Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2019 | 13164 vizualizari

 

Aceste chifle umplute cu sunca, branza si ou sunt perfecte pentru micul-dejun sau pentru a fi luate la pachet.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 100 g sunca de Praga
  • 50 g branza feliata
  • 4 oua
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata.

Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac.

Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se mai pun cateva cubulete de branza pe langa fiecare ou.

Se pun capacele la chifle si se impacheteaza in hartie de copt. Se pun intr-o tava, care se introduce la cuptor.

*Pentru ca dura prea mult coacerea, eu am desfacut pana la urma hartia de copt, iar la doua chifle le-am dat capacele jos pentru a se vedea frumos oul la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv