Iahnie de fasole

de aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 5239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe alba
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mai mici
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 carnat de casa
  • 100 g slanina afumata de casa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea trebuie pusa la inmuiat cu o seara inainte pentru a fierbe mai repede.Fierbem fasolea, cand este aproape fiarta adaugam foaia de dafin, cimbru si sare si mai lasam sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim carnatii, slanina, ceapa tocata marunt si morcovii fierti taiati cubulete. Stingem cu pasta de rosii diluata cu 2 linguri de apa si lasam sa dea cateva clocote, apoi o turnam peste fasole, mai adaugam pasta de rosii daca este nevoie, sare, piper dupa gust si mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam 1 lingura de faina amestecata cu apa sa se ingroase sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole