Nasturii lui Mos Craciun

de Lau in Dulciuri, 7 Dec 2012 | 5311 vizualizari

 

Mi-au palcut faorte mult cand i-am vazut la alice

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 cana de zahar
  • 200 g unt
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de copt
  • scortisoara
  • ghimbir
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturii lui Mos Craciun:

Amestecam faina cu sare,zahar,scortisoara,ghimbir,praful de copt,

Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Adaugam galbenusurile amestecate si zeama de lamaie, framantam o coca elastica si nelipicioasa.

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 30 minute (eu am lasat cat am facut pana la scoala)

Scoatem coca, o mai framantam putin dupa care intindem o foaie si decupam cercuri (cu capacul de la o sticla am facut cercul din mijloc) cu un pai facem 4 gauri ca sa semene cu nasturi.

 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam biscuitii si dam la cuptor cca 15 minute sa se rumeneasca putin dedesupt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturii lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (31)

_Alina_ 1

08.12.2012, 08:19

Sunt tare dragalasi, iar Mosul va fi foarte fericit!

adry88 1

08.12.2012, 11:57

foarte buni

Lau 1

08.12.2012, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]