Piept de pui cu ciuperci și sos tzatziki

de elucubratiiculinare in Pui, 28 Sep 2014 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • pentru sos:
  • 2 castraveți cornișor
  • 250 g iaurt grecesc
  • 3 căței de usturoi
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci și sos tzatziki:

Începem cu prepararea sosului. Castraveții se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea cu găuri mari. Se pun într-un castron, se presară sare și se lasă 5 minute. Se storc de zeama lăsată și se amestecă cu iaurtul grecesc, usturoiul zdrobit și mărarul tocat mărunt. Se condimentează cu sare și piper. Se păstrează la rece până la servire.   Pieptul de pui se taie felii subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se stropește cu ulei de măsline și se pune pe grătarul încins câte 2 minute pe fiecare parte.

Se scoate și se aranjează pe  2 farfurii. Ciupercile se spală, se feliază și se stropesc cu ulei de măsline. Se pun într-o tigaie de preferat ce nu lipește și se rumenesc ușor, amestecând din când în când. Când sunt gata se răstoarnă în cele 2 farfurii.

Turnăm câte 2-3 linguri din sosul tzatziki și servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci și sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos veloute si ciuperci