Rulada cu praz si ghimbir

de deliciousflavours in Porc, 30 Dec 2011 | 4064 vizualizari

 

Va doresc tuturor un an nou mai bun si fericit, cu liniste si pace in suflet si cu multa dragoste in inima! ♥

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi file de porc
  • 150 gr ciuperci
  •  2-3 ardei
  • 1 praz
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu praz si ghimbir:

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata de folie alimentara si o batem ca pentru snitel. Ungem cu putin ulei de masline, condimentam cu sare si piper si presaram cimbru. Punem carnea deoparte si pregatim umplutura. Tocam prazul marunt si o calim in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul taiat cubulete mici si ciupercile feliate. Dupa 10 minute adaugam si ghimbirul dat prin razatoare, potrivim cu sare si piper. Intindem bucata de muschiulet, acoperim cu umplutura, rulam carnea, o prindem cu scobitoare, o infasuram intr-o bucata de folie, asezam intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit circa 45-50 minute minute, cu aproximativ 10 minute inainte de a fi scoase se despacheteaza si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc.

Se taie felii si se serveste cu o garnitura la alegere.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu praz si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpa de porc