A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de curcan in sos de unt cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Curcan

Intr-o tigaie punem untul si ulei de masline si catelul de usturoi (atentie acesta nu trebuie sa se arda, se prajeste pe ambele parti sa dea aroma). Feliile de piept de curcan se condimenteaza...Citeste continuarea

Penne cu carne de curcan, praz si...

Postat de: panacris in Curcan

Pentru că în vasul  Zepter se păstrează aromele, implicit textura lor, se adaugă de la început, legumele curățate și mărunțite, se asezonează de ulei, sare, piper, boia...Citeste continuarea

Prajitura "O noapte la Venetia"

Postat de: robert_badica in Prajituri

Blatul de cocos: Batem albusurile, spuma tare cu praful de sare. Adaugam treptat zaharul,si mixam bine. Punem si nuca de cocos, si in final faina cernuta. Omogenizam. Tapetam o tava cu...Citeste continuarea

Prajitura Televizor

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blaturile maro: Intr-un bol mixam galbenusurile cu untul, de la temperatura camerei. Adaugam laptele, cacaoa, esenta, apoi praful de copt si faina. Albusurile le mixam spuma impreuna cu...Citeste continuarea

Paste cu branza de burduf la...

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Pastele se pun in vasul de la multicooker, se acopera cu apa, se pune sare si un strop de ulei de masline si se seteaza functia de paste, se lasa cam 6-8 minute. Se pot gusta intre timp daca nu...Citeste continuarea

Potcoave ala Cleme

Postat de: Adele in Dulciuri

Se inncepe cu pregatirea aluatului: intr-un vas incapator se  pune faina si sarea, se amesteca cu nuca macinata si bicarbonatul, se pune zaharul dupa care se aduga untul taiat in felii,...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu parmesan si piept...

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

Pregatirea pilafului: Intr-o oala de marime mijlocie se caleste ceapa in unt. Apoi se adauga morcovul ras si o lingurita de zahar. Se caleste la foc mediu. Apoi se adauga orezul,...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de smantana -...

Postat de: Bunica in Prajituri

Pentru foi se pun toate ingredientele, mai putin faina si bicarbonatul,intr-un bol sau o creatita mica si se fierb la bain marie pana se topeste zaharul. Lasa sa se racoresca. Cand s-a...Citeste continuarea

Peste la cuptor cu garnitura de...

Postat de: gicuta69 in Peste

Curatam pestele de intestine, indepartam capetele si ii spalam bine cu apa rece.Taiem fiecare bucata in trei. Condimentam cu sare si piper fiecare bucata si lasam sa stea la frigider cel putin...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu piure de cartofi cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Prepararea pulpelor de pui: Pulpelor li se indeparteaza pielea galbena de la capatul osului si, eventual, fulgii. Se spala, se dau cu sare, boia de ardei dulce si scortisoara. Ceapa se...Citeste continuarea

Piept de porc fiert in zeama de varza

Postat de: panacris in Mezel de casa

Pieptul de porc, se curăță de eventualele fire de păr, adică se pârlește un pic la flacăra aragazului. Apoi se crestează, adică în felii, fără să se taie soriciul....Citeste continuarea

Prajitura ieftina si rapida

Postat de: Deny22 in Dulciuri

Ouale se mixeaza bine si apoi, pe rand se adauga uleiul, zaharul, faina, esenta de vanilie si praful de copt stins, amestecand foarte bine si incorporandu-le pe rand. Aluatul se toarna in tava...Citeste continuarea

Pui in sos dulce-acrisor

Postat de: retetele_tinei in Pui

Prima data se pregateste sosul. Asadar, se pune la foc sosul tomat impreuna cu zaharul, otetul, apa, sarea si sosul de soia. Sosul se lasa la fiert pentru 10 minute, apoi se adauga faina si se mai...Citeste continuarea

Portocale înghețate

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se spală fructele. Taiati capacul la porocale si scoateti sucul si pulpa. Rezervați portocalele și capacelele la frigider. Radeti coaja clementinei. Sucul si pulpa le strecurati...Citeste continuarea

PRĂJITURA BUDAPESTA

Postat de: panacris in Prajituri

Pentru foile de cacao: Se amestecă făina cu untura moale, ca să se înglobeze, obținându-se un un aluat gen crumble. Se adaugă restul ingredientelor, și se...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si ciocolata

Postat de: aliliana in Dulciuri

Mod de pregatire:  Foi :    Intr-un vas, untul topit se amesteca cu smantana, zaharul si ouale si se omogenizeaza. Adaugam praful de copt, zeama de lamaie, faina treptat pana...Citeste continuarea

Prajitura in foi de napolitana

Postat de: aliliana in Dulciuri

Mod de pregatire:  Intr-o cratita punem frisca impreuna cu ciocolata rupta bucati pe foc si lasam pana se topeste ciocolata, fara a se infierbanta foarte tare. Adaugam untul taiat...Citeste continuarea

Prajitura cu budinca

Postat de: retetele_tinei in Prajituri

Se amesteca cele 8 linguri de zahar cu uleiul, laptele, oule, praful de copt si sarea . Se adauga faina cat cuprinde, dar cate putin.  Se framanta, iar daca aluatul e moale, se mai...Citeste continuarea

Prajitura cu gem

Postat de: retetele_tinei in Prajituri

Se amesteca untul cu faina, zaharul, galbenusele, coaja rasa de lamaie, smantana si sarea. Separat, se amesteca drojdia cu laptele. Laptele cu drojdia se pun peste aluat si se amesteca....Citeste continuarea

Prăjitură lumânări

Postat de: Zamfira in Prajituri

Pregătim blatul  Batem albuşurile cu 3 linguri de apă rece în spumă tare. Punem şi un praf de sare. Adăugăm pe rând cele trei gălbenuşuri. Lucrăm totul cu mixerul....Citeste continuarea

Prajitura duo

Postat de: Adele in Prajituri

Pregatirea foilor de blat: Foaia 1- Se mixeaza albusurile cu putina sare pana devin spuma, separat se mixeaza galbenusurile cu zahar si ulei pana devin spuma, se adauga faina si praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si crema de...

Postat de: Adele in Prajituri

Se incepe cu pregatirea aluatului,se mixeaza ouale cu zahar si miere ,se adauga faina , sarea si bicarbonatul se amesteca bine ,se pune si nuca cu esenta si se framnata pana se obtine un aluat...Citeste continuarea

Piftele din piept de pui cu legume

Postat de: Adele in Pui

Pentru inceput se taie pieptul fasii se toaca (eu am folosit robotul)impreuna cu usturoiul,se pune intr-un castron se,dupa care se toaca si ciupercile spalate si taiate felii,impreuna cu...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de ciocolata by...

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Pregatim blatul cu o zi inainte. Am folosit o tava cu dimensiunile de 35/24 cm Blat : Albusurile cu un praf de sare le batem bine. Apoi mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul,...Citeste continuarea

Pinguini

Postat de: retetele_tinei in Aperitive / Garnituri

  Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...Citeste continuarea

Paste all' arrabiata

Postat de: retetele_tinei in Spaghete

Cand se pregatesc paste, prima si prima data se pune apa la fiert, apoi se prepara sosul.  Pana fierbe apa, se curata, se spala si se taie ceapa si usturoiul, apoi se pune uleiul de...Citeste continuarea

Paste cu usturoi si chilli ( Aglio,...

Postat de: retetele_tinei in Spaghete

Se pune apa cu putin sare la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se pun spaghetele la fiert. Spaghetele se fierb al dente. Pana se fierb spaghetele se curata usturoiul si se taie marunt, apoi...Citeste continuarea

Piure cu ton

Postat de: mihaelar63 in Ton

Cartofii se curata de coaja se taie felii si se pun la fiert cu usturoiul curatat. Sarati.  Cand cartofii au fiert se zdrobesc ca pentru pireu . Se amesteca cu unt , parmezan si...Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Capsuniile congelate se lasa peste noapte intr un castron. Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusuriile se mixeaza cu zaharul si esenta de rom.Se adauga treptat uleiul si...Citeste continuarea

Prajitura cu nuci si crema de unt

Postat de: katty in Prajituri

 Incepem cu prepararea primului blat.Frecam galbenusurile cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul, se albeste si zaharul se topeste. Batem albusurile spuma tare.Cernem peste...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si gem de...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza ca pentru bezea. Untul se topeste intr-un vas si se raceste putin. Galbenusurile se amesteca cu...Citeste continuarea

Placinta cu branza, fulgi de cocos...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru inceput ne ocupam de fructe. Fructele care sunt mai mari, caisele, mango si curmalele, se taie in bucati aproximativ egale cu celelalte fructe. Se pun toate fructele intr-un castron, se...Citeste continuarea

Perisoare de pui in sos alb de...

Postat de: merisor67 in Pui

Pentru perisoare, tocam carnea impreuna cu o ceapa, o condimentam cu sare, piper si cimbru si o amestecam cu ouale si orezul. Formam perisoarele si le fierbem in apa clocotita cu sare, timp de...Citeste continuarea

Prajitura cu foi caramel, crema de...

Postat de: andaoana in Prajituri

Punem zaharul,pe foc mic pentru al caramelize. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand are culoare frumoasa si s-a topit tot adaugam apa , aici sa fiti foarte atenti sa nu va ardeti...Citeste continuarea

Pogaci cu jumari

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa creasca cam 10 minute . Faina cernuta o asezam intr-un bol si adaugam smantana, sare, 2 linguri...Citeste continuarea

Penne cu carne tocata de pui si mazare

Postat de: gurita_ta2005 in Penne

Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare. Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca. Se pune putina apa si vinul alb,lasam la...Citeste continuarea

Prajitura de post cu magiun si orez...

Postat de: andaoana in Prajituri

Amestecam cu un tel para indulcitorul sau zaharul cu apa pana cand se dizolva .  Adaugam magiunul , uleiul , faina , cacao si praful de opt .  Omogenizam foarte bine si turnam...Citeste continuarea

Prajitura cu blat din albusuri cu...

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Pentru blat se bat albusurile spuma tare. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza pana se topeste zaharul si este tare. Se pune uleiul si se mixeaza. Se pune si faina, coaja de...Citeste continuarea

Porc cu susan la punga in cuptor

Postat de: Valclaudia in Porc

Preincalzim cuptorul la 220 grade. Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita. Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua...Citeste continuarea

Paste cu branza

Postat de: Jymy in Spaghete

Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat. Separat, amestecăm ouăle cu smântâna. Într-o tigaie de teflon,...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate in kefir

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam pulpele de pui si le stergem cu servetele absorbente. Asezam pulpele intr-un castron, turnam kefirul peste ele, presaram 1 lingurita rasa busuioc uscat, sare si piper dupa gust si...Citeste continuarea

Pizza cu salam uscat

Postat de: Jymy in Pizza

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza) Se imparte in doua parti egale...Citeste continuarea

Placinta cu varza

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Varza se taie fasii subtiri ca pentru salata si se freaca cu sare. Se lasa 15-20 minute pana se inmoaie. Se pune varza intr-o oala in care se pune si uleiul si se caleste varza. Daca va place mai...Citeste continuarea

Prajitura cu spuma si jeleu de capsuni

Postat de: Criss in Dulciuri

Albusurile se spumeaza, se adauga apoi zaharul si se bat in continuare pana cand zaharul se topeste si bezeaua e lucioasa si tare. Se adauga uleiul, coaja de lime, apoi in final, amestecand cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ceapa si ardei la...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Se curata ceapa si se taie rondele. Se curata ardeiul si se taie patratele. Se curata rosiile si se taie bucati. Pulpele se curata, se spala, se usuca, se dau cu ulei si se presara cu...Citeste continuarea

Pizza cu ton ( reteta simpla)

Postat de: aliliana in Pizza

Preparare:  Intr-un vas amestecam faina, sare, margarina, praful de copt si omogenizam. Adaugam apa si amesteca pana rezulta un aluat nelipicios pe care-l punem intr-o folie la rece. Lasam...Citeste continuarea

Prajitura "Razuita"

Postat de: robert_badica in Prajituri

Zaharul se mixeaza cu ouale, pana ce devine o crema deschisa la culoare. Adaugam uleiul si amoniacul stins. Omogenizam. Peste amestecul rezultat, punem faina (pana obtinem un aluat tare). Impartim...Citeste continuarea

Placintele cu branza

Postat de: adelinaursu in Dulciuri

Mod de preparare: Am încălzit laptele,l am amestecat cu drojdia si cu o lingurita de zahar si am lăsat amestecul sa stea pt 5 min sa se activeze drojdia. Daca face spuma înseamnă ca...Citeste continuarea

Paine cu cartofi , cascaval si masline

Postat de: Lina24 in Piine

Curatam cartoful, il spalam, il taiem in cuburi si il punem la fiert in apa cat sa fie acoperit. Adaugam si sarea. Punem laptele la incalzit, iar drojdia o frecam cu zaharul pana se...Citeste continuarea

Prajitura cu piersici (de post)

Postat de: deyutzky in Prajituri

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat peste compozitia lichida. Aluatul va fi...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]