Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2024 | 2725 vizualizari

 

Ce spuneti de o gustare super buna si rapida?
Daca vrei sa prepari Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval, iata ingredientele de care ai nevoie: aluat pizza, sunca, casvacal, ou si maioneza.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval
  • 1 foaie de aluat de pizza
  • 4-5 linguri de maioneză
  • cateva felii de suncă presată
  • cașcaval
  • 1 ou
  • susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:

Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt, apoi ungeti cu maioneză.

Adăugați felii de cascaval pe toată suprafața aluatului și așezați sunca presată deasupra. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de aluat.

Cu un cuțit bine ascuțit, portionați în pătrățele înainte de a introduce în cuptor.

Ungeți cu ou bătut și presărați susan.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.

Lăsați să se răcească puțin, apoi tăiați și așezați pe un platou.

Vezi si reteta de Saratele cu untura si unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv a la Carmela