Melcisori cu nuca si marmelada

de Constelatialeu in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 9161 vizualizari

 

Din cand in cand poftesc la marmelada aia din comert,aia care se taie cu cutitul...habar n-am din ce este facuta si nici nu vreau sa stiu,atata timp cat imi place la gust....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj
  • 115 g marmelada
  • 80 g nuca macinata
  • 1 ou mic
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca si marmelada:

Amestecam marmelada cu nuca, omogenizam bine. Oul il batem bine. Intindem aluatul foitaj, il ungen cu ou si intindem marmelada amestecata cu nuca. Rulam cat mai strans si ungem aluatul in timp ce rulam. Apoi taiem in rondele aproximativ egale, le asezam in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt. Cand le asezam in tava incercam sa le dam o forma cat mai rotunda, sa semene cu un melcisor, le ungem cu restul de ou si dam tava la cuptor, cca 20 min, pana incep sa se rumeneasca.

TIPS-URI

1

cand bagam tava la cuptor,sub ea punem un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca si marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]