A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Castraveti murati in doua zile...

Postat de: mirela0911 in Muraturi

Se spala bine castravetii si se taie ambele capete apoi se cresteaza si de o parte si de alta pana la jumatatea castravetelui, dar in directie opusa. Se pune pe fundul borcanului cimbrul si...Citeste continuarea

Coffee Whip

Postat de: mimmi in Cafea

Blenduim laptele cu cafeaua,gheata. Punem totul in pahar,decoram cu frisca si ciocolata. Citeste continuarea

Chiftelute de pui

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

se curata usturoiul si se piseaza se curata morcovii si se dau prin razatoare pieptul de pui se curata de piele si se trece prin masina de tocat se adauga si patrunjelul...Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaci la cuptor

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Se fac clatitele din 3 oua, lapte, praful de copt stins in sucul de lamaie, coaja de lamaie, esenta de vanilie, putina sare si faina atat cat sa fie un aluat de consistenta unei smantani groase....Citeste continuarea

Crema de iaurt cu nectarine

Postat de: adasev12 in Mancare copii

am pus toate ingredientele in blender si le-am pasirat foarte bine, apoi am transferat compozitia intr-un vas pe foc  si am lasat sa dea doua-trei clocote...pana s-a ingrosat ca o crema. Am...Citeste continuarea

Compot de cirese

Postat de: ArianaBala in Sirop / Compot

-spalam bine ciresele si indepartam coditele; -umplem pe jumatate borcanul cu cirese; -peste ele adaugam 3 linguri de zahar; -umplem borcanul cu apa calduta; -agitam putin borcanele...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: ArianaBala in Sirop / Compot

-spalam bine visinele si indepartam coditele; -umplem pe jumatate borcanul cu visine; -peste visine adaugam 4 linguri de zahar; -umplem borcanul cu apa calduta; -agitam putin borcanele...Citeste continuarea

Chiftelute in sos aromat

Postat de: adasev12 in Mancaruri cu carne

Deci, am facut chiftelutele si le-am fiert separat pe jumatate in apa sarata. Intre timp am pregatit sosul: am incins uleiul si am calit ceapa taiata marunt, apoi am adaugat ardeiul taiat...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de: ArianaBala in Ciorbe

Punem carnea la fiert in apa cu sare. Dupa ce da cateva clocote aruncam apa, spalam carnea, si o punem din nou la fiert in apa curata. Cand carnea este fiarta bine (incepe sa se desprinda...Citeste continuarea

Cartofi cu usturoi, in vas roman

Postat de: ArianaBala in Aperitive / Garnituri

Taiem cartofii rondele si ii punem intr-o tava (eu am fol. vasul roman)  unsa cu putin unt. Peste ei punem usturoiul pisat, piperul si sarea si amestecam. Presaram patrunjelul si dam la...Citeste continuarea

Ciorba de vitel

Postat de: medioto59 in Ciorbe

Carnea macra se taie cubulete apoi se spala atat cubuletele cat si rasolul. Se lasa la scurs si apoi se pune toata carnea intr-o oala . Acoperim carnea cu apa, saram si dam la foc. Lasam sa dea...Citeste continuarea

Ciorba usoara de vara, din legume

Postat de: Sidy in Ciorbe

Curatam zarzavatul si il taiem dupa preferinta. Punem doua linguri de ulei in oala de ciorba si calim putin morcovii pina lasa o culoare galbena.Adaugam apoi ceapa si ardeiul si le calim putin...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de: alinutzika in Ciorbe

Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul si se pun la calit in putin ulei, la foc slab. Cand sunt aproape calite, se adauga rosiile taiate si se mai lasa 5 minute. Se umple oala cu apa si se...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: alinutzika in Dulciuri

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se  freaca cu zaharul , vanilia si sarea. Laptele il amestecam cu uleiul, bicarbonatul si praful de copt.Adaugam faina, iar apoi...Citeste continuarea

Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

Postat de: MyCookingLife in Pui

Se bat feliile de piept cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa se obtina “foi” de carne ce pot imbraca feliile de ananas. Se aseaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne o felie...Citeste continuarea

Culori in farfurie

Postat de: naomy in Mancaruri de legume

Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot . Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem  la calit  ceapa, morcovul si gogosarul apoi...Citeste continuarea

Cupe cu crema de iaurt, capsune si...

Postat de: MyCookingLife in Prajituri

Se spala capsunele si se curata de coditele. Se pun in blender, impreuna cu 1 lingura de de zahar si se mixeaza pana devin crema. Se freaca iaurtul cu zaharul pudra vanilat. Se bate smantana si...Citeste continuarea

Cuib de oua ochiuri

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Cartofii si dovleceii, taiati rondele, ii calim pentru 10 minute in putin ulei, cat sa se rumeneasca usor.  La fel procedam si cu ciupercile, pe care le vom cali impreuna cu ceapa, insa...Citeste continuarea

Chec cu ciocolata si ghimbir

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

  Topiti margarina impreuna cu ciocolata, si lasati putin la racit.    Intr-un bol puneti ouale si le mixati bine impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste si compozitia...Citeste continuarea

Cornuri cu scortisoara si ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Aluat: Drojdia o framantam usor cu mana impreuna cu o lingurita de zahar. Adaugam 50 ml lapte caldut , 2 linguri faina, amestecam si lasam 10 min la loc cald. Adaugam faina, oul, untura,...Citeste continuarea

Cascaval pane cu lamaie

Postat de: SENO in Aperitive / Garnituri

Se bat oule,se adauga sare a si faina,la sfarsit laptele. Cascavalul se taie felii mai grosute, se dau prin ou si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins,pe ambele parti. Se scot pe un servetel...Citeste continuarea

Cornuri cu gem de mere

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata si se lasa 15 minute asa. Zaharul se topeste in laptele caldut. Ouale se bat bine, iar untul se topeste si se lasa la racit. Se face o gropita in...Citeste continuarea

Castraveciori murati cu ceapa si...

Postat de: SENO in Muraturi

Se spala castravetii si se aseaza in borcanele curate impreuna cu morcovii taiati in 4 sau rondele, ceapa taiata rondele si hreanul taiat fasii. Apa se firbe cu sarea,zaharul,boabele de...Citeste continuarea

Clatite gratinate cu pui si ciuperci

Postat de: Ubulika in Pui

Incepem sa facem clatitele(oua, lapte, faina si sare). Taiem marunt pieptul de pui, ceapa, ardeiul si ciupercile, apoi punem la calit. Dupa ce s-au calit, se impart ingredientele in 4 parti,...Citeste continuarea

Cremsnit rapid

Postat de: Ubulika in Prajituri

Crema: Intr-un bol se toarna 750 ml lapte rece de la frigider si se adauga crema Cremsnit + zaharul vanilat. Se amesteca  cu mixerul aproximativ 30 de secunde la treapta 1 si apoi 3...Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu verdeturi

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Cartofii cu coaja ii spalam si ii fierbem timp de 10 minute, astfel incat sa nu fie fierti complet. Ii curatam de coaja apoi ii feliem pe rotund. Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam...Citeste continuarea

Crema de branza cu marar si ardei

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Crema de branza se pune intr-un castron impreuna cu mararul tocat,sare si piper; se mixeaza bine,apoi se adauga untul moale si se continua mixarea.Se adauga ardeiul tocat foarte marunt si se...Citeste continuarea

Cheesecake de vara, cu zmeura,...

Postat de: Isabela_C in Prajituri

Eu am facut la jumatate, unul mai micut, pentru ca l-am papat doar eu. Preparare baza de biscuti: topiti untul. In robot mixati bine biscuitii, adaugati untul topit si mixati pana devine...Citeste continuarea

Chiftelute din carne de porc si...

Postat de: horia in Mancaruri cu carne

Carnea tocata se condimenteaza dupa gust (eu pun si cimbru la chiftele),se pun cartofii rasi pe razatoarea mica,dupa ce s-au stors de amidon,feliile de paine udate cu apa,apoi...Citeste continuarea

Compot din pere intregi fara...

Postat de: alinutzika in Sirop / Compot

Se spala perele si se taie cu cutitul partea de la codita si de la varf. Se pun in borcane curate cate intra, se adauga zahar, cate 4 linguri la un borcan de 800g si 1/2 vanilie la un borcan. Se...Citeste continuarea

Ciuperci marinate

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Ciupercile, curatate si spalate, le-am pus la fiert, in apa cu sare, pentru aproximativ 15 minute. Le-am lasat sa se raceasca putin, le-am scurs de apa si le-am pus intr-un vas impreuna cu toate...Citeste continuarea

Cheesecake cu fructe de padure

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Facem blatul: Punem ingredientele la mixer, ouale, zaharul amestecat cu apa fierbinte, faina, praful de copt, vanilia, coaja rasa de lamaie. Se pune compozitia in forma de tort cu inel...Citeste continuarea

Ciuperci umplute (la cuptor)

Postat de: Onesta in Aperitive / Garnituri

Se spala si se curata ciupercile fara a li se inlatura pielita palariei , se indeparteaza coditele si se stropesc cu zeama unei lamai , ptr a-si pastra culoarea . Se curata usturoiul si ceapa si...Citeste continuarea

Cartofi copti cu smantana

Postat de: Ubulika in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii si ii punem pe gratar. Se lasa cam 40 50 minute. Cand sunt gata se curata si se servesc cu smantana si sare. Citeste continuarea

Ciuperci umplute la gratar a la gelu

Postat de: gelu in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata,se spala.Cozile de la ciuperci se curata se toaca marunt,se amesteca cu salamul tocat,ceapa,usturoiul,patrunjelul,smantana,sare,piper.Se ia cu lingurita din tocatura si se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumatura

Postat de: Ubulika in Ciorbe

Se calesc cepele tocate marunt si morcovii.Punem afumatura ,calim 2 minute si acoperim cu apa.Cand carnea e fiarta punem cartofii cubulete.Cand sunt fierti si ei adaugam 2 linguri de bors, in...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu dovleac

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se curata dovleacul de coaja si se da pe razatoarea mare. Se presara putina sare si se lasa 10 minute. Se stoarce bine dovleacul si se pune intr-un bol mai mare. Se adauga sunca taiata cubulete...Citeste continuarea

Cabanos cu pireu

Postat de: Ubulika in Mancaruri cu carne

Se pun cartofii la fiert cu un praf de sare.Ii pasam bine cu o bucata de unt si adaugam laptele.Potrivim de sare . Se serveste alaturi de cabanos prajit. Citeste continuarea

Cartofi natur cu pangasius

Postat de: Ubulika in Peste

Pestele se taie bucati potrivite ,se stropeste cu lamaie,se sareaza si se lasa 30 minute.Se bat ouale cu faina pana se face o pasta.Trecem pestele prin amestec si il punem in ulei incins pana se...Citeste continuarea

Chiftelute daneze cu sos de...

Postat de: Sidy in Porc

Intr-un bol mare amestecam carnea tocata( ies foarte gustoase chiftelutele daca le faceti din jumatate cantitatea carne de vanat si jumatate de porc)cu ouale, ceapa tocata foarte marunt,...Citeste continuarea

Chiftele

Postat de: Ubulika in Porc

Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie. Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste. Se modeleaza ,se...Citeste continuarea

Chiftelute aromate la cuptor

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Se amesteca intr-un bol toate ingredientele.(chifla inmuiata in apa sau lapte, stoarsa, ceapa si patrunjelul, tocate). Se framanta bine, cu mana, compozitia. Intr-o tava se pune  hartie...Citeste continuarea

Compot de piersici

Postat de: rocsi_1612 in Sirop / Compot

Alegem piersicile care sunt coapte,dar mai tari la atingere,ca daca sunt moi se fleoscaiesc. Pot sa nu fie nici foarte coapte ca sunt bune la compot. Spalam bine de tot piersicile. spalam...Citeste continuarea

Ciorbita de fasole boabe, cu legume

Postat de: SENO in Supe/Ciorbe

Fasolea se alege,se spala bine si se pune la fiert. Legumele se curata,se spala si se taie dupa preferinta fiecaruia. Se pune uleiul in oala in care se va face ciorbita se adauga ceapa si se...Citeste continuarea

Clatite sarate umplute cu...

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Se pregateste umplutura: se curata ceapa,ciupercile si se taie marunt,ardeiul se spala si se taie marunt. Pieptul de curcan se taie bucatele, ficateii se spala si se taie bucati. Intr-o cratita...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde ca la mama...

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Intr-o oala se pune apa la fiert. Se curata ceapa se taie marunt si cand fierbe apa se pune in oala.Zarzavatul se curata ,se toaca marunt si se pune in oala.Ardeiul se spala se toaca si se...Citeste continuarea

Clatite cu crema ricotta si marar

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Mai inatai am facaut clatitele...nu insist, se stie... Crema am facut-o amestecand toate ingredientele ...foarte simplu. Cu crema respectiva  am umplut clatitele...restul....savuratul...Citeste continuarea

Ciorbita de vara de fasole uscata

Postat de: Sidy in Ciorbe

Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa de mai multe ori. Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt. Zarzavatul impreuna cu lagumele se pun...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu iaurt si leustean

Postat de: Sidy in Ciorbe

Se curata cartofii si se taie cubulete. Ardeii se taie fasii subtiri apoi cubulete. Ceapa curatata se lasa intreaga. Intr-o oala punem ardeii , ceapa, pasta de ardei , leusteanul , apa...Citeste continuarea

Ciorba de stevie

Postat de: Sidy in Ciorbe

Se curata stevia si macrisul de codite. Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei Stevia se taie fasii subtiri. Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]