Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 4344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce(170 g)
  • 75 g muschi file
  • 4 jumatati de rosii uscate din ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri si 1/2 + 1 lingura unt topit(pt.uns vasul termorezistent)
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce:

Cartoful se curata de coaja , se spala si se da pe razatoarea mare.Se amesteca cu untul topit,sare si piper dupa gust si se pune in vasul termorezistent uns cu unt. Se preseaza si se ridica si putin pe margine.

Se da la cuptorul preincalzit, la foc mic ,pt.aprox.40 min(sa se inmoaie putin si marginile sa fie aurii)

Se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca.

Intre timp muschiul file si rosille se taie cubulete . Ouale se bat cu furculita impreuna cu smantana,se amesteca cu muschiul si rosiile si se toarna peste crusta de cartof dulce.

Se mai da la cuptor pt.30 min sau pana se incheaga bine compozitia de ou.

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rodicamaria 1

27.07.2013, 18:32

Da,foarte interesant gustul:un amestec de dulce(de la cartof)si sarat de la oul cu muschiulet.

Rocsi 1

27.07.2013, 20:36

Este gustoasa

abstract01 1

07.10.2013, 21:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu oua de gasca si cartofi