Pesto Alla Genovese

de mimmi in Sosuri, 19 Ian 2013 | 3793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mana cu frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • linguri muguri de pin
  • 100 g parmezan ras putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto Alla Genovese:

Initial aceasta reteta se face intr-un mojar,dar eu cum nu am avut am facut totul in robotul de bucatarie si plus de asta se face si mult mai repede:P. Punem ingredientele,inafara de ulei in robotul de bucataie si blenduim totul pana devine o pasta. Scoatem compozitia intr-un bol,adaugam uleiul de masline,putin cate putin si amestecam pana devine un sos cremos. Se consuma pe moment cu paste sau se poate pastra in frigider intr-un borcan inchis pentru cateva zile.. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pesto cu busuioc