Sparanghel la cuptor

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2009 | 7163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 fire de sparanghel
  • 10 felii de slaninuta englezeasca(bacon, jambon, ...)
  • 10 felii de svaiter (cascaval, ...)
  • rosii cherry
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor:

Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierbe aprox 5 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se scurge de apa. Se invelesc cate 2 fire in felii de slaninuta si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se aseaza din loc in loc rosiile. Se da la cuptor, iar cand slaninuta se rumenste, se aseaza deasupra si feliile de svaiter si se mai lasa vreo 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de sparanghel si mozzarella