Cartofi taranesti

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 10785 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1kg cartofi
  • 3 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Spalam cartofii apoi ii punem intr-o oala la fiert. Cand furculita intra in ei inseamna ca sunt gata si ii luam de pe foc. Scurgem apa si ii lasam la racit dupa care ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.
Curatam cepele, le spalam si le taiam pestisori dupa care le lasam la calit in putin ulei. Cand vedem ca ceapa este gata, adaugam cartofii cubulete, condimentam si mai lasam pe foc cateva minute amestecand usor astfel incat cartofii sa nu se sfarame.
Luam vasul de pe aragaz si servim ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mimmi 1

04.08.2011, 12:15

As manca in fiecare zi ce mult imi plac

ionela2682 1

06.08.2011, 14:07

maerean_alina_maria 1

12.11.2013, 22:07

incearca sa pui si niste slaninuta afumata pe langa ceapa iese super buna!!! dar e buna si fara!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte