Gogosi

de cristinutanicolita in Dulciuri, 14 Dec 2014 | 3282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 2 lg zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lgt esenta de rom
  • 3 g sare
  • coaja de lamaie
  • 300 ml apa calda
  • 400 ml ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Se amesteca faina cu drojdia,se adauga restul ingredientelor si se omogenizeaza.Se toarna uleiul si se mai amesteca putin. Se lasa la dospit 30 min.

Apoi se intinde aluatul pe o planseta astfel incat sa se obtina o foaie groasa de 3cm. Se decupeaza cu ajutorul unui pahar. Se mai lasa 20 min la cald si se prajesc in ulei.

Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase - Reteta simpla de baza