Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

de Constelatialeu in Porc, 31 Mar 2016 | 3117 vizualizari

 

Leguma porcu' sa traiasca .....

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • leurda - o mana sanatoasa de leurda
  • 1/2 borcam de rosii cherry galbene conservate
  • condimente de Provance
  • cca 60 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene:

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din cuptor, dam deoparte hartia de copt, eliminam spuma formata. Leurda o taiem marunt, apoi o asezam peste pulpa de porc, turnam si uleiul, asezam rosioarele si dam din nou la cuptor cca 1/2 de ora, pana se rumeneste frumos.Se serveste cu orice fel de garnitura, piure, cartofi prajiti, orez sau ce va trece prin cap, eu mananc carnea....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

01.04.2016, 20:51

Arata bine!

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:47

Buna cu leurda

CameliaR 1

04.04.2016, 15:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos si piure de cartofi