Ciuperci umplute cu branza la cuptor

de gelu in Mancaruri de legume, 29 Iul 2011 | 12747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon proaspete,
  • branza dulce de vaci(cas dat pe razatoare),
  • 1 lingura smantana,
  • lingura marar verde  tocat,
  • lingura patrunjel verde tocat
  • ,1 lingura ceapa alba tocata marunt sau ceapa verde,
  • 1-2catei de usturoi presati,
  • sare,piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza la cuptor:

Ciupercile se curata de pielite,se spala.Cozile se toaca marunt si se amesteca cu branza,smantana,verdeata,ceapa,usturoi,sare,piper.Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se umplu cu compozitia preparata,se dau la cuptor cca 30-40 min.

Se servesc cu cartofi aurii si sos de usturo,smantana sau garnitura la ce aveti prin frigider.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciupercile sunt considerate "carne vegetala" datorita proteinelor continute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu branza la cuptor