se topeste  untul cu zaharul intr-o cratita, la foc mic . Dupa ce s-a topit untul, se ia de pe foc si se amesteca bine.Se amesteca bine ouale cu drojdia intr-un castron.Se adauga ouale peste...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie

Postat de: eumimi in Prajituri

Se mixeaza albusurile spuma, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand se albesc. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga faina...Citeste continuarea

Perisoare de porc in sos de branza

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul. Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore. Se scot din firgider,se...Citeste continuarea

Penne rigate cu iepure, ciuperci si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Penne

Iepurele se transeaza in 5 bucati, se spala, se da cu sare si se pune la foc intr-un wok impreuna cu uleiul. Pe deasupra se presara boiaua de ardei iute. Se acopera wok-ul cu un capac si se lasa...Citeste continuarea

Pariziene cu mere calite

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron incapator cernem faina si o amestecam cu cele doua plicuri de garant. Separat amestecam cele 2 oua si albusul, adaugam sare, zahar, coaja de lamaie si putin lapte caldut....Citeste continuarea

Piept de pui in sos de rosii si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Piept de pui in sos de rosii si usturoi: Pieptul de pui se taie cubulete, se spala si se da cu sare.  Se pune ulei intr-un wok, se adauga carnea, apoi aceasta se presara cu boiaua de...Citeste continuarea

Paste fara gluten, cu ciuperci si...

Postat de: merisor67 in Penne

Punem apa la fiert cu o lingura de sare, iar cand atinge punctul de fierbere, adaugam pastele si le lasam sa fiarba pana sunt usor patrunse. Nu le fierbem de tot, doar cat sa se patrunda usor....Citeste continuarea

Pui crapaudine glasat dulce picant

Postat de: Sylvia in Pui

Tehnica de preparare a puiul si zburatoarelor crude ramane aceeasi, se parleste puiul in prima faza, se spala si se sterge bine mai apoi. Pentru decuparea in crapaudine se asaza puiul cu pieptul...Citeste continuarea

Pancakes cu finetti si banane

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Faina se amesteca cu oul,zaharul,esentele,adaugam sana,se amesteca bine si se pune si apa minerala. Daca mai este nevoie se mai adauga faina ,pentru a avea un aluat mai gros. O tigaie...Citeste continuarea

Prajitura cu branza, fructe...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Untul, de la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pana devine o spuma. Incorporam galbenusurile unul cate unul, apoi laptele. Cernem faina cu praful de copt, le adaugam treptat in...Citeste continuarea

Prajitura Rudy

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt si cacao. Se adauga untul taiat bucatele, zaharul si galbenusul si se framanta un aluat care este elastic si nu se lipeste de mana. Se imparte...Citeste continuarea

Pui marinat in rom Godina

Postat de: ctlina in Pui

Punem pe foc mic romul si-l flambam.  Se agita pentru a-l stinge si se adaugă sosul de soia și sucul de lămâie. Se pun bucatile de pui intr-un castron si se acopera cu...Citeste continuarea

Pui crocant Godina

Postat de: Zamfira in Pui

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte. Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă...Citeste continuarea

Puiul Godina

Postat de: privatelaura in Pui

Pregatim un vas termorezistent. Pregatim puisorii, apoi ii asezam in vas, ii ungem cu putin unt, ii stropim cu putin ulei de masline. Ii condimentam cu sare, rozmarin, cimbru, paprika, un pic...Citeste continuarea

Paste cu legume si costita afumata

Postat de: AdrianUdrea in Penne

Costitele afumate, portionate mai mici, se spala bine si se fierb in doua ape. Prima apa se inlatura dupa doua-trei clocote, apoi costitele se spala si se pun din nou la fiert in apa cat sa fie...Citeste continuarea

Prepelite cu ananas si ciuperci la...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Ceapa verde și ardeiul kapia se curăță, se taie mărunt și se pun la în vasul de ceramic al noului meu ajutor în bucătărie slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, peste ele se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]