Gustare cu friptura de curcan

de madi_marin in Curcan, 10 Dec 2016 | 3033 vizualizari

 

Reţeta asta se poate face cu orice fel de rest de friptură. Eu am avut pulpă dezosată de curcan pe care am gătit-o încet timp de 2 ore jumătate, asezonată cu sare, piper şi cimbru. Din ce a rămas am făcut aceste gustări delicioase!

 

INGREDIENTE

  • friptură de curcan (pulpă)
  • maioneză cu usturoi şi pătrunjel
  • ardei iuţi muraţi
  • castraveţi muraţi în saramură
  • felii de pâine
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu friptura de curcan:

Am reîncălzit friptura, apoi am rupt-o fâşii cu furculiţa.

Am făcut o maioneză rapidă cu mixerul vertical, dintr-un ou crud, ulei cam 200-250 ml, o linguriţă de muştar, puţină zeamă de lămâie şi sare. Evident că nu o vom folosi pe toată, pentru că iese destul de multă pentru reţeta noastră. Amestecăm doar cât considerăm că folosim cu usturoi ras fin şi pătrunjel tocat mărunt.

Castraveţii muraţi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Ungem feliile de pâine cu maioneza cu usturoi şi pătrunjel şi punem deasupra fâşii de carne, castraveţi şi ardei iuţi muraţi.

Se pot încălzi uşor gustările la cuptor.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne de curcan