A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Castraveti murati in vin

Postat de: Sidy in Muraturi

Intr-un castron mai mare asezam un strat de castraveti bine spalati si storsi de apa. Luam un pumn de sare mare neiodata si il presaram deasupra lor.Adaugam alt rand de castraveti pe care ii...Citeste continuarea

Castraveti murati

Postat de: sufletista in Conserve

se spala castravetii foarte bine, se curata usturoiul si se taie felii se aseaza marar la fundul borcanului,se adauga usturoi,castraveti,cand ajungem la mijloc mai adauga usturoi,...Citeste continuarea

Crap pe varza la cuptor-for boss

Postat de: medioto59 in Peste

Taiem varza fideluta, o frecam cu putina sare dupa care adaugam piper macinat , boia de ardei si marar (dupa placul fiecaruia) Amestecam bine si apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei.Presaram...Citeste continuarea

Chec ''surpriza'' cu mere si prune

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se amesteca prunele uscate cu romul. Merele se spala, se inteapa cu o furculita si se scot semintele cu o lingurita. Se amesteca zaharul cu untul topit si se toarna cate o lingura in fiecare mar....Citeste continuarea

Cornuri cu nuca

Postat de: Sidy in Dulciuri

Punem intr-un bol drojdia sfaramata cu o lingurita de zahar si 70 ml lapte caldut si o lasam sa creasca. Intr-un vas mai mare in care vom framanta aluatul punem faina, zaharul, ouale,1/2...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: ela in Sirop / Compot

Spalam bine caisele sub jet de apa rece,le scoatem samburii si le rupem in doua.Umplem pe jumatate borcanele(bine spalate,sterilizate) cu jumatati de caise. Masuram cata apa intra intr-un...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecel cu feta

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se curata de coaja se se dau prin razatoarea cu ochiuri mari,se sareaza si se lasa cca 30 de min.Se scurg si apoi se amesteca cu ceapa verde tocata marunt inclusiv...Citeste continuarea

Ciorba de crenvursti

Postat de: bitza in Ciorbe

Ceapa se toaca marunt,morcovul si ardeiul cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se adauga 1-1.5 l apa. Se fierbe 20 minute la foc mediu. Dupa acest timp se adauga cartofii si dovlecelul...Citeste continuarea

Cartofi crocanti cu branza

Postat de: madi_marin in Mancaruri de legume

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se scurg , apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia si se pun la prajit in...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu ciocolata

Postat de: mihaelab in Prajituri

 Untul la temperatura camerei il mixam impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat pana ce devine ca o pasta. Batem albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare,apoi punem putin cate...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: mihaelab in Mancaruri de legume

Curatam ciupercile le spalam bine apoi le punem la fiert. Cand ciupercile au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem. Curatam ceapa, o taiem marunt,apoi o punem in...Citeste continuarea

Crema de branza cu castravete verde

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol mixam bine branza de vaci cu branza de oaie,smantana, ceapa si patrunjelul taiate ambele marunt.Potrivim de sare dupa gustul fiecaruia(eu una nu am mai pus sare pentru ca nu a mai fost...Citeste continuarea

Cum se prepara visinata

Postat de: divainbucatarie in Bauturi

Cum se prepara visinata. Spalam visinele coapte si sanatoase (curatate de codite si frunze), apoi le lasam sa se usuce. Le punem intr-o damingeana de sticla in starturi alternative de visine si...Citeste continuarea

Cheesecake cu portocala confiata

Postat de: MyCookingLife in Prajituri

Topping: Se confiaza portocala astfel: Se taie portocala rondele subtiri. Se pune pe foc apa si zaharul, pana ce dau in clocot, apoi se adauga feliile de portocala, zeama de lamaie si cea...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branza la cuptor

Postat de: gelu in Mancaruri de legume

Ciupercile se curata de pielite,se spala.Cozile se toaca marunt si se amesteca cu branza,smantana,verdeata,ceapa,usturoi,sare,piper.Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se umplu...Citeste continuarea

Clatite din dovlecei

Postat de: alinutzika in Mancaruri de legume

Dovlecelul se da pe razatoarea mare si apoi se stoarce de apa. Din celelalte ingrediente se face un aluat ca de clatite, care se amesteca cu dovlecelul ras. Se unge tigaia de teflon cu foarte...Citeste continuarea

Ciorba de peste proaspat

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Curatam cartoful,morcovul ,ceapa, telina si ardeiul,le spalam bine,le taiem si le punem la fiert. Orezul il spalam bine si il punem si pe el peste legume.Sa nu uitam de dovlecel,eu de obicei...Citeste continuarea

Cotlet de porc aromat si puree cu unt

Postat de: MyCookingLife in Porc

Cartofii se pun la fiert in apa sarata si o lingura de ulei. Cand sunt fierti (se incearca cu furculita), se iau de pe foc, se scurg de apa si se mixeaza in blender, pana devin o pasta omogena....Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: Julie in Dulciuri

Se fierbe apa amestecata cu zaharul, pana cand se obtine un sirop gros, ca la dulceata. Se adauga untul si se amesteca pana la topirea completa. Siropul se pune fierbinte, putin cate putin, peste...Citeste continuarea

Clatite cu banane si ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Nimic mai simplu! Mixam intr-un bol laptele impreuna cu zaharul, galbenusurile, faina, sarea si apa minerala, timp de doua minute. Dam vasul la rece pentru o ora. Incingem o tigaie...Citeste continuarea

Crema de zmeura la pahar

Postat de: Julie in Dulciuri

Se bate smantana cu 2 linguri zahar pana se obtine frisca. Se mixeaza in blender zmeura cu 2 linguri zahar. Jeleul obtinut se imparte in doua parti egale. O parte se amesteca cu...Citeste continuarea

Castraveti murati in doua zile...

Postat de: mirela0911 in Muraturi

Se spala bine castravetii si se taie ambele capete apoi se cresteaza si de o parte si de alta pana la jumatatea castravetelui, dar in directie opusa. Se pune pe fundul borcanului cimbrul si...Citeste continuarea

Coffee Whip

Postat de: mimmi in Cafea

Blenduim laptele cu cafeaua,gheata. Punem totul in pahar,decoram cu frisca si ciocolata. Citeste continuarea

Chiftelute de pui

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

se curata usturoiul si se piseaza se curata morcovii si se dau prin razatoare pieptul de pui se curata de piele si se trece prin masina de tocat se adauga si patrunjelul...Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaci la cuptor

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Se fac clatitele din 3 oua, lapte, praful de copt stins in sucul de lamaie, coaja de lamaie, esenta de vanilie, putina sare si faina atat cat sa fie un aluat de consistenta unei smantani groase....Citeste continuarea

Crema de iaurt cu nectarine

Postat de: adasev12 in Mancare copii

am pus toate ingredientele in blender si le-am pasirat foarte bine, apoi am transferat compozitia intr-un vas pe foc  si am lasat sa dea doua-trei clocote...pana s-a ingrosat ca o crema. Am...Citeste continuarea

Compot de cirese

Postat de: ArianaBala in Sirop / Compot

-spalam bine ciresele si indepartam coditele; -umplem pe jumatate borcanul cu cirese; -peste ele adaugam 3 linguri de zahar; -umplem borcanul cu apa calduta; -agitam putin borcanele...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: ArianaBala in Sirop / Compot

-spalam bine visinele si indepartam coditele; -umplem pe jumatate borcanul cu visine; -peste visine adaugam 4 linguri de zahar; -umplem borcanul cu apa calduta; -agitam putin borcanele...Citeste continuarea

Chiftelute in sos aromat

Postat de: adasev12 in Mancaruri cu carne

Deci, am facut chiftelutele si le-am fiert separat pe jumatate in apa sarata. Intre timp am pregatit sosul: am incins uleiul si am calit ceapa taiata marunt, apoi am adaugat ardeiul taiat...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de: ArianaBala in Ciorbe

Punem carnea la fiert in apa cu sare. Dupa ce da cateva clocote aruncam apa, spalam carnea, si o punem din nou la fiert in apa curata. Cand carnea este fiarta bine (incepe sa se desprinda...Citeste continuarea

Cartofi cu usturoi, in vas roman

Postat de: ArianaBala in Aperitive / Garnituri

Taiem cartofii rondele si ii punem intr-o tava (eu am fol. vasul roman)  unsa cu putin unt. Peste ei punem usturoiul pisat, piperul si sarea si amestecam. Presaram patrunjelul si dam la...Citeste continuarea

Ciorba de vitel

Postat de: medioto59 in Ciorbe

Carnea macra se taie cubulete apoi se spala atat cubuletele cat si rasolul. Se lasa la scurs si apoi se pune toata carnea intr-o oala . Acoperim carnea cu apa, saram si dam la foc. Lasam sa dea...Citeste continuarea

Ciorba usoara de vara, din legume

Postat de: Sidy in Ciorbe

Curatam zarzavatul si il taiem dupa preferinta. Punem doua linguri de ulei in oala de ciorba si calim putin morcovii pina lasa o culoare galbena.Adaugam apoi ceapa si ardeiul si le calim putin...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de: alinutzika in Ciorbe

Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul si se pun la calit in putin ulei, la foc slab. Cand sunt aproape calite, se adauga rosiile taiate si se mai lasa 5 minute. Se umple oala cu apa si se...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: alinutzika in Dulciuri

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se  freaca cu zaharul , vanilia si sarea. Laptele il amestecam cu uleiul, bicarbonatul si praful de copt.Adaugam faina, iar apoi...Citeste continuarea

Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

Postat de: MyCookingLife in Pui

Se bat feliile de piept cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa se obtina “foi” de carne ce pot imbraca feliile de ananas. Se aseaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne o felie...Citeste continuarea

Culori in farfurie

Postat de: naomy in Mancaruri de legume

Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot . Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem  la calit  ceapa, morcovul si gogosarul apoi...Citeste continuarea

Cupe cu crema de iaurt, capsune si...

Postat de: MyCookingLife in Prajituri

Se spala capsunele si se curata de coditele. Se pun in blender, impreuna cu 1 lingura de de zahar si se mixeaza pana devin crema. Se freaca iaurtul cu zaharul pudra vanilat. Se bate smantana si...Citeste continuarea

Cuib de oua ochiuri

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Cartofii si dovleceii, taiati rondele, ii calim pentru 10 minute in putin ulei, cat sa se rumeneasca usor.  La fel procedam si cu ciupercile, pe care le vom cali impreuna cu ceapa, insa...Citeste continuarea

Chec cu ciocolata si ghimbir

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

  Topiti margarina impreuna cu ciocolata, si lasati putin la racit.    Intr-un bol puneti ouale si le mixati bine impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste si compozitia...Citeste continuarea

Cornuri cu scortisoara si ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Aluat: Drojdia o framantam usor cu mana impreuna cu o lingurita de zahar. Adaugam 50 ml lapte caldut , 2 linguri faina, amestecam si lasam 10 min la loc cald. Adaugam faina, oul, untura,...Citeste continuarea

Cascaval pane cu lamaie

Postat de: SENO in Aperitive / Garnituri

Se bat oule,se adauga sare a si faina,la sfarsit laptele. Cascavalul se taie felii mai grosute, se dau prin ou si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins,pe ambele parti. Se scot pe un servetel...Citeste continuarea

Cornuri cu gem de mere

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata si se lasa 15 minute asa. Zaharul se topeste in laptele caldut. Ouale se bat bine, iar untul se topeste si se lasa la racit. Se face o gropita in...Citeste continuarea

Castraveciori murati cu ceapa si...

Postat de: SENO in Muraturi

Se spala castravetii si se aseaza in borcanele curate impreuna cu morcovii taiati in 4 sau rondele, ceapa taiata rondele si hreanul taiat fasii. Apa se firbe cu sarea,zaharul,boabele de...Citeste continuarea

Clatite gratinate cu pui si ciuperci

Postat de: Ubulika in Pui

Incepem sa facem clatitele(oua, lapte, faina si sare). Taiem marunt pieptul de pui, ceapa, ardeiul si ciupercile, apoi punem la calit. Dupa ce s-au calit, se impart ingredientele in 4 parti,...Citeste continuarea

Cremsnit rapid

Postat de: Ubulika in Prajituri

Crema: Intr-un bol se toarna 750 ml lapte rece de la frigider si se adauga crema Cremsnit + zaharul vanilat. Se amesteca  cu mixerul aproximativ 30 de secunde la treapta 1 si apoi 3...Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu verdeturi

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Cartofii cu coaja ii spalam si ii fierbem timp de 10 minute, astfel incat sa nu fie fierti complet. Ii curatam de coaja apoi ii feliem pe rotund. Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam...Citeste continuarea

Crema de branza cu marar si ardei

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Crema de branza se pune intr-un castron impreuna cu mararul tocat,sare si piper; se mixeaza bine,apoi se adauga untul moale si se continua mixarea.Se adauga ardeiul tocat foarte marunt si se...Citeste continuarea

Cheesecake de vara, cu zmeura,...

Postat de: Isabela_C in Prajituri

Eu am facut la jumatate, unul mai micut, pentru ca l-am papat doar eu. Preparare baza de biscuti: topiti untul. In robot mixati bine biscuitii, adaugati untul topit si mixati pana devine...Citeste continuarea

Chiftelute din carne de porc si...

Postat de: horia in Mancaruri cu carne

Carnea tocata se condimenteaza dupa gust (eu pun si cimbru la chiftele),se pun cartofii rasi pe razatoarea mica,dupa ce s-au stors de amidon,feliile de paine udate cu apa,apoi...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]