Ou ochi in apa fiarta

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 23504 vizualizari

COMENTARII (14)

laura_n 1

07.10.2012, 13:03

ce bune sunt

adry88 1

07.10.2012, 13:20

bun

ela 1

07.10.2012, 13:46

in Moldova am mancat asa ceva,dar eu stiam ca se pune otet

deyutzky 1

07.10.2012, 13:58

am citit si eu pe undeva ca se poate pune si otet...otet sau zeama de lamaie

oO_ acnA _Oo 1

07.10.2012, 14:11

Rocsi 1

07.10.2012, 14:36

O varianta mai sanatoasa

Merisor 1

07.10.2012, 15:42

Bune fara ulei!

MotanLaOale 1

07.10.2012, 16:52

Miha 1

07.10.2012, 18:20

Eu le-am spart direct in cratita. Nu stiam ca trebuie sparte separat!

Multumesc de dedicatie!

deyutzky 1

07.10.2012, 19:14

Multumesc fetelor...cu siguranta sunt mai sanatoase asa

deyutzky 1

07.10.2012, 19:14

Miha data viitoare trebuie sa-ti iasa cu siguranta

gaby_duceag 1

07.10.2012, 20:30

eu le fac asa in smantana

Lau 1

07.10.2012, 21:15

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 22:59

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj