Vinete umplute

de simona72 in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2014 | 6241 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas umplutura din carne de la pizza turceasca, a doua zi am facut aceste vinete umplute...sunt delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • pt umplutura din carne aveti reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pizza-turceasca-63441.html
  • 2 vinete
  • 100 gr mozzarella
  • 2 rosii
  • 1 praf de sare si piper
  • frunzulite de menta pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, se taie in doua pe lungime, dar se pastreaza codita. Cu ajutorul unei lingurite se scobeste si se scoate din miez, in asa fel sa va ramana si din vanata, dar si loc pentru a putea fi umplute. Dupa ce le-am terminat de scobit pe toate, le-am umplut cu compozitia de carne. Deasupra am presarat mozzarella rasa si cate doua felii de rosie. Am condimentat cu sare si piper, am pus vinetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 20-30 minute pana s-au rumenit deasupra. Se servesc calde cu iaurt gras grecesc. Sa va fie de bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

14.07.2014, 11:01

In sfarsit am citit si reteta. Nu degeaba ma uitam la poza aia postata mai devreme!!Un deliciu!

Bya Ralu 1

28.07.2014, 00:39

mihaelar63 1

11.11.2015, 00:31

Ce-mi mai plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute