Ciocanele de pui cu fasole verde

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 7318 vizualizari

 

o reteta foarte gustoasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele de pui
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec sau demi-sec de buna calitate
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cana supa de legume sau de pui
  • 1 kg fasole verde congelata
  • sare sau vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu fasole verde:

pulpitele le-am rumenit in putin ulei de masline dupa ce le-am condimentat cu sare si piper,apoi am adaugat un pahar de vin alb sec sau demisec,2-3 catei de usturoi si am lasat la foc mic sa se patrunda.
separat,incingi ulei in tigaie si pui un pachet de fasole verde congelata sa se caleasca.dupa ce s-a calit putin,adaugi o cana de supa de legume sau de pui(daca nu ai poti pune apa fierbinte),putina sare sau vegeta,cativa catei de usturoi zdrobiti si lasi la foc mic cu capac pana se inmoaie fasolea.
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin