Rosii umplute la cuptor

de Kadia80 in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2011 | 4427 vizualizari

 

un aperitiv simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 linguri urda
  • avocado
  • seminte de floarea soarelui
  • cascaval feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute la cuptor:

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos, pe care il plasam intr-un castronel. Peste miezul de rosii se adauga 2 linguri de urda sarata, jumatate de avocado si o lingurita de seminte de floarea soarelui. Se amesteca bine si se umplu rosiile cu amestecul asta, se adauga cateva bucatele de cascaval deasupra si se capacesc la loc, dupa care se lasa 20 de minte in cuptorul preincalzit.

TIPS-URI

1

se poate adauga si un pic de sunca tocata (pentru carnivori inraiti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tapas cu jambon