Gulas cu carne de porc

de gab_s19 in Porc, 21 Oct 2013 | 7459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc
  • 3-4 ardei gogosar
  • 5-6 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri boia dulce
  • o lingurita boia iute
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la prajit la foc mijlociu, amestecand cu o lingura de lemn din cand in cand. Carnea se taie cubulete si se adauga peste ceapa calita in prealabil.
Ardeiul se spala, se curata de codite si seminte si se taie cubulete. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, se adauga si ardeiul si se lasa sa fiarba la foc mic cu oala acoperita.
Dupa o ora (timp in care se mai amesteca prin oala) se adauga boiaua si piperul si se lasa in continuare la foc mic. Apa se adauga doar daca este necesar.
Gulasul este gata atunci cand ceapa si ardeiul devin un sos consistent; cuburile de ardei trebuie sa fie complet dizolvate in mancare.
Se sareaza dupa gust.
Gulasul se poate servi cu paste sau simplu, cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]