Ou ochi in apa fiarta

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 23877 vizualizari

 

Pt Mihaaa!:*
Pentru ca am vazut ca tocmai a intrebat Miha de ochiuri in apa fiarta...mi-a dat treaba:)) si m-am bagat pe documentat cum se fac...l-am executat imediat si l-am si terminat de mancat :)))).....deeccciii, sa trecem la treabaaa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou (2,3,4 cate doriti) eu am pus unul pt proba :))
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in apa fiarta:

Intr-o craticioara mai mica se pune apa la fiert(cat sa cuprinda oul) cu sare si zeama de lamaie.

Oul l-am spart separat intr-un bol iar cand apa incepe sa fiarba (si incepe sa scoata acei bulbuci) se pune oul direct din bol cat mai aproape de apa( sa nu fie distanta de la care cade prea mare).Atentie! ochiul de la aragaz trebuie sa fie mediu spre mic cand adaugam oul!

L-am lasat cam 3 min apoi l-am scos cu o spumiera pt a-l scurge de apa... siiii.....l-am devorat!!:)))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in apa fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

07.10.2012, 20:30

eu le fac asa in smantana

Lau 1

07.10.2012, 21:15

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 22:59

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]