Omleta cu ghebe

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2015 | 5801 vizualizari

 

Sezonul lor este pe sfarsite (cred :) ), insa cum am avut ocazia sa ma bucur de ele, am profitat maxim!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o bucata de praz
  • o mana de ghebe
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • 2 linguri cu cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ghebe:

Spalam foarte bine ghebele, le scurgem de apa si le frigem pe o tava de aragaz.

Intre timp, feliem prazul si ardeiul si le calim in putin ulei. Adaugam ciupercile fripte si ouale batute spuma, condimenate cu sare si piper.

Presaram cascavalul ras si frunzulitele de busuioc.

Acoperim tigaia cu un capac si o lasam pe foc 5-10 minute.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]