Clatite cu dulceata de caise

de Dea_Dea in Dulciuri, 10 Mai 2013 | 3512 vizualizari

 

Un desert minunat si delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri faina
  • 1 lingura de zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • un borcan de dulceata de caise
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de caise:

Faina, zaharul, sarea, esenta de vanilie si oul se pun in castron.

Se adauga laptele, amestecand continuu cu telul sa nu se faca cololoase, cand terminam laptele adaugam apa, tot asa continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa, nici prea subtire.

Se incinge tigaia, se unge cu ulei cu o pensula. Se pune un polonic de compozitie si se invarte pana se acopera tigaia. Cand s-a copt se intoarce pe partea cealalta.

Se pune pe farfurie se pune dulceata si se ruleaza.

TIPS-URI

1

La aluat se poate folosi apa minerala , sifon sau doar lapte

2

La umplutura se poate folosi orice fel de dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

adry88 1

10.05.2013, 21:58

una doresc si eu

Dea_Dea 1

10.05.2013, 22:18

Serviti ca am mai facut dou a portii

Cris2711 1

10.05.2013, 22:19

Da,Dea?)atunci la bataie)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de caise, nuca si sos de vanilie (de post)