Trandafiri moldovenesti

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 20253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 250 g slanina
  • 5 catei usturoi
  • coriandru
  • cimbru
  • sare si piper
  • intestine subtiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri moldovenesti:

Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete si se amesteca cu carnea tocata, putina pa cu zeama de ustroi, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu matele cu ajutorul masinii de tocat la care in locul sitei s-a atasat palnia pentru umplut carnati.

Se prajesc in ulei la cuptor, la foc potrivit. Se prajesc si pe gratar sau pe jar in tepusa.

Se servesc cu muraturi.

Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa