Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

de kamy in Pui, 15 Oct 2010 | 5649 vizualizari

 

asta a mancat Sabina azi....s-a strambat cand a vazut pastele mele...dar ea a ..".ingurgitat" azi o gramada de E-uri.....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 punga Maggi-pui fraged cu usturoi
  • 2 cartofi
  • unt
  • lapte nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi:

Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am asezat punga cu pulpele intr-o tava,am gaurit punga din loc in loc cu o scobitoare,am introdus tava in cuptorul incins unde am lasat-o 1 ora la foc mic.

Cartofii i-am curatat,i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert.Cand au fost fierti,am scurs apa,i-am frecat bine cu mixerul,am adaugat o lingurita de unt,lapte cate putin,pana a ajuns piureul la consistenta dorita si la sfarsit sarea si un praf de nucsoara.

Am facut o salata cu rosii,gogosar si ceapa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi noi la celofan