Gogosari umpluti

de JulyCris in Mancaruri de post, 14 Ian 2014 | 5778 vizualizari

 

O mancarica de post,rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ardei gogosar rosu
  • o cana si jumatate cu orez
  • 3-4 cepe
  • un borcan ciuperci
  • sare dupa gust (eu folosesc "Secretul gustului")
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala ardeii gogosar si se curata de seminte, decupand cu grija codita.

Intre timp se pune pe foc ceapa taiata cubulete cu 5-6 linguri ulei si ciupercile maruntite. Se calesc putin, apoi se adauga orezul spalat bine. Se pune apa (cat sa fie imbibat, sa nu-l acopere) si se amesteca continuu pana se umfla putin. Se adauga sare dupa gust.

Dupa ce am terminat procedura, cu ajutorul unei lingurite se umplu gogosarii. Se pun intr-o tava, se face un sos din pasta de rosii (aproximativ 4 linguri) si apa, sare si piper, se mai pune putin ulei si se da la cuptor. Ardeii trebuie sa fie in acest sos aproape in intregime. Din cand in cand, se mai deschide cuptorul si cu o lingura se mai ia sos si se mai pune peste ardei, altfel orezul de deasupra se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]