Aperitiv corndog

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2020 | 9484 vizualizari

 

O gustare caldă foarte bună şi rapidă. Nu am precizat cantităţi exacte, pentru ca am pus totul la ochi.

 

INGREDIENTE

  • crenvurşti
  • 1 ou
  • lapte
  • făină
  • praf de copt
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv corndog:

Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite.

Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se pot mânca direct din conservă sau borcan) se taie în bucăţi mai mici.

Fiecărei bucăţi i se fixează câte o scobitoare.

Se dau prin aluat, se scurge surplusul şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.

Se serevsc calzi cu muştar sau ketchup.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv corndog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]