Stufat de pui

de gaby_duceag in Pui, 12 Iun 2011 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de copanele sau pulpe pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • o legatura cozi usturoi verde (eu nu am avut acum, am pus vreo 4-5 catei)
  • un pahar vin alb
  • o cutie 500 gr rosii pasate sau bucati
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Am pus coanelele la prajit in uleiul incins .Le-am lasat la foc mediu invartindu-le pe toate partile pana s-au rumenit frumos.
Le-am scos intr-un vas si le-am acoperit. In uleiul ramas am pus ceapa si usturoiul tocate si le-am calit usor. Am adaugat apoi vinul, foile de dafin,copanelele, si putina apa cat sa fie bine cuprinse.
Am pus capac (nu de tot) si am lasat la fiert la foc mic.
Cand a fost bine patrunsa carnea am pus rosiile bucati si am lasat sa mai dea cateva clocote.
Am asezonat cu patrunjel verde.
Am servit alaturi de orez cu legume si o salata de cruditati , dar cel mai bun e cu mamaliguta .
Sursa de pofta :)) a fost Medi, doar ca ea l-a facut cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu sos de legume