Tiramisu reţetă reinterpretata

de mimmi in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 5956 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • 1 portie Inghetata de caise la temperatura camerei
  • cirese sau visine (fara samburi)
  • 1 pachet piscoturi
  • 1 plic cafea (nescafe ice coffe)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Reteta de la inghetata o aveti aici:http://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-caise-23426.html

Facem o cafea,tapetam o tava cu folie alimentara. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in tava. Punem ciresele sau visinele,peste nivelam un strat de inghetata (cam de 5 cm inaltime) Mai punem un strat de piscoturi inmuiate in cafea si un ultim strat de inghetata de cca 1-2 cm inaltime. Dam inghetata la congelator pana se ingheata. Se scoate cu cel putin 30 de minute inainte de servire. Se orneaza dupa bunul plac!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]