Chiftelute de dovlecel cu feta

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 3894 vizualizari

 

am preluat ideea de pe situl Ceva bun

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 cepe verzi
  • 2 oua
  • 2 linguri de marar tocat
  • 2 lingurite de menta
  • 4 linguri de pesmet
  • 6 linguri de faina
  • 100 gr branza feta
  • 100 gr branza telemea
  • sare
  • ulei pt prajit
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu feta:

Dovleceii se curata de coaja se se dau prin razatoarea cu ochiuri mari,se sareaza si se lasa cca 30 de min.Se scurg si apoi se amesteca cu ceapa verde tocata marunt inclusiv frunzele,ouale,menta,mararul,pesmet,faina,branza faramitata,piper si sare daca mai trebuie.Se amesteca bine pana se obtine un amestec omogen fara multa apa.Se incinge ulei intr-o tigaie ,se ia cu lingura din amestec si se pun in tigaie chiftelute aplatizand cu dosul lingurii.Se intorc chiftelutele pana se rumenesc.Se scot pe servetele absorbante pt a se scurge surplusul de ulei.Se servesc calde sau la temperatura camerei alaturi de salata tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute Bavareze